ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Zatvorena tema

Thread Tools Display Modes
Staro 06.05.2015, 17:23
margos13 margos13 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.05.2014
US lokacija: Las Vegas
YU lokacija: Beograd
Pošalji Skype™ poruku korisniku margos13
Nepromenjeno

Đurice, izvinjavam se. Po imenu sam mislio da si muškog roda . Šta da kažem, želim sreću i tebi, i svima ostalima.

S' obzirom da još nema prijavljenih dobitnika, očigledno da je u pitanju neki problem sa sajtom i za sada ništa nije sigurno.
24.03.2015. - Obaveštenje o datumu intervjua (2NL)
20.05.2015. - Obavljen lek.pregled (Smiljanićeva, BG)
27.05.2015. - Intervju (Beograd) - VISA APPROVED
02.06.2015. - Preuzet pasoš sa vizom
06.11.2015. - LPR (Beograd-Frankfurt-Houston-Las Vegas)
Staro 06.05.2015, 17:24
Pahuljica's Avatar
Pahuljica Pahuljica je offline
Drug član

Datum prijave: 02.10.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: ispod palme na obali mora
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik margos13 Prikaz poruke
Čitao sam danas po stranim forumima i tamo čovek koji se razume dosta dobro oko lutrije izneo pretpostavku da su oni kojima izlazi obaveštenje ,,session time out" izvučeni na lutriji.

I ovde je par ljudi pisalo da ne mogu da provere rezultat, već im izlazi to obaveštenje (,,session time out"). I meni se čini da je vrlo moguće su ti ljudi izvučeni na lutriji ali još ne dobijaju pravo obaveštenje, no ne znači da je to sigurno tako.

Glupost, iscitaj temu pa ces vidjeti da je ovo minimum pet puta vec napisano.

-------------------------------

Big Apple, we're coming!
Staro 06.05.2015, 17:38
zdravko80 zdravko80 je offline
Drug član

Datum prijave: 17.03.2011
Nepromenjeno

2011. HAS BEEN SELECTED - jedna prijava
2012. HAS BEEN SELECTED - jedna prijava
2013. HAS BEEN SELECTED - dve prijave
2014. HAS BEEN SELECTED - dve prijave
2015. HAS BEEN SELECTED - dve prijave

Na žalost i ove godine od dve prijave ni jedna nije izvučena... Ne znam zašto ali ove godine sam se baš nešto više nadao Jedino mi je sad ostalo da vidim šta se to dešava sa izvučenim brojevima ?? Koliko ja vidim niko se još ne prijavljuje? I ja sam malo bacio pogled na strane forume i svi su u nekom čudu... Nije mi jasno šta može biti... Očekujem vrlo brzo neko javno saopštenje... Za svaki slučaj proveriću još jednom kroz par dana,mada sam se ohladio Mislim da je vreme da probam drugom opcijom da odem za USA. Čestitam srećnim dobitnicima i nadam se da će svi koji budu izvučeni i iskoristiti svoju sreću i otići
Staro 06.05.2015, 17:47
tobi tobi je offline
Drug član

Datum prijave: 26.10.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik margos13 Prikaz poruke
Čitao sam danas po stranim forumima i tamo čovek koji se razume dosta dobro oko lutrije izneo pretpostavku da su oni kojima izlazi obaveštenje ,,session time out" izvučeni na lutriji.

I ovde je par ljudi pisalo da ne mogu da provere rezultat, već im izlazi to obaveštenje (,,session time out"). I meni se čini da je vrlo moguće su ti ljudi izvučeni na lutriji ali još ne dobijaju pravo obaveštenje, no ne znači da je to sigurno tako.
Ne mora da znaci poslije toga pisalo HAS NOT BEEN SELECTED (dosta njih reklo)
2016-1 prijava HAS NOT BEEN SELECTED
2017-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED
2018-3 prijave HAS NOT BEEN SELECTED
2019-3 prijave HAS NOT BEEN SELECTED
2020-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED
2021-x
2022-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED
2023-2 prijave HAS NOT BEEN SELECTED

Last edited by tobi; 06.05.2015 at 17:59.
Staro 06.05.2015, 17:50
rumkd rumkd je offline
Član

Datum prijave: 06.05.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik proxy Prikaz poruke
Pozdrav svima.

