![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vidila sam da ima na facebook stranici i piše da svima koji su aplicirali dosad će poslati mail, ali na službenim stranicama Veleposlanstava nema nista. Možda će izaći objava do ovog trenutka kad piše da počinje nova prijava i stvarno doći neki mail.
![]() ![]() Već sam aplicirala, ako ovo nije istina i ponovno se prijavim, diskvalificirat će me ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma vazno da ce moci od 18.10. da se prijavimo,sad dal ispocetka ili ne,manje je bitno
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, u pravu ste!
Hvala Vam i želim i ja Vama sreću (ako sudjelujete). Lijep pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
Nije manje bitno, jer sam se već prijavila. Ako moja prijava ostane važeća i ponovno se prijavim, diskvalificirana sam
![]() ![]() ![]() Sretno! |
|
|||
|
|||
![]()
https://www.dvlottery.state.gov/
Evo izbacili su sluzbeno da ove stare prijave ne vaze... nista onda sacekat sad posli srijede ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
https://www.dvlottery.state.gov/
Ljudi sve je objavljeno na službenoj stranici,samo kopirajte ovaj gore link što sam stavio i piše vam sve ovo o čemu se raspravlja odmah ispod natpisa " Down for maintenance " ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bila sam upravo tu, i bila sam i jutros i ništa o ponavljanju ne piše. Osim ako ne znam čitat! Nisam više pametna
|
|
||||
|
||||
![]()
Sve vec poslate prijave ce biti, odnosno jesu ponistene. Trebalo bi da dobijete mail da posetite zvanicnu web stranicu sa objasnjenjem.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
![]() |
|
|
![]() |