![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Trogodisnja srednja skola » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Kada se pokušam prijaviti i ispuniti obrazac izbaci mi ovo
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. ima li neko da ima iskustva sa ovim |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav, imam jedno pitanje, ja sam prijavio sebe sve normalno, ispunjavam sve uslove a sada zeli i moj brat da proba ali je problem sto je zavrsio trogodisnju srednju ali ima 6 godina radnog iskustva, trebalo bi da ispunjava taj uslov.... sta se onda popunjava za najvisi nivo skolovanja a da ne bude diskvalifikovan zbog toga
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Preko radnog iskustva je mnogo teže da se dobije viza ako ga izvuku u Maju.
Postoji lista poslova koji mogu da poguraju vizu. Ako ga izvuku moraće da donese opis poslova koje je radio, bukvalno sve operacije koje obavlja na poslu za tih 6 godina koliko ima radnog iskustva, jer naša zanimanja nisu u velikoj meri ista kao u US, pa im treba da vide sta je radio sve pa da li je to OK sa tim njihovim zanimanjima sa te liste. Malo teži put je to. Pozdrav |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Pre prijavljivanja, proveri dobro da li taj njegov posao tj. iskustvo ispunjava uslove i da li on može da dokaže da je to stvarno radio. Zamisli izvuku ga, plati pregled 150 dolara ili koliko je već sada, plati vađenje svih onih dokumentata minimum još 50 i na kraju u ambasadi još 330 za vizu, da bi mu na kraju konzul rekao da ne ispunjava uslove. Pare mu neće biti vraćene. Ima vremena do 05. novembra i nema potrebe da se žuri sa prijavom. Iskreno, ja se ne sećam da smo imali primer na forumu da je neko otišao na osnovu radnog iskustva.
Ovo je sajt gde se traži tj. gde može da se vidi da li taj posao ispunjava uslove https://www.onetonline.org/ A evo šta piše na instrukcijama vezano za lutriju. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Radi na CNC masinama, moramo posle pogledati pravi naziv i pogledati ocenu, interesuje me samo sta bi biko pravilo staviti za nivo skolovanja od onih ponudjenih posto nije High School diploma.... Problem je kako se vodi na listi trogogisnja skola
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nisam proucavala dosad te rangove strukovnih skola , tj koja skola podpada pod koji bodovni rang po merilima USA, to cete morati da proverite sami ili da vam pomogne netko tko je upucen, ali ovo sto ste pitali mogu- rec je o strukovnoj skoli tzv. (specific) vocational school (npr. tehnical vocational school), koje inace mogu da traju od 1-5 godina, na nasim prostorima to su uglavnom bile 3-godisnje strukovne skole.
|
|||
|
|||
![]()
Dali ispunjavam uslove za prijavu ? Imam 3 radnog iskustva na cnc masinama,a i zavrsio sam istu srednju srednju (CNC Operater,trogodisnja) SVP RANGE zanimanja je 7, job zone 3?
|
|
||||
|
||||
![]()
Job zone bi trebao biti 4 or 5 sa SVP (Specific Vocational Preparation) rangirano 7.0 ili vise. Vidite ima li neki priblizan job koji je u liniji sa vasim job skills
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
frizerska skola i praksa | edinze | Vaša strana | 10 | 11.12.2012 23:02 |
trogodisnja skola i dvogodisnje iskustvo | zvercica | Stare teme | 9 | 01.11.2010 09:35 |
Zdravstveni problemi i trogodišnja srednja škola | Vladimirko | Prva koverta | 13 | 14.07.2008 17:19 |
![]() |