![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
prijava je sada stvarno pesma kakva je bila pre cropping aplikacije, a btw ta aplikacija vam je i za bilo koju drugu americku vizu. Jednostavno sedi pored belog zida osvetli facu ravnomerno, gledaj da nem senki, skini naucare, skloni kosu sa bela lica i slikaj se dok ti ne prihvati sliku. Ako ti prihvati sve je OK, ne moras ici kod profi fotografa.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da li se smijemo prijaviti za 2021 mi koji smo izvuceni za 2020?
|
||||
|
||||
![]()
Smete, ukoliko želite da izmalerišete dobitak koji ste već dobili.
![]() Šalim se malo, nije zabranjeno tj. dozvoljena je prijava svima. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Post br #481
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav, zna li se datum kad otvaraju prijave? Na njihovim stranicama nema nista.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pa biće kao i svake godine do sad od početka oktobra do početka novembra. Prošle godine je bila od 03. oktobra do 06. novembra. Biće i ove godine slično, možda dan, dva gore/dole.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
To ti je u bukvalnom prevodu zakletva, pita te konzul da das zakletvu da su svi podaci koje si podneo i sto pricas istiniti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Izvinite, jedno pitanje. Imam cerku koja je napunila 18 godina pre par meseci, i zanima me da li ona moze da aplicira za lutriju, i da je i ja i supruga u nasim prijavama prijavimo? Da li to znaci da ona prakticno ima 3 prijave?
Hvala unapred. |
|
|||
|
|||
![]()
сви ви имате право да се пријавите појединачно на лутрију.свако ће у својој лутрији попунити податке који му се траже.на тај начин имате три посебне пријаве.уколико вас интересује да ли у случају да вас извуку или супруга па да ли тиме је она повучена за право да преко вас добије зелену карту такође, то је најбоље назвати амбасаду и питати ( код њих је пунолетство од 21 године ако се не варам па да ли има право до тада или не то једино они могу да вам кажу).назовите их и мислим да ће вам отклонити све сумње.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |