![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sto i nije neki problem u Americi na svakom cosku nude po pet osiguranja, mnogo veci problem su sitna slova u ugovoru
Ability to lift up to 50 pounds. Last edited by uran; 27.10.2019 at 21:07. |
|
||||
|
||||
![]()
Upravo tako.
Ovdje je taj link. Visitor's osiguranje je povoljno i ono se stiklira na 365 dana (takav quote je za svrhu intervjua), a moze sent u US uzeti na mjesec - dva i cak produzavati, dok se ne dobije job Health insurance for new immigrants ~ BritSimonSays.com britsimonsays.com/health-insurance-for-new-immigrants
|
|||
|
|||
![]()
Kako će to da se odnosi na naše intervjue, mi smo 05.11.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To niko ne zna, mozda da pustite mail ambasadi...
Sta vam oni kazu to uradite, mislim da ih je neko zvao i da su rekli da ne znaju kako ce se primenjivati ova odredba koja vas definitivno kaci (primenjuje se od 3.11) ![]() Zato je mozda najbolji mail i da imate crno na belo na razgovoru, to planiram i ja da uradim
|
|||
|
|||
![]()
Ma najbolje da idete na blef, da proučite dobro osiguranja i da upoznate konzula da ste upoznati da trebate tamo imati zdravstveno osiguranje i čak pričajte kako niste nikada ni mislili putovati u tako udaljenu zemlju bez osiguranja...
Uglavnom, neka priča ide ka tome da ste normalni i da ćete uraditi sve što je zakonski potrebno da pozelenite i kasnije živite tamo ![]() Nije loše ni da isprintate par sajtova čisto da znaju da ste upućeni i da i dalje istražujete koje je osiguranje najbolje za vas... Mislim da neće na kraju biti puno problema s' ovim... Za $500 sasvim pristojno osiguranje u SAD-u za 365 dana, što stvarno nije loše... Uzmite u obzir da je Brit Simon boldirano naglasio da on NE MISLI da trebate kupovati osiguranje prije intervjua...
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam ih zvala i rekli su da ne znaju. Savetovali su mi da pratim sajt i drustvene mreze jer ce tamo mozda objaviti novosti ukoliko ih bude bilo. Takodje, receno mi je da ce mozda slati mejlove sa dodatnim instrukcijama. Proveri visitorscoverage sajt. Ostaje nejasno, da li ga treba kupiti ili samo pokazati konzulu da smo svesni cinjenice da nam je to osiguranje potrebno. Takodje, nisu mi znali reci ni koliki je minimalan novcani iznos koji bi mogli prikazati za ovo. Jedno je sta BritSimon misli, a drugo sta je u praksi.
Ja bih na vasem mestu ili pisala mejl ili zvala ambasadu i insistirala na odgovoru jer vam je iducu nedelju intervju, a ovo stupa na snagu 3. novembra. Srecno! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tamo je sve ok dok si zdrav i prav. Ne daj Boze da vam zatreba lekarska pomoc, a nemate osiguranje... Jedan lik pao, slomio ruku, ok uslo je u osiguranje da mu stave gips i sve. Medjutim, ruka zaraste krivo i sad on treba da pljune 50k$ jer osigiranje ne pokriva "opravku". I to je samo jedan od primera... Treba dobro izuciti osigiranja i sta ona nude, jer kao sto neko rece- nije problem osiguranje, vec sitna slova. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Jel zna neko koje su šanse da budete diskvalifikovani ako ste poslali istu fotografiju kao prošle godine?
Negde sam čitao da može, međutim vidim da je to netačno. Da li ima neko da je koristio istu fotografiju i bio selektovan za DV? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
не. фотографија мора бити најстарија 6 месеци. што се тиче димензија колико знам прошле године је морало 600х600 ове је 600х600 минимум, а максимум 1200х1200. има на сајту све везано око слика.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |