![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Amra;18563]jedno pitanje malo benasto hehe u brzini sam stavila pol: musko, i vec poslala prijavu moze li se to kako ispraviti ili moram cekati iduce prijavljivanje,iduce godine :(.[/QUOTE]
Amra, da li pricas o svojoj prijavi koju si poslala Korisnickom centru na proveravanje podataka, ili o aplikaciji na zvanicnom sajtu? |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Amra;18578]ma nisam zasluzila tu gresku ako na to mislis hehehe al sam zasluzila da me izvuku nakon ovoga bas..... hehehehhehe ma neljutim se, ma krivo mi na samu sebe kako mi je to tako ostalooooo...[/QUOTE]
Slazem se sa Score, nista ti drugo ne preostaje nego da cekas da te izvuku i onda pokusas da ispravis gresku. Nadam se da ce nas vecinu izvuci pa da krenemo za Dreadnot-om:1072: |
|
|
||||
|
||||
|
Kod mene pise da pocinje noon EST (daylight), sto je sutra u 9 ujutru po nasem pacific. Jedino ako u Evropi ne pocinje ranije... cak i da bude otvoreno, ja cu za svaki slucaj da pricekam sa prijavama - sto je sigurno sigurno, da ne bude da oni testiraju nesto...
|
|
|
|||
|
|||
|
Na opciji moja prijava je stajalo da mogu da slobodno proverim tacnost podataka i slike. Posle toga sam dobio obavestenje da sam se vec prijavio na lutriju(iako lutrija jos nije pocela). Da li je ovo nacin da se mnogobrojni izbace iz konkurencije ili je obavestenje samo formalno?
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Žana;18581]Amra, da li pricas o svojoj prijavi koju si poslala Korisnickom centru na proveravanje podataka, ili o aplikaciji na zvanicnom sajtu?[/QUOTE]
Ja sam poslao korisnickom servisu jer su mi ponudili opciju provere podataka i slike a kao odgovor sam dobio da sam se vec prijavio i to neuspesno iako lutrija jos nije pocela. O cemu se radi? |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=gankaj;18586]Ja sam poslao korisnickom servisu jer su mi ponudili opciju provere podataka i slike a kao odgovor sam dobio da sam se vec prijavio i to neuspesno iako lutrija jos nije pocela. O cemu se radi?[/QUOTE]
O malom problemcicu cije je resavanje u toku :) Bice sredjeno do ponoci. |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Žana;18587]O malom problemcicu cije je resavanje u toku :) Bice sredjeno do ponoci.[/QUOTE]
Hvala na brzom odgovoru, ali sada sam u dilemi da li da se prijavljujem kada lutrija pocne ili cu dobiti odgovor gde sam pogresio kako bi mi prijava bila ok. Hvala jos jednom. |
|
|
|||
|
|||
|
[I]Time difference is 3 hours. 12:00 PM is 3:00 PM (PDT-EDT) [/I]
|
|
|
|||
|
|||
|
OOOOKKK, Znaci danas u 15h po nasem ce biti otvorena ako sam dobro shvatila. Ali meni je sinoc isto bila otvorena, pa poslije 2 min opet zatvorena..:blink: Ajde vidjet cemo danas..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|
|||
|
|||
|
Uh joj, evo sad sam nasla na jednom nasem sajtu, za balkan pocinje u 18:00h veceras...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|