![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » DV 2021 moja prica » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ja se ne svadjam ja branim svoj stav koji je tacan a napadaju me neosnovano.
|
||||
|
||||
![]()
Imam pitanje, da li ime srednje skole mora da se pise na engleskom, primer Mathematics High School ili Grammar School ili moze kao Matematicka(Vojna, Sportska...) Gimnazija?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, da li mozemo na kraju da konkurisemo za dv2021? Vidim da je deadline do 20.oktobra, medjutim nema na spisku Srbije kad udjem na spisak zemalja koje mogu da konkurisu za vizu .
|
|
|||
|
|||
![]()
Our State Department Web site for the 2021 Diversity Visa Program (DV-2021) is now open. The entry submission period for DV-2021 is from 12:00PM EDT (GMT -4) on October 2, 2019 to 12:00PM EST (GMT -5) on November 5, 2019. The entry form will only be available for submission during this period and this period only. Entries will NOT be accepted through the U.S. Postal Service
Gde si ti video da je 20 oktobar?? ima Srbije u svim poljima za odabir zemlje mozda si na nekom pogresnom sajtu?? https://dvlottery.state.gov/default.aspx evo ti zvanican sajt |
|
|||
|
|||
![]()
moze se svakako ...otvoreno ti je da popunis do 05.11.2019.
|
|||
|
|||
![]()
Cao, da li mi neko moze odgovoriti sta znaci ova poruka;
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below. To je poruka kad udjem na sajt da proverim aplikaciju.Hvala unapred |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
...Moja strana.. | Lotus | Vaša strana | 12 | 21.06.2011 18:22 |
Moja aplikacija. | Homo sapiens | Vaša strana | 1 | 27.05.2008 09:26 |
![]() |