![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=user_90_CRO;18650]Opet ja naišao na problem, dakle koliko sam shvatio najnormalnije se mogu već danas popunjavati aplikacije, e sada otišao sam na link koji ima na forumu u prijavama za 2012. i otvorio ga ali tamo mi uopće nema nikakvih uputa za aplikaciju niti za popunjavanje ičega, samo piše INstructions i ništa drugo, u čemu je problem?[/QUOTE]
Evo ja sada proverila,radi prijava,ispod photo validatora imas "Begin standard entry",kliknes na to i otvara ti se prijava.Mozda si pokusao sa nekim drugim browserom,imas obavestenje da radi samo sa IE 6.0 i 7.0. |
|
|||
|
|||
![]()
Jedno pitanje.
Pri popunjavanju adrese, za polje 8 8a "In Care Of" , stan u kojem zivim i na koji dobijam racun za mob vec tri godine se vodi na moju strinu dok u mojoj licnoj karti adresa je u drugom delu grada, takodje ta adresa je u pasosu. Da li ja u polje 8a unosim ime i prezime moje strine ili moje ime. Ili moram uneti moju adresu iz licne karte koja je na sasvim drugom delu grada i tamo retko ista i primam od poste, skoro nikad nista. :wtf: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=cile;18648]Ja sam to ostavila nepopunjeno-skapirala sam da je to alternativna adresa,pa sam u polje 8b.upisala broj i naziv ulice i to je to.Nije pravilo problem,prosla je prijava.:obrva:Srecno svima,pa da se radujemo zajedno od maja!:;D:[/QUOTE]
hvala ti puno...sretno svima...ja vec razmisljam o Coloradu |
|
|||
|
|||
![]()
Uspjesno prosla prijava! Srecno nam svima! :bigkiss:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE]Jedno pitanje.
Pri popunjavanju adrese, za polje 8 8a "In Care Of" , stan u kojem zivim i na koji dobijam racun za mob vec tri godine se vodi na moju strinu dok u mojoj licnoj karti adresa je u drugom delu grada, takodje ta adresa je u pasosu. Da li ja u polje 8a unosim ime i prezime moje strine ili moje ime. Ili moram uneti moju adresu iz licne karte koja je na sasvim drugom delu grada i tamo retko ista i primam od poste, skoro nikad nista. [/QUOTE] To je mailing adress, pišeš adresu na koju ćeš najlakše i najsigurnije primit poštu. Nema veze s adresom u dokumentima. Ove godine više i nije tako važno kad ionako neće slati koverte. |
|
|||
|
|||
![]()
Evo upravo pala prva prijava za GC :D
Sretno svima :bravo: |
|
||||
|
||||
![]()
Da se i ja nadovezem na polje 8.
U dijelu gdje se upisuje District/County/Province/State, da li stavljam naziv kako se kaze kod nas, ili internacionalni naziv (u mom slucaju Republika Srpska)? Molio bih forumase iz BiH da se jave i kazu kako su oni stavili u svojim prijavama, nije bitno da li su iz FBiH ili RS! Znaci, da li Republika Sprska ili Republic of Srpska?:wtf: Pozdrav! |
|
||||
|
||||
![]()
Ja cekam...
A niko da se uljuci u problematiku!:ohman: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lover;18660]Da se i ja nadovezem na polje 8.
U dijelu gdje se upisuje District/County/Province/State, da li stavljam naziv kako se kaze kod nas, ili internacionalni naziv (u mom slucaju Republika Srpska)? Molio bih forumase iz BiH da se jave i kazu kako su oni stavili u svojim prijavama, nije bitno da li su iz FBiH ili RS! Znaci, da li Republika Sprska ili Republic of Srpska?:wtf: Pozdrav![/QUOTE] Ja sam uveren da nema apsolutno nikakve (pravne) razlike, upisi koji hoces. Jedino sto bi bilo logicno je da ako vec popunjavas obrazac na engleskom, mozda bi i to moglo na engleskom, ali, kazem opet, ja sam uveren da nema nikakve razlike.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=lover;18663]Ja cekam...
A niko da se uljuci u problematiku!:ohman:[/QUOTE] hm...meni se cini da su u igri internacionalni nazivi, dakle ovo drugo... |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Neophodni uslovi za dobijanje H1B vize | jasmanac | Ne-imigrantske vize | 5 | 27.12.2011 17:43 |
![]() |