ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 27.10.2017, 18:19
Andrew Wiggins's Avatar
Andrew Wiggins Andrew Wiggins je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.11.2015
US lokacija: Los Angeles
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Ionako je manjak radnih mesta u celoj Srbiji i visak nezaposlenih pa ce uvek biti ljudi da zameni te koje odlaze ne brinite se ni malo za buducnost zemlje u tom smislu.
Reply With Quote
Staro 28.10.2017, 16:22
Katarina Jevremovic Katarina Jevremovic je offline
Član

Datum prijave: 27.02.2012
Nepromenjeno

Prijavljeni, peti put dve prijave! Jeeeeeej!
Reply With Quote
Staro 28.10.2017, 16:34
YoWanna YoWanna je offline
Drug član

Datum prijave: 16.07.2011
US lokacija: ima vise gradova o kojima razmatram...
Nepromenjeno

Prijava po sesti put danas i dalje se nadamo...
DV2016-prijava po treći put 30.10.2014
DV2016-"HAS NOT BEEN SELECTED"
DV2017-prijava po cetvrti put 02.11.2015
DV2017-"HAS NOT BEEN SELECTED" 04.05.2016
DV2018-prijava po peti put 30.10.2016
DV2018-"HAS NOT BEEN SELECTED" 04.05.2017
DV2019-prijava po seti put 28.10.2017
Reply With Quote
Staro 28.10.2017, 21:34
dadorado dadorado je offline
Član

Datum prijave: 07.10.2015
Nepromenjeno

Veliko hvala,

DV2016 - Not Selected
DV2017 - Not Selected
DV2018 - Not Selected
za DV2019 još nismo aplicirali ali hoćemo.

Ove godine su poništene aplikacije do 10.10, počele su 18.10 i trajaće do 22.11.

Apliciraću pred kraj.
Reply With Quote
Staro 30.10.2017, 17:44
lover's Avatar
lover lover je offline
Stari vuk

Datum prijave: 25.07.2010
US lokacija: Ko zna!? Mozda NYC jednog dana.
YU lokacija: Gradiska, RS, BIH
Nepromenjeno

Osmi put dvije prijave. Ne gubimo nadu jos uvijek. Cekamo maj.
Staro 30.10.2017, 22:06
dxdx dxdx je offline
Član

Datum prijave: 24.10.2013
YU lokacija: HR
Nepromenjeno

Prijavili se danas 9 put za redom, tako da zena i ja ne gubimo nadu. Puno srece svima !!!
Reply With Quote
Staro 31.10.2017, 02:34
miloszeka miloszeka je offline
Član

Datum prijave: 24.05.2017
Nepromenjeno

Juče poslate dve prijave po prvi put! Puno sreće svima! I stvarno hvala ljudima koji vode ovaj forum, toliko podataka, gde bukvalno možete da pronađete apsolutno sve što vas zanima, samo tako ljudi svaka cast radite pravu stvar!
Reply With Quote
Staro 31.10.2017, 15:51
pelcer224 pelcer224 je offline
Drug član

Datum prijave: 12.10.2013
Nepromenjeno

Dodje Oktobar pa mi pade na pamet lutrija. Samo da vas pozdravim iz Austrije gdje smo se doselili ove 2017. godine nakon 11 godina igranja lutrije iz BiH i propalih porodicnih pokusaja. Ove godine se necemo prijavljivati vise nam ne treba jer smo se smjestili porodicno u Austriju, radimo oboje, plate redovne , djeca u skoli... Zadovoljni smo zbog sebe i djece, samo zalimo sto smo toliko izgubili vremena igrajuci lutriju. Savjet svima, trazite druge opcije a od lutrije slaba vajda, to je bacanje vremena. Jos kad sam vidio da su opet muljali sa prijavama da pozivaju na novo prijavljivanje dva puta ovog Oktobra, to je toliko providno i jadno da je obesmisljeno igrati...
Reply With Quote
Staro 31.10.2017, 18:24
Lazar023 Lazar023 je offline
Član

Datum prijave: 15.10.2017
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pelcer224 Prikaz poruke
Savjet svima, trazite druge opcije a od lutrije slaba vajda, to je bacanje vremena.
Upravo.

99,9% vas koji ucestvujete (i) ove godine u luttriji nece biti izvuceno.
DZaba vam to "srecno" i ovo-ono,samo 0,01% (pretpostavljam;mozda i manje) ce imati srecu u ovom procesu.Preko 14 miliona prijava prosle godine,55000 njih izvuceno...sta je to,1 u 300 (1 izvucen na 299 neizvucenih)?

Nadjite alternativna resenja za...cemu vec tezite,ovaj nacin je sreca (ali BAS sreca).Naravno,nista ne kosta da probate,ali ne zaboravite da vise od 99,99% vas (ne samo iz Srbije,vec iz svih zemalja) nece biti izvuceno
Ne samo ove godine,nego mozda ni za 10,ni za 20,ni za 50-100 godina (koliko dugo vec ova lutrija bude potrajala).

Drugim recima,razmislite da uzmete svoju sudbinu u svoje ruke,ne da zavisite od puke srece

(rekao bih da je to ovaj iz Austrije hteo da kaze)

EDIT:
OK,neko ce sad da kaze "Evo,ja sam zivi primer da je neko (ja) izvucen,i to iz PRVOG puta" (ili drugog ili treceg).
Dobro.Super za tebe.
A na to bih rekao "OK,na tvoj jedan primer ja cu ti pokazati jos 100 drugih zivih primera koji nisu izvuceni".

EDIT 2:
Cisto da se podsetimo statistike ljudi.

Last edited by Lazar023; 31.10.2017 at 18:30.
Reply With Quote
Staro 31.10.2017, 18:28
Makica@'s Avatar
Makica@ Makica@ je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.06.2017
US lokacija: Boston,MA
YU lokacija: Srbija
Smile

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pelcer224 Prikaz poruke
Dodje Oktobar pa mi pade na pamet lutrija. Samo da vas pozdravim iz Austrije gdje smo se doselili ove 2017. godine nakon 11 godina igranja lutrije iz BiH i propalih porodicnih pokusaja. Ove godine se necemo prijavljivati vise nam ne treba jer smo se smjestili porodicno u Austriju, radimo oboje, plate redovne , djeca u skoli... Zadovoljni smo zbog sebe i djece, samo zalimo sto smo toliko izgubili vremena igrajuci lutriju. Savjet svima, trazite druge opcije a od lutrije slaba vajda, to je bacanje vremena. Jos kad sam vidio da su opet muljali sa prijavama da pozivaju na novo prijavljivanje dva puta ovog Oktobra, to je toliko providno i jadno da je obesmisljeno igrati...
Pozdrav Zelim da vam cestitam na novom zivotu,i zelim vam puno uspeha
Drugo,ne bih se slozila sa vama 'da je bilo sta muljano', Lutrija je nasumicno izlacenje.a kao sto i sam naziv kaze 'Lutrija' za nju vam je samo Sreca potrebna nista drugo. Ne treba se nadati,ja se uopste nisam nadala nego sam po drugi put okusala srecu i bila sam izvucena za 2018 godinu
Drugarica je reda radi popunila prijavu i bila je izvucena. Moj savet je da Ne Odustajete,jel se nikad ne zna Pozdrav Veliki
Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja