![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » DV2017 Selected Winners - DV2017 Izvučeni Dobitnici » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
Prikaz rezultata ankete: DV-2017 - Izvuceni ili ne? | |||
Izvuceni |
![]() ![]() ![]() ![]() |
62 | 24,12% |
Vise srece u narednom izvlacenju |
![]() ![]() ![]() ![]() |
195 | 75,88% |
Glasači: 257. Ne možete učestvovati u ovoj anketi |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Anketa bi bolje odslikavala procente izvucenih kada bi se moglo vise puta glasati. Manje vise vecina ljudi ovde ima 2 prijave a samo jedno korisnicko ime.
Bilo bi fantasticno da zaista imamo 6% izvucenih, ali realno je taj broj oko 1-2% |
|
|||
|
|||
![]()
Supruga aplicirala,posto ja nisam zavrsio fax,a imam trogodisnju skolu...Prva prijava...Corak...Vise srece sledeci put... :-)
|
|
||||
|
||||
![]()
Jedno petnaestak godina se povremeno prijavljujemo (ne znam tacno koliko puta smo poslali - mozda polovinu - oko 7) i sad smo izvuceni. Tj. ja, suprug nije, ali nije ni vazno (mada sam ja juce u uzbudjenju kompulzivno pokusavala da proverim i njegov broj iz neobjasnjivih razloga)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Anketa trenutno ne odslikava taj procenat. Dosta ljudi koji nisu izvuceni nisu ni ispunili anketu iako su na drugoj temi javili da nisu izvuceni. Isto tako svake godine imamo talas novih clanova koji se prijave tek posto budu izvuceni pa to malo podigne procenat. Videcemo za par dana kako ce se kretati stanje.
|
|||
|
|||
![]()
25. prijava (supruga i ja zajedno 20 puta) i opet ništa. Jako razočarani!
|
|
||||
|
||||
![]()
Na žalost ili na sreću jedan čovek jedan glas. Za sad mogu da potvrdim 6 NOT SELECTED i 1 selected. Niko nije član foruma...
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
5-6 prijava i nista, vrlo moguce da vise necu ni pokusavati
Citat:
Sa srecom |
|
|||
|
|||
![]()
Prvi put sam se prijavio, i izvucen sam. A uopste nisam imao neke ambicije da idem...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam svima koji su srecne ruke bili.
![]() Drago mi je zbog svih vas koji ste pozelenili. Znam koliko bi meni znacilo, tako da mogu da zamislim vasu radost kolika je. Cestitam vam od srca. Pozdrav veliki. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima..
Iz 3-4 puta su me izvukli. Ovog puta sam zaboravio i da proverim, ništa nisam ni očekivao. Slučajno na facebooku video nečiji status "ko nije proverio neka proveri" i eto.. Totalno sam zblanut, ne znam odakle da krenem ![]() Sa srećom svim izvučenima. Ovi koji sada nisu imali sreće, bez gubitka nade za neki drugi put.. Još jednom, pozdrav svima! |
![]() |
Tags |
zelena karta izvlacenje, zelena lutrija 2017 |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV2016 Selected Winners - DV2016 Izvuceni Dobitnici | cirapfc | Prijava na Lutriju | 238 | 13.05.2016 15:52 |
Uputstvo na srpskom za prijavu na lutriju dv2017 | Tikica | Prijava na Lutriju | 14 | 04.04.2016 10:07 |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 | Isabelle | Prijava na Lutriju | 606 | 08.05.2015 21:17 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
![]() |