![]() |
|
|
Agencije za prijavu Uputstva, procedure i utisci vezani za agencije za prijavu na lutriju |
Agencije za prijavu » USAFIS - Agencija za prijavu za zelenu kartu! » Bitni linkovi | ||||
Agencije za prijavu | USAFIS | O Lutriji | Korisne informacije | Učlanite se |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pretpostavljam da mozes i da im pises ako ti ne stigne koverta a 1. jula vidis da si na spisku ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo ovako prije nekoliko dana sam se prijavio za dobijanje zelene karte preko agencije USAFIS, i tom prilikom su mi naplatili uslugu za naredne cetiri godine lutrije i jos su mi uvalili nekakve kurseve iz engleskog jezika sto ja uopste nisam ni hteo. Cijena za to je nekih 450 dolara ali ja sam imao na kreditnoj kartici nekih 150 dolara pa su samo to uspjeli skinuti.Molim vas da mi kazete vasa iskustva u vezi sa ovakvim agencijama, jer ja preostali iznos ne zelim da placam jer tu uslugu nisam ni zelio , jednostavno ih nisam razumio, pa mi recite da li je moguce da sad promjenim uslove pod kojim sam pristao na ove cetiri godine , da recimo trazim da me stave za naredne dve godine sto otprilike i iznosi oko 150 dolara a da naravno odustanem od ovih dodatnih placanja kurseva i cd, koji ce mi stici na kucnu adresu a koji su me kostali preko 100 dolara.Zamolio bi vas da mi javite koje su mi opcije ili mi ne preostaje nisa drugo nego da zatvorim racun u banci s kojeg su
mi skinuli novac i da se pozdravim sa svojih 150 dolara.Hvala unapred. |
|
||||
|
||||
![]()
E petronije, ala si se ti zajebao...Pa prijava za lutriju je besplatna. To sto si platio agenciji je bacanje para. Mogao si nekom drugu da pozajmis te pare, a on da umesto tebe popunjava aplikaciju narednih par godina. Mogao si da procesljas forum i saznao bi sve...
2011EU00005xxx 29.05.2010.- stigla prva koverta iz KCC 02.06.2010. - vracena u KCC 04.06.2010. - stigla u KCC 30.08.2010. - stigla druga koverta 02.10.2010. - uradjen lekarski 19.10.2010. - VISA GRANTED 20.10.2010. - VIZA U PASOSU ![]() U CHICAGO-u od 20.01.2011... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sve sam ja to shvatio ali sad je kasno. Moje pitanje je da li ja sada mogu ista da uradim da me ne oderu jos vise?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pokusaj da ih kontaktiras putem maila i pojasnis im sta zelis.Inace citala sam na raznim forumima o toj agenciji i bilo je mnogo primedbi.Adresa koju su naveli na sajtu je nepostojeca,ljudi koji zive u NY su isli na tu lokaciju i tamo postoji neka zgrada i skladiste na kojima pise "For rent".Drugo,ljudi koji su isli preko njih i dobili od njih mail sa skeniranim prvim pismom cu morali da cekaju par meseci dok im isto ne posalji(mnogo njih je po prispecu ovog maila kontaktiralo KCC i oni su im rekli da sa sajta skinu obrasce,popune i posalju u KCC).Oni koji su posle par meseci(primer neko dobije mail od USAFIS-a da je dobitnik u junu,prvu kovertu dobije tek u avgustu i septembru) dobije kovertu od njih iz Izraela.Tako da je sediste ove agencije najverovatnije tamo,a pritom nemaju ni kontakt telefone na sajtu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Idi u banku, prijavi da si izgubio karticu-neka ti zatvore račun, ignoriraj njihove mejlove i sam se prijavi na službenom sajtu.
|
|
||||
|
||||
![]()
i pozdravi se sa svojih 150 dolara
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ne može se prijaviti sam jer su ga već oni prijavili. Doći će do diskvalifikacije. A prijavljivat će ga možda i sljedeće četiri godine. Nezavidna situacija. Svakako ih treba kontaktirati i rasčistiti to s njima.
|
|||
|
|||
![]()
Pretpostavljam da nisu prijavili jer im nije isplatio sav novac!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ako im nije poslao slike ( a izgleda da nije) nema se šta brinut.U protivnom ih neće moći skinut s vrata.
|
![]() |
|
|
![]() |