![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Kako naći najpovoljniji let za Ameriku » Bitni linkovi | ||||
10 korisnih saveta za kupovinu jeftinih avionskih karata | Kupovina karata - AGENTI | Kupovina karata - ONLINE | Kuponi i sniženja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Auuuu, pa sto tako skupo bre?! Ja sam kontao da je cena prevoza obrnuto srazmerna brzini putovanja..kad ono medjutim..
Mozda oni to putovanje dozivljavaju nekim luxuzom...kao cruise..fancy.. ovo ono.. Nije mi jasno... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Tj. htedoh napisati - cena (direktno) srazmerna brzini.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pa neko treba da te smesti, kuva i hrani sve to vreme, pa pere sudove, posteljinu, i to ...to kosta brale...nema dzabe...
|
||||
|
||||
![]()
Gari, jesi li ti to već pozeleneo?
![]() ![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inače, info za da se nekome nađe-i aerogaga ima ok varijanti. |
|
||||
|
||||
![]()
@ Good Spirit
sad sam tek skontala da ti je tura SAD-SRB-SAD ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da se upisem na listu onih koji nisu dobili odgovor od Bisera u neko pristojno vreme.. Proslo je sigurno nekih 4 dana i jos nista.
|
||||
|
||||
![]()
Ja gledam za kartu iz Peste sredinom septembra za mamu, i na malev.com sam nasao povratnu za 720, a preko orbitza 650 $. Sto je dobro, direktan let, nema presedanja.
![]() BUD >>> NYC >>> BUD
|
|||
|
|||
![]()
ja sam kupila kartu u februaru za putovanje u junu, povratna, BUD-MUC-BOS, je iznosila RSD 44.506. + povratna GEA mini bus, BEG-BUD=60E, preko Biser trade turs-a. ja nisam cekala njihov odgovor, pozvala sam telefonom oni su rekli ponude koje su imali i uradila sam odmah rezervaciju.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@mira
Mnoge od nas zanima lepi Boston ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Jedan primer kako ne kupovati kartu (kao ja sad): Odes u agenciju koja prodaje karte (jer ti treba original racun) i kupis 4 karte za avion koji ide za nedelju dve-otprilike.
E da, i platis 8,000 USD, umalo da zaboravim taj sitni detalj... ![]() Kompanija placa, i nisu se slozili da karte kupijem preko Srbije za manje pare, i jedva sam ih ubedio da ne kupujem karte u jednom pravcu jer bi u tom slucaju racun iznosio NEVEROVATNIH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Studirati ili otici u Ameriku? | IvanDash | Vaša strana | 19 | 12.10.2014 19:08 |
Sanse za odlazak u Ameriku | dina123 | Vaša strana | 4 | 23.04.2014 07:34 |
Kako da dodjem kod žene u Ameriku | ozenjen | Porodične imigrantske vize | 18 | 09.08.2013 23:20 |
Idemo u Ameriku (dokumentarci) | perodot | Lokacije u USA | 4 | 27.10.2009 14:41 |
![]() |