![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Možda je to bio dobar znak. ![]() Ima mala radnja preko puta Futoške pijace. Tamo su mi uradili slike za pokazaču.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Jel mislis na onu radnju pored kioska sto prodaje svece? @slucajni_prolaznik Svih ovih godina sam se slikao sam, tako da bih sad da me drugi slika. Svakako je mali trosak, a i trebaju mi fizicki izradjene slike, pa bar da se ne slikam 2 puta. |
|
|||
|
|||
![]()
jedno pitanje, drug se prijavljivao i posle popunjavanja prijave nije mu izbacilo CN nego ga je vratilo opet na prijavu, prijavio se opet i pisalo mu je da se vec jednom prijavio i da se ne vazi ta druga prijava. da li nekako moze da sazna svoj cn preko mail-a?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav.
Završio sam petogodišnji fakultet po Bolonji (ukupno 300 ECTS bodova). Trebam li u prijavi staviti University Degree ili Master's Degree. Hvala |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Kazete zavrsili ste a ne znate sta da upisete, bas cudno ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ako nemaš master diplomu, onda university degree, bez obzira što je petogodišni fakultet.
|
|
|||
|
|||
![]()
To su integrisane studije? Koje ti je zvanje na diplomi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Koji fakultet je u pitanju?
Pise na diplomi zvanje.. |
|
||||
|
||||
![]()
bilo bi dobro da pre slanja DV ramislite da li je to za vas. Svaka budalo moze poslati prijavu i biti izvucen, ali sta onda ? Zamislite da ste sa porodicom sleteli na aerodrom i sta mozete da radite.
Da li je Amerika bas najsrecnije resenje za vas ? Verujte ako ste u Srbiji radili neki bezveze posao, sa nekom diplomom bezveze, a dolazite ovde sa porodicom i decom, sigurno vas ceka pakao pa sve da vam Trump posalje i pasos. Nemojte zauzimati mesto nekom ko stvarno treba i bio bi produktivan !
|
![]() |