![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
trebam da napisem Nis,Serbia samo nista vise ?? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sam zato napisao da živiš u Nišu gradu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Upisi samo Serbia. Ljudi iz Vojvodine su bili izvlaceni koji su pisai Serbia/Vojvodina, a bilo je izvucenih i koji su napisali samo Serbia i napisati samo Serbia nije greska ! ps. Garantujem da ti ameri sto citaju aplikacije numeju da nabroje sve Americke drzave, sad zamisli ti njih da pitas kako se deli neka tamo Serbia ? pa ni na guglu to ne mogu da nadju! Ova drzava je deljena i cepana vise puta nego torta za moj rodjendan!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
valjda nije pogresno. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam i prosle god stavio state kao i city jer to stvarno kod nas ne postoji, pa sam izvucen, sve ok...
Znaci state je drzava kod njih tipa Illinois, California, itd. Ali sigurno se ne misli na country... Tako da ja sam stavio isto sto i city i nisam imao problema... Mislim da je to i nebitno i sta god da stavite (grad, drzava) ne bi bilo pogresno...
DV2019 - has not been selected DV2020 - SELECTED Case #: 2020EU00035XXX DS-260: 20-Mar-2020 Poslani dokumenti: 21-Mar-2020 Last edited by marko1995; 13.10.2019 at 01:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Polako bre. Prvo, i ti si sam pre par meseci postavljao "glupa" pitanja. Ne glupa jer si glup, vec iz neznanja. I ljutio si se kad sam rekla da onaj ko ne ume da se snadje u glupavo jednostavnoj prijavi, bolje da ne ide u US. E sad kad si prikupio znanje( vidim da si se bas angazovao, bravo) Nervira te necija nesigurnost 😂 I sve vec pise na sajtu ovde i sve to isto pise i na sajtu ambasade, ali opet svi mi ne zelimo da nas mala greskica ostavi bez sanse. Udahni duboko, ne nadaj se mnogo jer razocaraces se manje. Puno srece i no sikiriki. |
|
|||
|
|||
![]()
Srbija jeste podeljena u okruge (district) recimo podunavski, moravski itd. ali se to ne upisuje jer generalno tu podelu van Srbije niko ne zna, a nije poznata ni mnogima u Srbiji i retko se koristi. Dovoljno je upisati Serbia ili Srbija potpuno je nebitno da li je na engleskom ili srpskom tako je receno na radionici.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ne nervira me necija nesigurnost, bas volim da pomazem ljudima. Nervira me: kada je neko nesiguran, kad ne zna, a daje savete? ![]() ![]() ![]() Mi se slazemo da od A do Z treba popuniti tacno i koncizno. Davati savete: "idi kod fotografa jer ce onda 200% biti sve super" je apsolutno pogresno jer kvalitet fotografije jeste bitan, ali daleko od toga da je presudan ! I jos nesto: "ne nadaj se mnogo jer razocaraces se manje ???" ![]() ![]() Da li neko zaista polaze sve svoje zivotne nade u DV Lottery? Naravno da cu se mnogo nadati, ako ne budem izvucen, ni najmanje se necu razocarati vec cu se i one tamo godine prijaviti. Kakvo je to depr razmisljanje? TO INFINITY AND BEYOND ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |