![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Đurice, izvinjavam se. Po imenu sam mislio da si muškog roda
![]() S' obzirom da još nema prijavljenih dobitnika, očigledno da je u pitanju neki problem sa sajtom i za sada ništa nije sigurno.
01.11.2013. - Prijava na DV-2015 (1. put i jedna prijava) 01.05.2014. - Izvučen (1NL), 2015EU00029xxx 03.06.2014. - Poslat DS-260 24.03.2015. - Obaveštenje o datumu intervjua (2NL) 20.05.2015. - Obavljen lek.pregled (Smiljanićeva, BG) 27.05.2015. - Intervju (Beograd) - VISA APPROVED 02.06.2015. - Preuzet pasoš sa vizom 06.11.2015. - LPR (Beograd-Frankfurt-Houston-Las Vegas) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Glupost, iscitaj temu pa ces vidjeti da je ovo minimum pet puta vec napisano.
|
|||
|
|||
![]()
2011. HAS BEEN SELECTED - jedna prijava
2012. HAS BEEN SELECTED - jedna prijava 2013. HAS BEEN SELECTED - dve prijave 2014. HAS BEEN SELECTED - dve prijave 2015. HAS BEEN SELECTED - dve prijave Na žalost i ove godine od dve prijave ni jedna nije izvučena... Ne znam zašto ali ove godine sam se baš nešto više nadao ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2013-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2014-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2015-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2016-1 prijava HAS NOT BEEN SELECTED 2017-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2018-3 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2019-3 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2020-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2021-x 2022-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED 2023-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED Last edited by tobi; 06.05.2015 at 17:59. |
|
|||
|
|||
![]()
To nema veze zato sto kad proveris i kad ti napise not selected udri ESC i izadje Session timed out
|
|
|||
|
|||
![]()
Eto sluzbeno je. Procitala sam vijest da je kontaktiran KCC i niko nije dobio jos. Ni ovo Session timed out ni Has not been selected.
|
|
|||
|
|||
![]()
A pisalo je dali ce biti izvlacenje ispocetka ili sve propada ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi jel ovu poruku dobijete, ili nesto drugo? Video sam da je neko pisao da je NOT SELECTED, ali da pise da se cuva CONFIRMATION NUMBER do 30. Juna. Ja dobijam ovo:
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time. Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below. |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo ljudi, ja sam novajlija na forumu, ali se nisam uclanio na forum da bih se zezao vec da podelim sa Vama informacije koje imam.
Naime nije me mrzelo te sam malocas pozvao KCC i porazgovarao sa operatorom. Receno mi je da im je poznato da sajt ima tehnickih poteskoca zbog prevelikog broja upita i da je pozeljno proveriti status u narednih nekoliko dana ponovo. Na pitanje da li im je poznato da je neko zaista dobio notifikaciju da je selektovan dobio sam odgovor da imaju potvrdu od Department of State-a da ljudi jesu uspeli da dobiju uspesne potvrde o izvlacenju. Spomenuo sam da se po forumima prica kako jos uvek niko nije uspesno obavesten o selekciji, onda mi je ona rekla da na forumima nisu zvanice informacije i ponovila da imaju zvanicnu informaciju i da su sigurni da je bar nekoliko hiljada ljudi vec uspelo da dobije pozitivnu potvrdu na lutriji. Toliko o pozivu, sada ide moje inzenjersko razmisljanje. Pogodili ste, razmisljanje o 'session time out-u '. Naime rezultati o izvlacenju su mozda skladisteni u dve razlicite baze podataka (ili dve razlicite tabele u jednoj bazi). Jedna za dobitnike, a druga za one koji nisu dobili. Mozda koriste cak i dva razlicita servera. Jedan (gde nisu dobitnici) radi a drugi (sa dobitnicima) mozda ne radi. Ovaj na kome su oni sto nisu dobili treba da sadrzi samo spisak brojeva koji nisu dobili, dok druga treba da sadrzi ipak vise informacija o dobitniku, i sto je bitno, razlicita je stranica za svakog dobitnika (njegove licne informacije se ispisuju na stranici). Stoga, moguce je da ljudi koji su izvuceni na lutriji dobijaju informaciju 'session time out ' jer je serveru mnogo teze da izgenerise unikatku stranicu (sa svim personalnim podacima) za njih i da je posalje, odnosno on ne uspeva da uradi to u kratkom roku i onda korisnici dobijaju takvu poruku, dok sa druge strane onima koji nisu selektovani server vrlo lako posalje stranicu da nisu selektovani jer je ta stranica ista za sve. Verovatno da ste uhvatili moju poentu, naravno ona mozda uopste nije istinita ali ipak ima logike. Ostaje da vreme pokaze svoje. Zelim Vam svima srecu. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pa bas i nema logike iz prostog razloga sto je tih sa "sesion time out" previse
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dv-2016 | Anna085 | Prijava na Lutriju | 291 | 08.10.2015 18:51 |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
Ds-260 dv-2015 | johnywalker | Vaša strana | 372 | 24.03.2015 14:28 |
Dv-2015 | Cosmo | Vaša strana | 921 | 23.06.2014 08:11 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
![]() |