![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Marital status » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
jovana888, samo salji prijavu onako kako sam ti rekla:
Ti si nosilac prijave, popuni svoje podatke i dodaj sliku svoju, imas muza, dodas muzeve podatke i sliku mu, imas dvoje djece, dodas imena djece i sve ostalo sto traze, slike i to je to. Muz ako hoce moze isto da preda prijavu. Ne zaboravi spasiti konfirmacijski broj za maj 2016. Sretno! I ne cekaj zadnji dan da posaljes prijavu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ovo gore sam procitala kada je i napisano, ali nisam htela da komentarisem da ne ispadne da mracim, sabotiram i sl. Radi se o tome da moja sestra ima skoro identicnu situaciju. Tuzbu za razvod braka je predala krajem Maja, a krajem Oktobra je bilo prvo rociste. Posto nisu hteli da se pomire, Sud je odlucio kako je odlucio i Presudu je dobila juce - kasno za prijavu na lutriju. Sada kada je situacija cista, cekace sledecu godinu. Moje licno misljenje je da je stavljanje fotografije druge osobe u prijavi lazan podatak. Svako moze da proba sta misli da treba da uradi, ali kazem, po meni to nije ok. U svakom slucaju, svima zelim sve najbolje u Maju! Pozdrav! |
|
|||
|
|||
![]()
Imam jednu nedoumicu.
U maju sam se venčao. Supruga je uzela moje prezime, i to stoji u venčanom listu, međutim pošto nije još zvanično promenila prezime, u pasošu i LK je njeno devojačko prezime. Da li da u prijavi napiše svoje devojačko prezime, koje joj stoji u zvaničnim dokumentima? Plašim se da ne bude problem kasnije, ako bi nas npr izvukli jer će svakako menjati prezime u naredna 2-3 meseca, a prezime u prijavi i venčanom listu će biti različito. Ili da izbegnem komplikacije i promeni sva dokumenta sad, ali ne znam da li će stići da završi papirologiju do kraja prijave. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Izvinjavam se, pretražio sam forum, i našao samo slično pitanje koje je bilo postavljeno pre 2 godine.
Zar nije veći "prekršaj" da u prijavi pošaljemo prezime koje trenutno nije zvanično u pasošu i LK? Mogu li da Vas zamolim da mi kažete u kojoj temi je ovo razmatrano pre par dana, stvarno ne uspevam da pronađem? Unapred hvala. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Supruga svakako namerava, a i mora da menja dokumenta. Dakle, dok bi dosli na eventualni intervju, imala bi dokumenta sa novim prezimenom. Po zakonu, u roku od 15 dana od nastale promene, mora da se izvrsi zamena licne karte. U praksi, dosta njih to ne uradi u razumnom roku. Pasos nema zakonski rok za promenu ali je savet MUP-a da se i on zameni sa ispravnim podacima, sto je i logicno da cete uraditi. Vise o svemu, a po tumacenju advokata na osnovu vise clanova relevantnih Zakona, mozete procitati ovde. Procitajte zaključak na kraju. Dakle, zvanicno prezime je ono koje se uzme sklapanjem braka, a ne ono koje stoji u "starim", nepromenjenim dokumentima.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Cao, ja imam slicno pitanje,aplicirala sam za lutriju sa sinom jer u trenutku prijavenisambila udata,udala sam se 2 meseca posle prijaveve za lutriju i zadrzala sam svoje prezime i dodala muzevljevo,da li nekako mogu da promenim to u prijavi i da dodam muza da ne bi bilo nekih problema eventualno ako nas izvuku? PS: Pasos i LK sam promenila tado da su mi dokumenta s oba prezimena
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
husband, marriage |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Status check | buck | Prva koverta | 11 | 17.11.2009 09:04 |
Status po dolasku u USA... | indeks | Stare teme | 22 | 07.11.2009 23:11 |
Status mog 401K plana za oktobar 2007 | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 30.10.2007 22:21 |
Status mog 401K računa u septembru | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 02.10.2007 15:39 |
Status mog 401K plana (prvih 6 mjeseci ove godine) | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 10.07.2007 14:21 |
![]() |