![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Zašto bi dali 50 km? Koliko znam apliciranje je besplatno? Ili idete preko neke agencije?
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav ljudi! Može li neko da mi odgovori na pitanje?
https://travel.state.gov/content/vis...al/photos.html Na ovom sajtu sam izrezao fotografiju po nekim standardima, mada mi je na kraju ispala samo 121 kb, pa ne znam da li je malo i da li je uopšte ovaj sajt relevantan. Unapred hvala na odgovoru! |
|
||||
|
||||
![]()
http://britsimonsays.com/dv2019-entry-period-restarted/
The US embassy in Ecaudor has published the following message which announces the DV-2019 entry period will be restarted. ALL previous entries will not be considered – so everyone will need to RE-ENTER once the site re-opens!!! Due to technical problems, the enrollment period for the DV-2019 program has been restarted and all registrations made before October 18, 2017 will need to be reworked to be considered. We apologize for the inconvenience. To ensure impartiality and to protect the integrity of the process for all involved, we must restart the registration process for this year (DV-2019). The new enrollment period for the DV-2019 program is noon on Wednesday, October 18, 2017 and ends at noon on Wednesday, November 22, 2017. Izgleda da će svi koji su se prijavili morati to da urade ponovo. Ali najbolje da se sačeka zvanična objava na travel.state.gov. Edit Evo i link ka sajtu Ambasade u Ekvadoru.. https://ec.usembassy.gov/new-entry-p...ogram-dv-2019/ |
|
||||
|
||||
![]()
Izvini te,nisam dovoljno jasna bila.Ma kakva agencija,to je za slike,jer je nas 5.To je više bila muka od straha hoće li sajt proraditi,ali evo vidim nove informacije u medjuvremenu. Samo da ga srede, jer vrijeme curi.I jadni ljudi što su se prijavili su računaju s tim da su zavrlisili,sta sada hoće li ih obavijestiti da trebaju opet to uraditi. Jer većina samo ceka informaciju kada počinje prijava,prijavi se i ne informira se više.Sretno nam svima bilo
![]()
DV-2014 - 2 prijave - nazalost DV-2015 - 2 prijave - nazalost DV-2016 - 2 prijave - nazalost DV-2017 - 2 prijave - nazalost DV-2018 - 2 prijave ☹ DV-2019 - 2 prijave 😓 DV2020 - 2 prijave nista DV2021 - 2 prijave cora DV2022 - 2 prijave nista DV2023 - izvuceni 🥰 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nece valjda morati sve ponovo 🙁
Vidim da na sajtu jos uvek nema novih informacija. |
|
|||
|
|||
![]()
Jel neko pamtim da li ranijih godina nije radio sajt ovoliko dana?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima.Da li neko zna zasto sajt dvlottery.state.gov nije u funkciji(ne moze se aplicirati za green card)? Da li se i pre desavalo da izbacuje down for maintenance?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Znamo svi, pao je sajt... Izgleda da picinje od 18.opet da radi a kao sto sam i ocekivao produzice se kako vidim do 22.sledeceg meseca... Bez brige, stici cemo svi da se prijavimo
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
|
![]() |