![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Pitanja i odgovori - Q&A » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ovo nisam znala, izvini zbog pogrešnog odgovora. Drago mi je da ima rešenje
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
postovani,
zanimam me da li mogu da posaljem dve prijave za lutriju i da li u tom slucaju necu biti diskfalifikovana? jer smatram da prvu prijavu nisam dobro popunila. hvala i pozdrav! |
|
||||
|
||||
![]()
Nazalost bices diskvalifikovana ako to uradis . Samo jedna prijava je dozvoljena.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dobar dan ! Trebala bi mi pomoc oko prijave. Moj decko i ja smo u vezi 7 godina i hteli bi zajedno da apliciramo za lutriju. Htela bih savet da li da se prijavimo kao bracni par ili kako? Pozdrav
|
|
|||
|
|||
![]()
Jel moze neko da mi pomogne sa tackom 8
8a. In Care Of - Da li ovde pisem ime osobe na koju se vodi stan gde zivim tj adresa? 8e. District/County/Province/State - Da li ovde stavljam Serbia? (posto u 8g isto stavljam Serbia) Last edited by Nebojsa92; 15.10.2015 at 15:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jednostavno. Ja bas nisam legla na kolena ali sam zaprosila svog decka sa kojim sam tad zivela. Nesto tipa: "Ja odoh u Ameriku, a ti se smisli hoces li sa mnom ili neces..." Moj primer su kasnije sledile mnoge moje drugarice. Mozda jesam neki neo feminista, ali bar nisam krenula sama u ovu avanturu... Svadbu nismo pravili, nismo se nista zaduzivali, bilo nas je petoro, otisli posle na veceru, u 18 h uvece sve bilo gotovo... I mirna Backa. Za mene je brak uvek bio samo potpis na nekom papiru. A svadbe su mi bile rasipanje para. Koje nikad nisam niti cu nikad razumeti. Zasto i kako? |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=vuxanne;57631] mi ne zivimo zajedno na istoj adresi malo je sad komplikovano da se uzimamo samo zbog toga. Tj. mi bi pre ako dobijemo da se uzmemo , e to je sad pitanje da li oni proveravaju datum vencanja u smislu prijavili smo se sad u oktobru kao vencani a uzmemo se npr. u junu kad dobijemo kovertu? Da li oni diskvalifikuju zbog takvih stvari ili da se jednostavno prijavim0o kao single?
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=sdragana;57635]
Citat:
Milion puta odgovoreno na ovo pitanje! Prestace ljudi (stariji clanovi) da ulaze na ovakve teme i proveravaju postove jer kad god pomislim da nekom stvarno treba pomoc naidjem na ovakva pitanja. Ne znam zasto citira vuxanne, odnosi se na korisnika sdragana |
![]() |
Tags |
pomoc, srbija, trenutno u americi, usa, zelena karta |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
par pitanja za novajliju.. | sasha8338 | Stare teme | 3 | 20.03.2013 14:00 |
Par pitanja i tako :) | Leona | Vaša strana | 34 | 27.11.2008 23:57 |
Odgovori iz ambasade (o adresama i formularima) | Misa | Prva koverta | 1 | 02.06.2008 22:32 |
Neki odgovori iz ambasade | neky | Prva koverta | 4 | 25.05.2008 09:08 |
![]() |