ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Život u USA > Vodič za emigrante

Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira...

Vodič za emigrante » Kako naći najpovoljniji let za Ameriku » Bitni linkovi
10 korisnih saveta za kupovinu jeftinih avionskih karata Kupovina karata - AGENTI Kupovina karata - ONLINE Kuponi i sniženja

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 10.02.2011, 14:02
Bockyman's Avatar
Bockyman Bockyman je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.10.2009
US lokacija: Палатајн, Илиноис (Palatine, IL)
YU lokacija: Лесковац
Pošalji Skype™ poruku korisniku Bockyman
Cool Само Вирџин ерлајнс...

Због Жанине препоруке,а и због:
http://www.mondo.rs/s197246/Magazin/...n_erlajns.html
Staro 16.03.2011, 10:31
mira mira je offline
Član

Datum prijave: 28.05.2010
Nepromenjeno

pozdrav svima,
tražim kartu za Boston, svaka pomoć je dobrodošla
Reply With Quote
Staro 16.03.2011, 10:56
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mira Prikaz poruke
pozdrav svima,
tražim kartu za Boston, svaka pomoć je dobrodošla
Vec je bilo na prethodnim stranama...
Mnoga iskustva pokazuju da Biser iz Beograda ima odlicne ponude. Mozes na njihovom sajtu popuniti upitnik i dobiti ponudu...
P.S. Citajte makar tu temu na kojoj postavite neko pitanje...
Reply With Quote
Staro 23.03.2011, 12:09
batiša's Avatar
batiša batiša je offline
Drug član

Datum prijave: 16.06.2010
US lokacija: Chicagio
Nepromenjeno

Evo još jedne zadovoljne mušterije BISER-a 23.05. Beograd-Frankfurt ,Frankfurt-Čikago za oko 500e oba leta lufthanzom (što bi Score rekao "LUFTIKOM") ostale varijante 700,800 pa sve do 1100e.....

Preko Bisera je putovao dobar deo forumaša i na neki način je proverena agencija,a pored toga je i naj povoljnija pa sam se odlučio za nju......a šta je sa ostalim agencijama koje nisu "proverene" ? Npr dobiješ super ponudu, prihvatiš je,platiš,dobiješ na mail e kartu.....i tek na dan putovanja saznaš dali je karta validna ili nije.......da li postoji način da se proveri validnost e karte pre putovanja?
Možda će ovo nekom zvučati paranoično ali mene je to najviše mučilo prilikom traženja karata tj odabira agencije...ipak je ovo Srbija a tu je sve moguće
10.06.2010-Formulari stigli u Kentaki
05.10.2010-Stigla druga koverta
02.11.2010-Zakazan interviju ( odložen za februar pa šta bude)....23.02.2011 dan "D"
23.02.2011-Bogatiji za 4 Vize
23.05.2011-Vežite se polećemo
Reply With Quote
Staro 23.03.2011, 12:25
Score's Avatar
Score Score je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
US lokacija: San Francisco Bay
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik batiša Prikaz poruke
Evo još jedne zadovoljne mušterije BISER-a 23.05. Beograd-Frankfurt ,Frankfurt-Čikago za oko 500e oba leta lufthanzom (što bi Score rekao "LUFTIKOM") ostale varijante 700,800 pa sve do 1100e.....

Preko Bisera je putovao dobar deo forumaša i na neki način je proverena agencija,a pored toga je i naj povoljnija pa sam se odlučio za nju......a šta je sa ostalim agencijama koje nisu "proverene" ? Npr dobiješ super ponudu, prihvatiš je,platiš,dobiješ na mail e kartu.....i tek na dan putovanja saznaš dali je karta validna ili nije.......da li postoji način da se proveri validnost e karte pre putovanja?
Možda će ovo nekom zvučati paranoično ali mene je to najviše mučilo prilikom traženja karata tj odabira agencije...ipak je ovo Srbija a tu je sve moguće
Evo, izvol'te link..

https://www.checkmytrip.com

ovde moras da upises svoj broj rezervacije i sve ti lepo ispise ko putuje, kad (ne kaze zasto?)...itd.
Staro 23.03.2011, 15:36
lenhi lenhi je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.07.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik batiša Prikaz poruke

Mislim da u sve te igre sa prevarama agencijama više i ne vredi puno ulaziti, ako nije neka grupna prevara za veliku lovu i onda da se pobegne i izgubi svaki trag. Ako agencija dobro radi, valjda joj je u interesu da opstane i da sebe reklamira kroz preporuke zadovoljnih kupaca avio karata. Ljudi su frustrirani svim i svačim, teškim uslovima života i spremni su na sve. U agencijama to dobro znaju. Kad kupuješ kartu ne može on tebe na brzinu da proceni kakav si kao osoba i šta si spreman uraditi za eventualnu prevaru. Uzmem primer samog sebe. Ranije sam trpio sve i svašta, a sada nemam više razumevanja za bilo kakve prevare i igre tog tipa. Odmah bih nasrnuo, a verujem da ima puno ljudi koji bi mu kičmu slomili ili agenciju zapalili da ih izigra. Nema više puno tu milosti. Život u Srbiji je postao jeftin, ljudi više nemaju šta da izgube i ubistva za prevare su naša buduća realnost kako život bude postajao sve jeftiniji. Bar ja tako mislim gledajući sebe i ljude oko mene koje dobro poznajem.
Reply With Quote
Staro 23.03.2011, 17:43
batiša's Avatar
batiša batiša je offline
Drug član

Datum prijave: 16.06.2010
US lokacija: Chicagio
Nepromenjeno

Score
Hvala za link,prava stvar...nema laži nema prevare

lenhi
Potpuno si u pravu,sad shvatam kada sam poseto https://www.checkmytrip.com/ i da te neko prevari to bi trajalo jedan dan.............drugi dan dođu vatrogasci da ugase požar i od agencije ostane samo pepeo (Šalim se naravno)
10.06.2010-Formulari stigli u Kentaki
05.10.2010-Stigla druga koverta
02.11.2010-Zakazan interviju ( odložen za februar pa šta bude)....23.02.2011 dan "D"
23.02.2011-Bogatiji za 4 Vize
23.05.2011-Vežite se polećemo
Reply With Quote
Staro 04.05.2011, 16:11
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Direktni letovi Beograd - Čikago od 17. juna do 29. decembra
Tanjug | 04. 05. 2011. - 16:24h

BEOGRAD - Američka aviokompanija "Svift er LLC" (Swift air LLC) najavila je danas u Beogradu da će od 17. juna do 29. decembra jednom nedeljno imati direktne letove od Čikaga do Beograda.

Putovanje ekonomskom klasom aviona "boing 767 - 200", koje će trajati oko 10 sati, koštaće sa svim taksama od 795 evra iz Čikaga i od 1.250 evra iz Beograda.

Predstavnici avioprevoznika iz Arizone su najavili da će čarter saobraćaj obavljati i sledeće godine, ako bude postojalo dovoljno interesovanja.

Zasto je karta skuplja karta kad se leti iz Beograda?
Moje misljenje je da je ovo preskupo i djeluje mi kao sisanje ovaca od strane male kompanije na nasem trzistu.
Troclana porodica moze ustedjeti nekom drugom varijantom letenja sa presjedanjem sigurno za jedan mesec da plati stan u USA, sto i nije mala stvar. Ovo je po meni za neku jednokratnu upotrebu, ako je za roditelje koji dolaze bez znanja jezika ili ako su djeca bas mala pa je malo nezgodno sa njima sa presjedanjem. Beograd-Cikago 1250 evra - strasno!

Last edited by jovke; 04.05.2011 at 16:22.
Reply With Quote
Staro 05.05.2011, 04:22
Gugly's Avatar
Gugly Gugly je offline
Stari vuk

Datum prijave: 22.09.2010
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke Prikaz poruke
Direktni letovi Beograd - Čikago od 17. juna do 29. decembra
Tanjug | 04. 05. 2011. - 16:24h

BEOGRAD - Američka aviokompanija "Svift er LLC" (Swift air LLC) najavila je danas u Beogradu da će od 17. juna do 29. decembra jednom nedeljno imati direktne letove od Čikaga do Beograda.

Putovanje ekonomskom klasom aviona "boing 767 - 200", koje će trajati oko 10 sati, koštaće sa svim taksama od 795 evra iz Čikaga i od 1.250 evra iz Beograda.

Predstavnici avioprevoznika iz Arizone su najavili da će čarter saobraćaj obavljati i sledeće godine, ako bude postojalo dovoljno interesovanja.
[/u]
Auuuuuu! Mnooogo brate! Sto bi neki Srbi rekli: da imam te pare ne bi ni isao u Ameriku..
Reply With Quote
Staro 05.05.2011, 04:33
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Ja sad pre neki dan uzela kartu za mamu (obicno kupimo prilicno unapred, ali ovo sve nesto bilo odlucivanje na brzinu: kao ajd' svrni od nedelje jedan dan), BG-LA-BG $935 (7.maj - 7. avg). Meni je to ekstra cena, imajuci u vidu da su polasci iz BG u proseku $200 skuplji nego polasci odavde, a u pitanju najskuplji deo godine... Mama dolazi u subotu - jaooooooo, tri meseca Zanina kujna ide na odmor, a ono lenje pite, krofne, sarme, bele corbe... jao
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja