ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2016 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 16.12.2014, 18:43
messerschmitt messerschmitt je offline
Drug član

Datum prijave: 04.11.2010
US lokacija: Iowa Des Moines
YU lokacija: Bosna i Hercegovina
Nepromenjeno

Hvala vam na odgovorima !!! Recite mi da li bi bilo dobro da mi otuda porodica pošalje iz USA neko garantno pismo jer fakat njima sam zahvalan do groba oni su se javili da će nam pomoći i financirati sve pa rekoh da li i to bi bilo dobro da imam ?
Reply With Quote
Staro 16.12.2014, 21:42
ZexNS ZexNS je offline
Drug član

Datum prijave: 03.03.2014
YU lokacija: Novi Sad, Srbija
Nepromenjeno

Nema potrebe da ti bilo ko salje garantno pismo jer nema razloga za tim. Ambasadi to ne znaci nista.
Reply With Quote
Staro 19.12.2014, 16:20
x-com x-com je offline
Član

Datum prijave: 19.12.2014
Nepromenjeno

Prijavih se i ove godine. Mislim da sam se u poslednjih 10 godina prijavio bar 5-6 puta
Reply With Quote
Staro 23.01.2015, 08:09
pelcer224 pelcer224 je offline
Drug član

Datum prijave: 12.10.2013
Nepromenjeno

Dobro reklamiraju ovu lutriju, na naslovnoj strani najcitanije dnevne novine Blic, masovno loze siroke narodne mase da se prijavljuju koje i ne znaju sta je to!
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/5287...rtu-na-lutriji

"Zanimljivo je da je i Katarinina rođena sestra Jasna pre nekoliko godina dobila zelenu kartu. U međuvremenu je i Katarinin zet imao sreće na lutriji, pa se pridružio supruzi u Los Anđelesu, gde i Katarina nastavlja karijeru".

Bas promovisu regularnost lutrije, da je prijavila i mamu, tatu i kucnog ljubimca vjerovatno bi i oni bili izvuceni kao VIP osobe.

Last edited by pelcer224; 23.01.2015 at 08:18.
Reply With Quote
Staro 23.01.2015, 09:32
SRBghost SRBghost je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 03.10.2013
US lokacija: NYC/NJ
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pelcer224 Prikaz poruke
Dobro reklamiraju ovu lutriju, na naslovnoj strani najcitanije dnevne novine Blic, masovno loze siroke narodne mase da se prijavljuju koje i ne znaju sta je to!
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/5287...rtu-na-lutriji

"Zanimljivo je da je i Katarinina rođena sestra Jasna pre nekoliko godina dobila zelenu kartu. U međuvremenu je i Katarinin zet imao sreće na lutriji, pa se pridružio supruzi u Los Anđelesu, gde i Katarina nastavlja karijeru".

Bas promovisu regularnost lutrije, da je prijavila i mamu, tatu i kucnog ljubimca vjerovatno bi i oni bili izvuceni kao VIP osobe.
I sta sada? I treba da je reklamiraju, da neko ko ne zna da tako nesto postoji sazna da ima jos neku sansu da pocne iznova. Stvarno ne razumem cemu takvi stavovi.... Ti si se rodio sa saznanjem da postoji GC lutrija ili ti je neko drugi rekao?
24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing
26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama)
28.03.2015. - kupljene karte
24.06.2015. - NYC resident
01.04.2016. - Garden State
Reply With Quote
Staro 23.01.2015, 10:38
pelcer224 pelcer224 je offline
Drug član

Datum prijave: 12.10.2013
Nepromenjeno

Ne komuniciram sa osobama poput tebe koja na svakoj temi drsko ispravlja ljude, tako da me i ne zanima sta si napisao ispod mog posta. Nek pise ko sta hoce.
Reply With Quote
Staro 23.01.2015, 16:56
Pahuljica's Avatar
Pahuljica Pahuljica je offline
Drug član

Datum prijave: 02.10.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: ispod palme na obali mora
Nepromenjeno

pelcer224, mislim da SRBghost nije imao nikakvu losu namjeru. Bez ikakve ljutnje, jer mi nije namjera da se prepirem sa bilo kim na forumu, ali tvoj post jeste zvucao malo u fazonu "da sto manje ljudi zna, da mi koji smo aplicirali imamo vece sanse", iako vjerovatno nisi to mislio.

Ja sam takodje ove godine razglasila svima za koje pretpostavljam da bi pobjegli odavde glavom bez obzira i, najiskrenije, ne bi me bilo srecnije da bilo ko od njih dobije i zapocne tamo neki novi zivot, mnogo uspjesniji nego ovdje.

-------------------------------

Big Apple, we're coming!
Reply With Quote
Staro 19.05.2015, 21:27
djokic jelena djokic jelena je offline
Član

Datum prijave: 03.09.2013
US lokacija: Cikago
YU lokacija: Nis Srbija
Nepromenjeno

Da li moze neko da mi kaze kako mogu da proverim da li sam izvucena ili ne ?
Reply With Quote
Staro 19.05.2015, 21:29
johnywalker johnywalker je offline
Stari vuk

Datum prijave: 03.05.2014
Nepromenjeno

Odes na ovu stranicu i provjeris. Ako si zaboravila beoj imas opcije forgot my number...

https://www.dvlottery.state.gov/ESC
Reply With Quote
Staro 20.05.2015, 07:34
markoss markoss je offline
Proteran

Datum prijave: 19.05.2015
Nepromenjeno

dobar dan, ja sam marko 35 iz bgd i izvucen sam za greencard, prvi put sam i poslao zahtev i eto, dal da se radujem ili cudim ne znam ali to je sto je

cestitke svima koji su izvuceni i vise srece drugi put onima koji nisu.

popunio sam svoj formular pa sad popunjavam i detetov i zenin pa me zanima da li moramo u isto vreme ici na intervju kad bude zakazan? iskreno bolje mi je sto kasnije i da odem u usa zbog finansija i to sam pa tek onda supruga pa drugo pitanje glasi, da li supruga moze posle 6 mesesci da dodje sa detetom ili bez deteta i da li su oni uslovljeni da moraju 6 meseci godisnje da budu prisutni u usa?

da li svi placamo po 330 dolara vizu ili samo ja?

pozz
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja