![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Posteno, ne kaze se dzabe da ko nije za sebe nije ni za druge ...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Jašta...evo ja ti želim pogodak, ali prvo da izvuku mog sina
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
I ja imam pitanje... Listam ovaj forum i naucila sam mnogo toga. Izmegju ostalog,naletim na info koji kaze da je system pao prvog maja 2015, tako da su ljudi vise puta proveravali, na razlicitih browser-a.... I prvo su dobili NOT SELECTED,a onda kasnije ili nakon promena browser-a dobili su info da su izvuceni.
Pitanje je sledece: ja sam (nazalost) proverila jedan put,na jedan browser,jedan dan (01.05.).... Sad me uhvati bedak, dobila sam NOT SELECTED i rekla sebi: vise srece drugi put... Megjutim, sta se dogaca ako su me kojim slucajom izvukli za DV2015, a ja nisam na bilo koji nacin to potvrdila... Da li ce to mozda popreciti izbor za DV2016? Hvala svima koji dele ove korisne podatke sa nama.... Poz iz Skoplja... |
|
||||
|
||||
![]()
Pa sto ne proveris da li su te izvukli?
Jos nije kasno da proveris i popunis prijavi ukoliko si dobila. A odgovor na pitanje je da ne utice nista na DV-2016, bila izvucena za 2015 ili ne.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
||||
|
||||
![]()
Kako nije kasno? Zar nije do 30.09? Ako cuvam conf. number cu pokusati da proverim. Da li bi mi neko prosledio link gde mogu proveriti?
|
|
||||
|
||||
![]()
Link sam pronasla, e sad trenutno sam u goste, nedelja,familijarni rucak,a mene ne drzi mesto... Jedva cekam da stignem kuci i potrazim conf number u hard disku... Jaoooo, uznemirih se... Ako kojim slucajem su me izvukli eto mene opet sa pitanjima... Ma da manje vise naucila sam proces
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Po drugi put se prijavljujem nadam se sad smo ispunili prijavu i ja i supruga ! Nadam se da će izvući suprugu jer ona ima 4 godine srednju školu ja sam zanatlija imam 3 godine .. e sad imam par pitanja pa ako mi neko može odgovoriti ! Imamo porodicu u Iowa Des Moines koji su nam spremni pomoći oko svega znači i tamo kad dođemo idemo kod njih. Imam dvoje djece pa me zanima nešto? Ukoliko nas pozovu za razgovor za vizu u Ambasadu da li i djeca trebaju i za njih posebno da se plati razgovor ili samo plaća razgovor u ambasadi osoba koja je izvučena ? Kako to funkcionira? Kolike su avionske karte cijena za odrasle i za djecu otprilike ? I koja je procedura u koliko je rezultat pozitivan za izvlačenje na lutriji znači ukoliko vas izvuku koliko se čeka i koja je procedura nakon što saznate da ste odabrani na lutriji ? Da li se dokumenti moraju svi prevoditi na engleski ? Znam narode da je ovo sigurno već pitano ali vas molim da mi neko odgovori toliko je zbrkana ova stranica da ne mogu pronaći odgovore ..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kako postavite potpis ove podatke kad ste se prijavili kad ste izvučeni itd.. ispod to mi ne uspijeva nikako meni je drugi put da se prijavljujem
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=messerschmitt;50877]Kako postavite potpis ove podatke kad ste se prijavili kad ste izvučeni itd.. ispod to mi ne uspijeva nikako
I Kako se to nadas da ste ti i supruga ispunili prijavu??????? ![]() II Pitanje iz drugog posta mi uopste nije jasno. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ovo je drugi put da se prijavljujem za lutriju, prvi put sam se prijavila 2011. i nisam izvucena.
Je l' moze da bude problem (ako budem izvucena) sto sam prethodno odbijena za turisticku vizu? Gledala sam formulare i tamo ne vidim da postavljaju to pitanje. Hvala unapred. |
![]() |
|
|
![]() |