![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
@Soljica spremi samo jedno 10-20k $ i nema da brines, dolazi prvim avionom i dobijas GC u rekordnom roku.
pozdrav |
|
||||
|
||||
![]()
eeeee nije tako lako otici u US preko verenicke ili bracne vize.Moze ona doci u Srbiju i da se vencate,ali kada se vrati u US mora spremiti citavu dokumentaciju za tebe,platiti troskove za obradu dokumenata,cekanje na odobrenje intervjua za tebe je ~5-9 meseci.Uz dokumentaciju mora predati dokaze da ste bili u vezi(zajednicke slike,avionske karte,logove sa skype).Nedostatak bilo kog dokumenta produzava citav proces za koji mesec.
Ako zeli da te dovede u US preko verenicke K1 vise onda se vraca u US,isto predaje dokumentaciju,cekanje,placanje troskova (aprox 1200$),ako odobre njen zahtev ti ides na intervju u ambasadu(racunaj i na troskove lekarskog pregleda,dosta ispitivanja o vasoj vezi,cena K1 vise).Kada dobijes K1 visu putujes u US kod nje i imate rok od 90 dana da se vencate,radis AOS tamo,dobijas uslovnu Green card na 2 god,racunaj da neces moci da radis dok ne dobijes GC tamo,a to je minimum 3 meseca. Srecno! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi nema nista od zenidbe
![]() Ona kaze da je velika razlika u godinama i da ce ovi iz imigracionog da seru.Kaze da su mnogo rigorozni i tako do to od njih nece da prodje.Bas kao sto su neki od vas i rekli Svejedno,hvala puno na odgovorima.Ostaje da se cekaju one dve koverte,jbg |
|
|||
|
|||
![]()
a da pitaš sina, neki bi dupe dali za jedno romantično gej venčanje u njujorku
![]() e izvini, zezam se malo, njegove godine ti vise odgovaraju, steta sto nema i cerku... |
|
|||
|
|||
![]()
ma nisu godine bitne,znam jednog koji je ozenio bukvalno jednu babu,iskljucivo zbog papira,radio je ilegalno dole cistio stanove,i uopznao babu kojoj je rekao problem i pristala je da mu izadje u susret!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja sam spremio samo cekam mladu ,ako si slobodna treba ti samo bela haljina. Ne stvarno sam ozbiljan za tako nesto pa ako neko nesto zna neka javi. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Novi Zeland | Lux | Vaša strana | 9 | 26.08.2014 10:38 |
Novi Zeland | vandicazg | Stare teme | 1 | 30.09.2010 22:31 |
Naj omiljeniji clan meseca | neky | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 12 | 11.09.2008 17:18 |
Novi sadržaji | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 30.05.2008 07:33 |
![]() |