![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Uspeo sam da se prijavim, i to iz prve... malo sam se zentao oko fotke i onog validatora, ali sve je proslo bez problema.. Hvala Milose u svakom slucaju
|
|
|||
|
|||
![]()
padalo i meni napamet da idem preko proxy-ja al rekoh sta znam mozda ovo mozda ono ma nema veze prijavio sam se upravo sada bez ikakvih prepreka, hvala na informacijama zelim svima mnogo uspeha u lutriji :pozz:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=jegger;5569]Uspeo sam da se prijavim, i to iz prve... malo sam se zentao oko fotke i onog validatora, ali sve je proslo bez problema.. Hvala Milose u svakom slucaju[/QUOTE]
haha takodje sam se zentao oko fotke, ali prijavio se, sve proslo kako treba :RRofl: svima srecno, pa sa mozda vidimo 2010 ... a da onaj Confirmation Number samo treba da se upamti/zapise/printscreen, jer mozes posle da proveris preko neta jel si upao m? |
|
|||
|
|||
![]()
mozes da proveris on-line... al tamo negde s proleca, april, maj - tako mi rekose.. i ja sam printscreen-ovao broj pa cemo da vidimo. I svima koji se zentaju sto im validator nije 'overio' fotku iz nekog razloga, ko sto meni nije hteo, mislim da nema razloga za brigu.. Ako ste se slikali kako treba, u aplikaciji prolazi sigurno. pozz i good luck :grin:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav,
evo i ja se prijavih na tu lutriju DV-2010... i to ni manje ni vise vec dvije prijave.. jednu za mene, jednu za suprugu.. E sad, posto mi je bilo mrsko da citam nova pravila o slikama uzeo sam one stare sto su bile ok prije.. i kad sam uploadovao na aplikaciju.. (dakle ne govorim o photo validatoru, vec o stvarnoj aplikaciji).. izbaci mi gresku kao pa majmune jedan nije ti slika 600 x 600.. dakle naravoucenije.. ako vam ne radi foto validator a mislite da je ok slika probajte ispuniti aplikaciju.. Druga stvar.. nikako nisam uspijevao dobiti formu.. za ispunjavanje aplikacije.. jer je to sve sporo islo.. te sam pokrenuo programcic koji se zove hotspot Shield.. mislim da sam ga spominjao u dijelu kada sam govorio kako se moze preko neta gledati americka TV preko neta.. (Hulu i te fore)... Dakle dobijete enku americku IP adresu.. i prijava Vam sljaka bez ikakvih problema.. eto tako i poz.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
Landlord, a zasto si se prijavljivao i za DV 2010? Mislim, u tvojim postovima vidim da si vec izvucen za 2009.
|
|
||||
|
||||
![]()
Za svaki slucaj :grin: ako ne daj Boze nesto ne ispadne kako treba na inerview...:blink:
|
|
||||
|
||||
![]()
Bas kako Zana rece... za svaki slucaj...
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
panicari jedni, losu karmu nam stvarate sluteci lose ... :belj:
sad cu morati i ja da se prijavljujem opet :smrc:
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima!
Ja sam novi član, sa istim problemom kao i dosta prethodnih učesnika u diskusiji. Pokušavam danima da se prijavim za dv lutriju ali bez uspeha. Prethodnih godina radio sam to sa lakoćom čak i poslednjeg dana prijavnog perioda. Sada kada završim popunjavanje prijave i "kliknem" na "Review Your Entry", posle duže pauze na ekranu se pojavi "An error has occurred, please restart your entry". Da li postoji mogućnost da u tim silnim pokušajima prijave, neki od pokušaja prođe a da ja to ne znam pa da budem diskvalifikovan zbog više prijava na jedno ime? Upravo sam pokušao danas da se prijavim preko preporučenog Proxy servera [url]www.youhide.com[/url] ali uzalud. Ne prolazi ni foto validator ni prijava. Na prijavi izbacuje grešku prilikom prelaza sa prve stranice prijave na drugu. Ako neko ima predlog za rešavanje ovih probelema, molim da pomogne jer vreme ističe. Pozdrav! |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde ko planira da ide i zašto? | neky | Lokacije u USA | 229 | 25.05.2019 14:14 |
Ako aplikacija/validator ne radi | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 29.10.2008 20:24 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
![]() |