![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv-2017 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
DV2013 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - POGODAK ![]() ![]() 28.10.2013. Prijavili se na lutriju 01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx 19.05.2014. Poslali DS-260 21.08.2015. Lekarski pregled 09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi 24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE ![]() 30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama ![]() 05.11.2015. Beograd-Rim-Majami |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
DV2013 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2014 - HAS NOT BEEN SELECTED DV2015 - POGODAK ![]() ![]() 28.10.2013. Prijavili se na lutriju 01.05.2014. Izvuceni 2015EU00041xxx 19.05.2014. Poslali DS-260 21.08.2015. Lekarski pregled 09.09.2015. Intervju-pronadjena greska u prijavi 24.09.2015. Novi datum intervjua - VIZE ODOBRENE ![]() 30.09.2015. Preuzeti pasosi sa vizama ![]() 05.11.2015. Beograd-Rim-Majami |
|
|
|||
|
|||
|
Hvala
Bukvalno je bio propust,internet konekcija nije bila dobra,nebitno,baš sam se smorila. Ne polažem velike nade,ali ne bih volela da zbog ovakve gluposti odmah budem eliminisana. Svakako hvala na odgovoru i lepim željama
|
|
|
|||
|
|||
|
:Šanse da nekoga izvuku na ovoj lutriji je 2% il malo više zavisno od države iz koje dolaziš,još pogriješiš i pozdravi se sa US ili čekaj slijedeću godinu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
I mene zanima za šta služi MOJA PRIJAVA koja se nalazi ovdje na forumu,jel samo za provjeru,ako neko zna nek javi napiše HVALA
|
|
|
|||
|
|||
|
Supruga i ja se po prvi put prijavljujemo,nadamo se naravno,kao i svi,ali ipak ne preterano jer je ovo na kraju krajeva lutrija zar ne ?
![]() Evo ja se "mucim" sa prijavom pa sam malo istrazivao u vezi fotografije. Naravno da je ipak najbolje otici kod fotografa ali ima i njih raznih (kao sto vidimo iz iskustva nekog od clanova na ovoj temi). Pronasao sam program sa kojim se na jednostavan i brz nacin dolazi do trazene velicine,oblika i formata fotografije (uslikane foto aparatom,jer je naznaceno da ne primaju fotografije sa telefona) http://app.prntscr.com/en/download.html Zelim svima srecu na izvlacenju,ali pre toga potrebno je dooobro prouciti ovaj forum i uputstva koja su nam servirana kao na tanjiru da ne bi uzaludno cekali izvlacenje
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
....netko naziva;voditelj,poslovođa,šef,store manager...
|
|
|
|||
|
|||
|
Uh, još jedna prijava već par godina zaredom ... Puno sreće ljudi
Inače, ove godine se povećao broj ljudi iz mog okruženja koji se prijavljuju. Ne znam da li je to generalni trend ili su to samo ljudi oko mene. Baš ću videti kad izađe statistika za dv2017. |
|
|
|||
|
|||
|
Strasti su se zakuhale vidim. Lijepo
![]() Ima nas ima koji se prijavljujemo. Ima nas i više i nisu svi aktivni ovdje na forumu vjerujem, već samo skrivećki čitaju i "odrađuju". No ok. Svakako želim svima nama da dobijemo tu famoznu GC. Ajmo biti optimisti i vjerovati da ćemo svi dobiti. No svakako držim da onaj tko si je zacrtao odlazak iz Hrvatske, Srbije, BIH..itd itd..taj neće sjediti za kompom svake godine u ovo doba (narednih deset godina) ispunjavati lutriju i nadati se dobitku, nego će kroz neko vrijeme uštedjeti nešto novca i odvažiti se i otići. Prvo preko turističke vize, pa na sve moguće načine. Tražiti opcije i stvarati mogućnosti da uspije u tom svom naumu i ideji. Znam da nije lako, prvenstveno financijski, al bem mu miša, stisnut zube i glavom kroz zid. Da postoji univerzalni recept onda bi smo svi bili tamo gdje želimo biti, ali uspjeh nije za svakoga, već samo za onoga tko ide glavom kroz zid, i ne okreće očima na ovaj moj post. Jel tako..JE..ajmo dalje... BIT ĆE NEŠTO OD NAS !!!
Last edited by newyorker; 05.10.2015 at 09:05. |
![]() |
| Tags |
| dv 2017 - 02.10.2015 |
|
|
|