Citat:
Prvobitno poslao korisnik xeg
Salu na stranu, sacekaj jos malo pa ce poceti tebe da cimaju za banere, onda ces da biras
|
heh, iz tvojih usta u Božje uši...
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Olivera
Ali ako se bilo koji ko igra malo zainteresira i ako iole malo zna da googla, sve sto je potrebno da u search upise je zelena lutrija.
|
E, pa to je ono... ja sve kontam da mi koji smo već tu znamo da idu te dve reči, ali obično ljudi dodaju "karta", "usa", "sad", itd... ja sam opaljivao pretrage, i mogu vam reći da se uglavnom javlja u prvih 5 rezultata

. Čak sam
na jednu pretragu uspeo da dobijem i coop među rezultatima.
Međutim, ja nisam najkompetentniji jer prosto ne dolazim sa Balkana na google, te mi sigurno serviraju malo drugačije rezultate nego što bi onima kojima treba, zbog IP opsega, je li... Ako se neko javlja dobrovoljno da mi odradi par snapshotova nekih classic pretraga, neka mi se javi na PM.
Citat:
Tako da... razredni, polsto ja radim besplatnu propagandu ovde juzno u Makedoniji  , hocu jednu ocenu vise na kraju skolske godine i da budem precednik izvanskolskih aktivnosti...
|
Vi iz prvih klupa nemate problema, znam vam imena, a to je već pola ocene...
Citat:
I ovo ozbiljno: ako moze koji smiley vise kako ne bi morala da radim copy/paste sa foruma o ljubimcima gde clanujem, ako zelim da plasticno prikazem svoj mood.
|
Koliko ja znam, to ne mere baš tek tako da se poskida nekome (k'o retrovizor za Yugo), već mora neka kolekcija da se skine, sa pravom licencom, trte-mrte.... ajd' izguglaću malo.

Isto, ako neko ima link neki, neka baci na PM...
P.S. Izvinjavam se za kašnjenje u odgovoru... Zaludeo me jedan projekat, pa samo na to mislim, te od kuće k'o sumanut samo po tome udaram (uskoro može neki beta tester da se javi na PM ako hoće?

)... dok sam na mobilnom neulogovan da mi ne bi učitavao komplet editor u dnu stranice, smara.... Sa mobilnog samo čitam kao gost (invisible?

)... Hoću reći... pratim ja razred, bez brige...