![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Nick-ovi! » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ajd kad sam krenuo ,
MVP = most valuable player (obozavam sport , pogotovo kosarku) , a MV su i moji inicijali ; 977 god. rodjenja , i voila |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i ja da se ukljucim.
Moj nick je nadimak i lokacija (Kragujevac). P.S. neko negde spomenu 72 sata svadbu a ja sam veceras verio devojku ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Veridba? To se jos uvek radi tamo?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pa kao da, da ispunimo sve formalnosti, dobila je prsten, rekli smo njenom ocu, sestrama i bratu, dobili blagoslov, sutra cemo mojima i to je veridba.
Posto joj je majka out of town moracemo da cekamo 7.12. i kasnije ali nije u frci. Mi smo bili za to da se samo pojavimo u opstini sa dva svedoka ali ipak, nisu ni moji ni njeni roditelji tako mladi, pa smo se plasili da ih ne strefi nesto ![]() Ah da tu ce biti i neizostavno upoznavanje nasih roditelja ![]() A vasara naaravno da nece biti, to veridba ja podrazumevam ozvanicenje, a i posto je ona cerka mog prof. iz srednje moram malo da ispostujem coveka hahaha Inace, danas sve lepe vesti, drugu zena trudna, friend diplomirao i tako... Valjda ce tako i da se nastavi. |
|
||||
|
||||
![]()
Uh s obzirom da ovde na forumu imamo dosta vjeridbi, zenidbi itd..
predlaztem da otvorimo posebnu temu.. zelje i pozdravi sa nekim muzickim podlogama i sl. Eto nek je i tebi slobo srecna vjeridba..
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
||||
|
||||
![]()
Slobo cestitam
![]() Ali znas kakav je feeling kad u utorak zakazes vencanje za cetvrtak! Neopisivo!!! Koliko imate godina? |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala,
ja imam 30 a Jelena 28. Sinoc smo rekli njenom ocu, veceras cemo mojima, ok su ali mi necemo tako brzo jer ovde mora da se zakaze 10 dana unapred. Najveci stos je sto mi druga koverta nije jos stigla ![]() Necemo sigurno pre 10.12. jer joj majka nije tu. Definitivno je da cemo biti samo moji i injeni to je vec dogovoreno. A taj feeling znam, sestra mi se tako udala. Cestitam i ja vama. Koliko vi godina imate? P.S.mogli bi da otvorimo temu "vencanja" ili tako nesto ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
wrath king, slicno je bilo i kod mene. dragi trebao da dodje i i vec smo sve dogovorili bili. niko od prijatelja i rodbine nas nije shvatio ozbiljno, a sve je bilo spremno. nazalost, dogodila se nesreca koja nas je sprjecila u tom naumu, ali otprilike stoji zakazano vjencanje 2 dana nakon sto se vidimo
![]() meni su bas super ta iznenadna vjencanja i odluke. nema nista gore nego planiranja od 2 godine ... bljak!
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]()
Au! Ja sad, citajuci sve ovo skontah da s njenima nisam nikad ni rijeci progovorio o nasem vjencanju. Kod nas je to nesto sto se podrazumijeva, a ona im je to sama zvanicno saopstila...valjda
![]() A ovo za nick: u obzir je dolazila i verzija Greengo. Svako ko je u ranom djetinjstvu (ili kasnije) citao Zlatnu seriju ili Lunov magnus strip zna sta taj pojam oznacava. A i dobar prijatelj koji je sad u SAD mi je moju na poruku o prvoj koverti odgovorio mailom ciji je subject bio Gringo Bingo.
Lokacija: BiH Case No: 2009EU00017XXX Prva koverta: 2.6.2008. Prva koverta poslana u KCC: 9.6.2008. Prva koverta stigla u KCC: 12.6.2008. Druga koverta: 6.2.2009. Intervju u Sarajevu zakazan za 27.3.2009. Ljekarski pregled obavljen 9.3.2009. Intervju obavljen i viza odobrena 26.3.2009. U USA od 25.9.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Eh...meni moja draga ne moze da oprosti sto je nisam verio..ali sad se to ne da popraviti
![]() ![]() Nick... Brat i ja smo nekada imali softversku firmu koja se zvala AkroSoft. E posto moj nadimak Miki uglavnom nije nigde slobodan po forumima, samo sam dodao AS ispred. |
![]() |
|
|
![]() |