![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ocigledno imaju neki bag na sajtu..
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svim forumašima. Ovako uglavnom mi je sve jasno oko popunjavanja aplikacije s obzirom da igramo već par godina unazad lutriju. Medjutim od ove godine su uveli te famozne podatke iz pasoša... e sada pošto smo mi petočlana porodica nas četvoro ima regularne vežeće pasoše dok najmanja beba starosti dva meseca nema još svoj pasoš. Moje pitanje je dali se podaci iz pasoša unose za sve aplikante ili samo za nosioce viza? Jer u slučaju da treba pasoš i za bebu mi onda ove godine ne ispunjavamo uslov 😭
DV-2015, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2016, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2017, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2018, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2019, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2020, HAS NOT BEEN SELECTED DV - 2021 ? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pri apliciranju unose se podaci samo za nosioca prijave.
|
||||
|
||||
![]()
Evo da se javim i ja. Kod prijave i meni se desava sa drugom stranicom kada kliknem Submit. Jednostavno javljaju gresku. Zna li iko sta se desava?Vec nekoliko dana pokusavam na IE i MF.
|
||||
|
||||
![]()
Popuni sva polja što brže možeš. Iz nekog razloga čim se malo "oduži" prijava javlja tu grešku.
|
|
||||
|
||||
![]()
Popunim je za manje od 2min. Sve napamet vec znam.
|
||||
|
||||
![]()
Probaj onda kasnije, noćas posle ponoći npr. ili rano ujutru. Najviše ljudi se prijavljuje iz Evrope i Afrike, a kao što svi znamo, Afrika i Evropa imaju praktično iste vremenske zone, pa je zato i preko dana najveća navala tj. najveće opterećenje.
|
|
||||
|
||||
![]()
Taman htedoh da se prijavim po N-ti put, ali guzva vidim....
Kako sam obecao sebi da cu igrati lutriju dokle god imam internet, sacekacu da Evropa i Afrika odu na pocinak pa cu ispuniti gradjansku duznost ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eto cela Evropa i Afrika, svi se guraju poslednjeg vikenda u ponoc da se prijave, pa moram da iskuliram do 3 ujutro. Valjda ce tada polegati
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Jedna prijava prosla pa nakon sat vremena i druga. Bilo kako bilo, ispunjena gradjanska duznost... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |