![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Danas smo se prijavili po prvi put
![]() ![]() Srecno svima |
|
|||
|
|||
![]()
I ja sam se prijavio po prvi put, nisam prije ni znao da postoji, a bio sam u USA preko ljeta sada i proklinjem dan kad udjoh u avion nazad :P
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebao si da se ozenis,bar je to lako
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imam nekoliko pitanja,budući da ima toliko verzija iste priče, pa želim razjasniti nešto:
1. Da li se pod datum rođenja upisuje redom DAN,MJESEC,GODINA ( kao kod nas) ili MJESEC,DAN,GODINA ( kao kod njih ) ? 2. Da li se u onom dijelu "District/Country/Province/State" pod STATE upisuje internacionalni naziv države ili originalan na našem jeziku ? 3. Da li se prijava mora popunjavati isključivo sa velikim štampanim slovima ili to nije važno, osim naravno pravopisa što se podrazumijeva ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Pise se dan, mesec, godina, 2. Gde postoji internacionalan naziv (Serbia i Belgrade u mom slucaju) pise se tako, za ostalo u "originalu", 3. Ni jedna prijava se ne popunjava iskljucivo velikim slovima, pa ni ova.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja kad sam popunjavao, islo je Month, Day, Year...
|
|
|||
|
|||
![]()
Kakve veze ima koji je redosled,u polje day pisete dan u polje year godinu i tako dalje. To je bar prosto.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja jos nisam popunio prijavu, ali do sada je bilo D/M/Y, a i u uputstvu za DV-2019 isto je tako napisano.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Ako je toliko bitno, popunjava se
3. Birth Date MM, DD, YYYY Ali kao sto neko već napisa, valjda znamo format sta je D a sta M + sumnjam ako ste rodjeni 15tog u mesecu da ce sistem dopustiti da upisete u polje MM broj 15 a da ne prijavi grešku...
|
![]() |