![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Reklamiranje Foruma » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Interesantno da posle ovog clanka u blicu, ide ovaj: http://www.blic.rs/vojvodina.php?id=73501
:-) Novosadjani se masovno sele u USA....nema sta :-) |
|
||||
|
||||
![]()
hehehe, bas sam i ja procitao tekst o Muminu, nisam znao da je sad taksista... Znam da je bio nosac (selidbe i te munje), drugar iz NY je radio sa njim, poznaju se dobro...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
kao sto sam vec jedanput napisao mija drugarica me pitala da napise clanak o meni i jeleni kao dobitnicima(kaze da je sama cinjenica da sam izvucen interesantna) ali ja sam odbio do rezultata razgovora. Posle 15.januara cemo se dogovoriti i napisace tekst u lokalnom listu nedeljniku "nezavisna svetlost" a posto uredjuje i sajt www.teklareka.com
napisace nesto i tamo. Naravno pre toga ce pogledati i nas forum. Obavesticu vas kada sve to ugleda svetlost dana ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Ja cu ga sutra ujutro cimnuti na mobilni i uputiti na ovaj thread, a vi onda kasnije mozete sve sami da se dogovorite... Zahvaljujem golemo! Citat:
![]() Ipak si ti ovo sve pokrenuo...Žana isto, kao neko ko nam nesebicno pomaze... Nadam se da ce biti jos dobrovoljaca...neko ko je jos ovde, u Srbiji...
|
||||
|
||||
![]()
Da
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cekaj ti dok Zana dodje do lopte!
Jednom sedma sila - uvek sedma sila... right? ![]()
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
||||
|
||||
![]()
Eh gde me nađe
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Cuo sam se jutros sa Reljom; bio je u nekoj frci, pa smo se dogovorili da se cujemo poslepodne. Verujem da ce nam se danas pridruziti. Ja palim u tazbinu...nadam se da ce se do nedelje uvece, kada se budem vratio, neke stvari iskristalisati...
|
|||
|
|||
![]()
samo na vreme nas obavestite kad se pusta to na TV da gledamo
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Naravno, samo viknite šta treba, tu smo! ![]() ![]() offtopic: Inače, Blic nam je u tom danu doneo ravno 340 unique poseta, novi rekord sada drži 2009-01-09, drugi je 2008-12-01 sa 282. ![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Upgrade foruma, nove lozinke, chat, korisnička podrška... | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 31.10.2008 06:55 |
Organizacija foruma | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 26.04.2008 04:40 |
![]() |