![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
Prikaz rezultata ankete: Prijava za DV-2018 - Po koji put se prijavljujete? | |||
1. Put |
![]() ![]() ![]() ![]() |
235 | 47,76% |
2. Put |
104 | 21,14% |
3. Put |
71 | 14,43% |
4. Put |
32 | 6,50% |
5. Put |
12 | 2,44% |
6. Put |
9 | 1,83% |
7. Put |
10 | 2,03% |
8. Put |
5 | 1,02% |
9. Put |
0 | 0% |
10. Put (& >10) |
14 | 2,85% |
Glasači: 492. Ne možete učestvovati u ovoj anketi |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Kod prijave rekli ste da nema "kvacica" kod imena, prezimena, mozda ulice u kojoj zivimo. Kod mene u pasosu ima tih kvacica. "Miloš Stojanović" tako je u pasosu ali sto se tice prijave ja sam pisao "Milos Stojanovic", a ulicu umesto "Čestelinska" stavio sam "Cestelinska"
Da li sam napravio gresku neku ili ne? i naravno za grad sam napisao Vranje. Pozdrav svima i hvala puno SRECNO! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Izvinjavam se ako je ovo pitanje vec negde bilo, ali ja nisam nasao odgovor na njega : da li su vece sanse ako se prijavim na lutriju prvih nekoliko dana ili podjednake sanse ima onaj prijavljen prvog i poslednjeg dana ? Da li kompjuter pri tom "slucajnom izboru" ipak malo vise izvlaci ljude prijavljene prvih nekoliko dana ? Posto vidim da velika vecina zuri da se prijavi prva 2-3 dana. Pa da li ima neki poseban razlog za to ili su samo nestrpljivi ? I ako budete izvuceni, da li dan prijave utice na to da li cete dobiti broj manji od 50 000 ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nema nikakve razlike da li se prijavljuješ prvog ili poslednjeg dana, s tim da nije baš preporučljivo da čekaš poslednje dane jer je moguće da server bude preopterećen pa da na kraju ostaneš bez prijave. Znam par ljudi koji su se prijavljivali poslednjih dana pa su bili izvučeni.
Ja ću sledeće nedelje da se prijavim i planiram da poslednju stranu slikam telefonom čim mi bude izašlo da je prijava uspešna, jer ko zna, možda struja nestane dok budem zapisivao broj ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Danas poslali prvi put, suprug i ja! Puno sreće svima!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mnogo thanks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................ ..................................... |
|
|||
|
|||
![]()
Prijava uspesna iz prve bez ikakvih problema. Srecno svima
|
|
||||
|
||||
![]()
Po treci put prijava!Sretno svima ljudi!
Citajte,mastajte,ne puno,taman toliko da vam brze prodje vreme! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Kliknuo na dugme submit i ne moze da mi se prikaze konfirmaciona stranica, nego mi stoji kao da sam kliknuo da prepravim i nema vise nikakvih dugmadi
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Podesiću alarm za maj da me podseti. Niti maštam niti vise razmišljam o tome. Ako dođe došlo, dobro došlo.
|
![]() |
Tags |
fds, magie, prijava |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Adresa u prijavi za zelenu kartu | vukana | Prijava na Lutriju | 2 | 23.10.2014 08:09 |
prijava za zelenu kartu u USA | mirjana72 | Stare teme | 7 | 26.01.2012 21:45 |
koliko je sigurno da cu dobiti zelenu kartu? | wingreen | Druga koverta | 61 | 28.06.2009 22:05 |
Lutrija za zelenu kartu je besplatna! | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 13.11.2007 18:08 |
![]() |