![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala vam na odgovorima !!! Recite mi da li bi bilo dobro da mi otuda porodica pošalje iz USA neko garantno pismo jer fakat njima sam zahvalan do groba oni su se javili da će nam pomoći i financirati sve pa rekoh da li i to bi bilo dobro da imam ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nema potrebe da ti bilo ko salje garantno pismo jer nema razloga za tim. Ambasadi to ne znaci nista.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prijavih se i ove godine. Mislim da sam se u poslednjih 10 godina prijavio bar 5-6 puta
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dobro reklamiraju ovu lutriju, na naslovnoj strani najcitanije dnevne novine Blic, masovno loze siroke narodne mase da se prijavljuju koje i ne znaju sta je to!
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/5287...rtu-na-lutriji "Zanimljivo je da je i Katarinina rođena sestra Jasna pre nekoliko godina dobila zelenu kartu. U međuvremenu je i Katarinin zet imao sreće na lutriji, pa se pridružio supruzi u Los Anđelesu, gde i Katarina nastavlja karijeru". Bas promovisu regularnost lutrije, da je prijavila i mamu, tatu i kucnog ljubimca vjerovatno bi i oni bili izvuceni kao VIP osobe. ![]() Last edited by pelcer224; 23.01.2015 at 08:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]()
Ne komuniciram sa osobama poput tebe koja na svakoj temi drsko ispravlja ljude, tako da me i ne zanima sta si napisao ispod mog posta. Nek pise ko sta hoce.
|
|
||||
|
||||
![]()
pelcer224, mislim da SRBghost nije imao nikakvu losu namjeru. Bez ikakve ljutnje, jer mi nije namjera da se prepirem sa bilo kim na forumu, ali tvoj post jeste zvucao malo u fazonu "da sto manje ljudi zna, da mi koji smo aplicirali imamo vece sanse", iako vjerovatno nisi to mislio.
![]() Ja sam takodje ove godine razglasila svima za koje pretpostavljam da bi pobjegli odavde glavom bez obzira i, najiskrenije, ne bi me bilo srecnije da bilo ko od njih dobije i zapocne tamo neki novi zivot, mnogo uspjesniji nego ovdje.
|
|||
|
|||
![]()
Da li moze neko da mi kaze kako mogu da proverim da li sam izvucena ili ne ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Odes na ovu stranicu i provjeris. Ako si zaboravila beoj imas opcije forgot my number...
https://www.dvlottery.state.gov/ESC |
|
|||
|
|||
![]()
dobar dan, ja sam marko 35 iz bgd i izvucen sam za greencard, prvi put sam i poslao zahtev i eto, dal da se radujem ili cudim ne znam ali to je sto je
![]() cestitke svima koji su izvuceni i vise srece drugi put onima koji nisu. popunio sam svoj formular pa sad popunjavam i detetov i zenin pa me zanima da li moramo u isto vreme ici na intervju kad bude zakazan? iskreno bolje mi je sto kasnije i da odem u usa zbog finansija i to sam pa tek onda supruga pa drugo pitanje glasi, da li supruga moze posle 6 mesesci da dodje sa detetom ili bez deteta i da li su oni uslovljeni da moraju 6 meseci godisnje da budu prisutni u usa? da li svi placamo po 330 dolara vizu ili samo ja? pozz |
![]() |
|
|
![]() |