ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Retro > Prva koverta

Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad?

Prva koverta » DV2012 Results » Bitni linkovi
O prvoj koverti Formulari Korisne informacije Proverite prijavu Učlanite se

Thread Tools Display Modes
Staro 05.05.2011, 08:41
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Moguce je da ce dosta ljudi i odustati ubuduce kad vide uzorke o datumima izvucenih dobitinika. Prosto ce im se smuciti visegodisnja prijava pod sumnjivim okolnostima. Mislio sam da ce ove godine biti manji broj ucesnika jer su smanjili rok prijavljivanja na mjesec dana, ali je broj ucesnika sve veci. To znaci da ce se sve teze postati dobitnik i pod pretpostavkom da znas pravi datum prijave.
Staro 05.05.2011, 09:02
Bockyman's Avatar
Bockyman Bockyman je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.10.2009
US lokacija: Палатајн, Илиноис (Palatine, IL)
YU lokacija: Лесковац
Pošalji Skype™ poruku korisniku Bockyman
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke Prikaz poruke
moguce je da ce dosta ljudi i odustati ubuduce kad vide uzorke o datumima izvucenih dobitinika. Prosto ce im se smuciti visegodisnja prijava pod sumnjivim okolnostima. Mislio sam da ce ove godine biti manji broj ucesnika jer su smanjili rok prijavljivanja na mjesec dana, ali je broj ucesnika sve veci. To znaci da ce se sve teze postati dobitnik i pod pretpostavkom da znas pravi datum prijave.
не знам тачне податке, али нисам сигуран да је број учесника све већи....
а из амбасаде су почели да популаризују лутрију, гостовали су у нишу, новом саду...мислим, ако нешто добро иде, зашто га додатно рекламирати....можда грешим...ако неко има неке тачне податке, нека их објави.
друго, вероватно се много њих пријави онако...па тек ако их извуку размишљају да ли ће или неће ићи... бар из европе пуно њих одустане, за 2011. скоро 10.000 њих...
разумљиво, одлазак у америку није мала ствар...

ако стварно има нечега у томе да су већина добитника од 5. и 6. октобра, једноставно није поштено... и разумем оне који учествују годинама и нису извучени и сада се осећају преварено...
Staro 05.05.2011, 09:09
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik jovke Prikaz poruke
Moguce je da ce dosta ljudi i odustati ubuduce kad vide uzorke o datumima izvucenih dobitinika. Prosto ce im se smuciti visegodisnja prijava pod sumnjivim okolnostima. Mislio sam da ce ove godine biti manji broj ucesnika jer su smanjili rok prijavljivanja na mjesec dana, ali je broj ucesnika sve veci. To znaci da ce se sve teze postati dobitnik i pod pretpostavkom da znas pravi datum prijave.
Ma ne odustajem, za inat... Pucajte, ja i dalje drzim cas, xexe

Igracu je makar ne otisao u tom trenutku, dozivecu jedno 40-ak pokusaja, xexe, valjda ce jednom uspeti

Last edited by ZeljkoUSA; 05.05.2011 at 09:23.
Staro 05.05.2011, 09:15
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Bockyman Prikaz poruke
не знам тачне податке, али нисам сигуран да је број учесника све већи....
а из амбасаде су почели да популаризују лутрију, гостовали су у нишу, новом саду...мислим, ако нешто добро иде, зашто га додатно рекламирати....можда грешим...ако неко има неке тачне податке, нека их објави.
друго, вероватно се много њих пријави онако...па тек ако их извуку размишљају да ли ће или неће ићи... бар из европе пуно њих одустане, за 2011. скоро 10.000 њих...
разумљиво, одлазак у америку није мала ствар...

ако стварно има нечега у томе да су већина добитника од 5. и 6. октобра, једноставно није поштено... и разумем оне који учествују годинама и нису извучени и сада се осећају преварено...
Ko zeli neka pogleda ovde:
http://www.travel.state.gov/pdf/Tota...sbyCountry.pdf
Ta tabela je vec objavljena i na forumu. Jasno je da je broj ucesnika sa nasih prostora iz godine u godinu sve veci. Zasto i ne bi bio kad je najveci problem slikati se a prijava se popunjava za 5 min preko interneta odakle god pozelite, cak i iz parka koji ima wireless
Staro 05.05.2011, 09:46
Orange Orange je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.03.2011
US lokacija: California
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA Prikaz poruke
Ma ne odustajem, za inat... Pucajte, ja i dalje drzim cas, xexe

Igracu je makar ne otisao u tom trenutku, dozivecu jedno 40-ak pokusaja, xexe, valjda ce jednom uspeti
Pa da bude "ZeljkoUSA selected " nemoj bre da zezas kakvih 40-ak pokusaja!
Staro 05.05.2011, 09:57
ZeljkoUSA's Avatar
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Orange Prikaz poruke
Pa da bude "ZeljkoUSA selected " nemoj bre da zezas kakvih 40-ak pokusaja!

Naravno da ce biti.... Pa poceo sa 20 pa rekoh... , bilo je i starijih dobitnika...., nece valjda ukinuti lutrijju do tada
Staro 05.05.2011, 10:12
Orange Orange je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.03.2011
US lokacija: California
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA Prikaz poruke
Naravno da ce biti.... Pa poceo sa 20 pa rekoh... , bilo je i starijih dobitnika...., nece valjda ukinuti lutrijju do tada
Znaci ne predajes se ides do kraja ! Nego ja mislim da mi sa foruma udruzimo snage i da tebe i onog drugog (sto ima isto preko 10) proguramo kroz ambasadu kao pocasne dobitnike lutrije
Staro 05.05.2011, 10:16
magic magic je offline
Član

Datum prijave: 01.05.2011
US lokacija: Miami, FL
YU lokacija: Vojvodina
Nepromenjeno

@ŽeljkoUSA

U slučaju da prijave traju 24h kako ti kažeš i da izvuku samo one koje su aplicirali prvog sata konkursa, onda bi opet bilo ovo ili ono zar ne? Da daju samo sat prijave i izvuku one iz prvih 10 minuta, žalili bi se oni iz preostalih 50 minuta zar ne?

Naše je da se prijavimo i nadamo se. Sve ostalo ne zavisi od nas i ne treba tražiti zaveru, urotu, grešku u sistemu i slično.
Ja Ameriku ne smatram banana državom da im se takvo šta može desiti. No, to je ipak samo moje lično mišljenje. Dopuštam da drugi razmišljaju drugačije.
Staro 05.05.2011, 10:23
ZeljkoUSA's Avatar
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik magic Prikaz poruke
@ŽeljkoUSA

U slučaju da prijave traju 24h kako ti kažeš i da izvuku samo one koje su aplicirali prvog sata konkursa, onda bi opet bilo ovo ili ono zar ne? Da daju samo sat prijave i izvuku one iz prvih 10 minuta, žalili bi se oni iz preostalih 50 minuta zar ne?

Naše je da se prijavimo i nadamo se. Sve ostalo ne zavisi od nas i ne treba tražiti zaveru, urotu, grešku u sistemu i slično.
Ja Ameriku ne smatram banana državom da im se takvo šta može desiti. No, to je ipak samo moje lično mišljenje. Dopuštam da drugi razmišljaju drugačije.
Nemam nameru da vodim rasprave na tu temu... Da ja mislim da su SAD banana drzava ne bi igrao lutriju godinama, a svoje odmore i novce trosio na posetu iste...

P.S. Moje shvatanje foruma je da je vise ljudi okupljeno oko iste teme pa svi imamo veci uzorak i bolju razmenu informacija...
Staro 05.05.2011, 11:15
ZeljkoUSA's Avatar
Stari vuk

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Orange Prikaz poruke
Znaci ne predajes se ides do kraja ! Nego ja mislim da mi sa foruma udruzimo snage i da tebe i onog drugog (sto ima isto preko 10) proguramo kroz ambasadu kao pocasne dobitnike lutrije
Nema predaje

Vrlo sam zadovoljan predlogom. Sto se mene tice - USVOJEN

Mislim da se @Vrhunski i @Zeleni068 (mislim i jos neko) nece ljutiti uopste.... , usvojeno i u njihovo ime...

Pravila pisanja