![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Da li netko zna zasto se nemoze prijaviti za DV 2010.
Ja kad upisem sve podatke izbacuje me. Takoder i kad probavam photo validator izbacuje me cjelo vrijeme. Da li netko zna u cemu je problem i kad ce se rijesiti? |
|
||||
|
||||
![]()
ne znam...
ja nisam poslao prijavu ali mi se otvaraju stranici bez problema..
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Otvara stranicu bez problema,ali kad krenes na prijavu ili da provjeris fotografiju nista ne reagira ili te izbaci.
Probao sam sa 3 razlicita internet browsera i problem je na njihovim stranicama. |
|
|||
|
|||
![]()
Da li moze netko probati npr Photo Validator da li njemu ili njoj radi.
Meni i dalje cim krenem popunjavati prijavu i taj photovalidator odmah izbacuje i nemogu se prijaviti. |
|
|||
|
|||
![]()
[url]https://www.dvlottery.state.gov/[/url]
D li je ovo stranica na kojoj se vrši prijava ? Kod mene nemože da se otvori , mora da nekih 5 miliona ljudi pokušava isto . Meni se čini da sam prošle godine prijavu popunio preko stranice US ambasade ovdje u sarajevo. Sada taj link nemogu da nadjem. Da li je onda gore navedeni link jedini preko koga ide prijava ili eventualno svaka ambasada ima link za svoju zemlju ? Pošto želim da prijavim sebe, ženu i djete , da li je moguće onda poslati dvije prijave ? Neko navede da se može prijaviti jedna i da kao "principal" budem ja a druga da bude "principal" žena ? S druge strane na stranici upozoravaju da duple prijave neće biti moguće.. Eto par konfuznih pitanja, pa ako dobijem bar i konfuzan odgovor biće dobro. Pozz Jalle |
|
|||
|
|||
![]()
OK skonto, adresa je definitivno [url]http://www.dvlottery.state.gov[/url]
Ali da li se može prijavit na dvije aplikacije ako ide porodica ? Po informacijama koje sam našao ovdje , nemože [url]http://www.totalportal.net/zabava/sta-je-zelena-karta-green-card[/url] |
|
||||
|
||||
![]()
Pazi na dobroj si adresi... i da u pravu si.. stranica je jako zauzeta..i desava se da je tesko pristupiti stranici..
pokusavaj vise puta i u razlicitim dijelovima dana/ noci Mozete poslati dvije aplikacije.. o ovome je vec bilo rijeci na forumu.. Dakle, jednu aplikaciju posalje tvoja supruga.. ispuni podatke za sebe, tebe i dijete.. a drugu aplikaciju posaljes ti na svoje ime i takodje stavis podatke za vas troje.. Naravno i slike stavljate i na jednu i na drugu aplikaciju od svo troje.. poz.
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja vec 3 dana probavam i neradi
|
|
|||
|
|||
![]()
Jel netko skuzio zasto kod nas neradi prijava?
Ljudi sa drugih foruma kazu da njima radi,onda je ocigledno problem kod nas. Ako itko ista zna o tome i kako rijesiti problem,nek se javi. |
|
||||
|
||||
![]()
Jel ti problem da napises malo vise o tome sta tacno mislis pod "ne radi"? Zanima me, kad kliknes na submit dugme - sta se desi.
Ako imas problem da objasnis, evo procedure i za tebe i za druge kako da nam javite sta se tacno desilo: [LIST=1][*]kliknite na submit dugme[*]desila se greska, niste videli [URL="http://www.zelenalutrija.com/prijava-na-lutriju/confirmation.jpg"]ovu stranicu[/URL][*]pritisnite jednom taster PrintScreen (nalazi se u gornjem desnom delu tastature)[*]otvorite Microsoft Paint[LIST=1][*]mozete ovako:[*]idite na Start => Run[*]upisite "mspaint" (bez navodnika) i lupite ENTER[*]ili ovako:[*]idite na Start => All Programs => Accessories => MS Paint[/LIST][*]otvorio se Paint[*]idite na Edit => Paste, ili jednostavno pritisnite Ctrl+V[*]slika vaseg ekrana (tj stranice sa greskom) ce se pojaviti u Paint-u[*]idite na File => Save As[*]sacuvajte sliku na kompjuteru[*]i posaljite nam je ovde[/LIST]kada vidim sliku toga sta vam se desilo, znacu da vam kazem vise o gresci...
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde ko planira da ide i zašto? | neky | Lokacije u USA | 229 | 25.05.2019 14:14 |
Ako aplikacija/validator ne radi | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 29.10.2008 20:24 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
![]() |