![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
I decko prijavljen ili ti buduci muz, ja sam vec optimisticna...Ako je neko citao knjigu ''Tajna'' znace o cemu pricam...Optimizam ljudi, optimizam :):)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
|||
|
|||
![]()
Tudi mi "janezi" smo se prijavili. Zelim vam veliko srece pri izvlacenju za 2012.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nest' razmisljam, mozda ima logike da oni to bas i ne biraju bas tako nasumicno....Ili mozda veci broj izvuku stvarno nasumicno recimo 500.000pa onda biraju tih 50.000..jer za koji djavo to traje 5 mjeseci??????
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. (Mark Twain) Prijava 05.10.2010 - I put. ![]() DV 2012 - Nista, idemo hrabro dalje.. II put DV 2013 nista...ne damo se... III put DV 2014 ...Nope! IV put DV 2015.....Nope! V put DV 2016.....???? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=user_90_CRO;18608]Kužim, pa ja bi mogao srediti sebi da imam preporuke, da sam bio poslovođa ili neznam šta, neznam ima mi frendica firmu ili na razno raznim drugim stranama preporuke i neka pisma mogu izvući, dali je to dovoljno i kakva zanimanja oni točno traže? Hvala ti puno :)[/QUOTE]
To qualify for a DV on the basis of your work experience, you must have, within the past five years, two years of experience in an occupation that is designated as Job Zone 4 or 5, classified in a Specific Vocational Preparation (SVP) range of 7.0 or higher. [url]http://online.onetcenter.org/[/url] Srecno!!! Takodje i meni jel :==D: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Isabelle;18622]Nest' razmisljam, mozda ima logike da oni to bas i ne biraju bas tako nasumicno....Ili mozda veci broj izvuku stvarno nasumicno recimo 500.000pa onda biraju tih 50.000..jer za koji djavo to traje 5 mjeseci??????[/QUOTE]
To bi [i]možda[/i] imalo smisla kada bi imali na osnovu čega da biraju |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dragance;18625]To bi [i]možda[/i] imalo smisla kada bi imali na osnovu čega da biraju[/QUOTE]
Mozda po lepoti??? E tu prolazim 100% :grin::grin::grin: |
|
||||
|
||||
![]()
Evo i ja se prijavio prvi put.
Srećno nam bilo! :1072: |
|
|||
|
|||
![]()
Pazi, Ameri su poznati po tome koga pustaju u drzavu, mislim da ne grijesim puno ako gledaju na slici kakav si, pa jesi li bijel, izgledas li zdravo itd itd....Hoce mladu svjezu pametnu krv, to se zna, iako se hvale da su demokratska drzava , oni ustvari prste od rasizma...Ne znam, mozda lupetam, ali hajd ga znaj da oni nemaju neku ''background'' kontrolu prijavljenih....To mi ne znamo...
|
|||
|
|||
![]()
dobro ako ćeš tom logikom , kako objašnjavaš ovo [url]http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=461[/url] ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mozda je ciko neki strasni profesor, inzinjer, ma ne znam, kazem kao opciju, glasno razmisljam....
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neophodni uslovi za dobijanje H1B vize | jasmanac | Ne-imigrantske vize | 5 | 27.12.2011 17:43 |
![]() |