Moja prva lutrija(ne znam ni sam zašto prva) i nažalost not selected.

Počinjem sve više da verujem da su ovi tajmautovci zaista i pobednici.

Zaiste je čudno da na neke prijave izbacuje to, a na neke ovu užasnu rečenicu.

To nema veze zato sto kad proveris i kad ti napise not selected udri ESC i izadje Session timed out
Staro 06.05.2015, 18:02
birdscanfly birdscanfly je offline
Član

Nepromenjeno

Eto sluzbeno je. Procitala sam vijest da je kontaktiran KCC i niko nije dobio jos. Ni ovo Session timed out ni Has not been selected.
Staro 06.05.2015, 18:07
rumkd rumkd je offline
Član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik birdscanfly Prikaz poruke
Eto sluzbeno je. Procitala sam vijest da je kontaktiran KCC i niko nije dobio jos. Ni ovo Session timed out ni Has not been selected.
A pisalo je dali ce biti izvlacenje ispocetka ili sve propada ?
Staro 06.05.2015, 18:13
D&M D&M je offline
Član

Datum prijave: 21.10.2014
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Ljudi jel ovu poruku dobijete, ili nesto drugo? Video sam da je neko pisao da je NOT SELECTED, ali da pise da se cuva CONFIRMATION NUMBER do 30. Juna. Ja dobijam ovo:

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
Staro 06.05.2015, 18:15
Shanon Shanon je offline
Član

Datum prijave: 03.05.2015
Nepromenjeno

Zdravo ljudi, ja sam novajlija na forumu, ali se nisam uclanio na forum da bih se zezao vec da podelim sa Vama informacije koje imam.

Naime nije me mrzelo te sam malocas pozvao KCC i porazgovarao sa operatorom. Receno mi je da im je poznato da sajt ima tehnickih poteskoca zbog prevelikog broja upita i da je pozeljno proveriti status u narednih nekoliko dana ponovo. Na pitanje da li im je poznato da je neko zaista dobio notifikaciju da je selektovan dobio sam odgovor da imaju potvrdu od Department of State-a da ljudi jesu uspeli da dobiju uspesne potvrde o izvlacenju. Spomenuo sam da se po forumima prica kako jos uvek niko nije uspesno obavesten o selekciji, onda mi je ona rekla da na forumima nisu zvanice informacije i ponovila da imaju zvanicnu informaciju i da su sigurni da je bar nekoliko hiljada ljudi vec uspelo da dobije pozitivnu potvrdu na lutriji.

Toliko o pozivu, sada ide moje inzenjersko razmisljanje. Pogodili ste, razmisljanje o 'session time out-u '. Naime rezultati o izvlacenju su mozda skladisteni u dve razlicite baze podataka (ili dve razlicite tabele u jednoj bazi). Jedna za dobitnike, a druga za one koji nisu dobili. Mozda koriste cak i dva razlicita servera. Jedan (gde nisu dobitnici) radi a drugi (sa dobitnicima) mozda ne radi. Ovaj na kome su oni sto nisu dobili treba da sadrzi samo spisak brojeva koji nisu dobili, dok druga treba da sadrzi ipak vise informacija o dobitniku, i sto je bitno, razlicita je stranica za svakog dobitnika (njegove licne informacije se ispisuju na stranici). Stoga, moguce je da ljudi koji su izvuceni na lutriji dobijaju informaciju 'session time out ' jer je serveru mnogo teze da izgenerise unikatku stranicu (sa svim personalnim podacima) za njih i da je posalje, odnosno on ne uspeva da uradi to u kratkom roku i onda korisnici dobijaju takvu poruku, dok sa druge strane onima koji nisu selektovani server vrlo lako posalje stranicu da nisu selektovani jer je ta stranica ista za sve.

Verovatno da ste uhvatili moju poentu, naravno ona mozda uopste nije istinita ali ipak ima logike.

Ostaje da vreme pokaze svoje.

Zelim Vam svima srecu.
Staro 06.05.2015, 18:18
zoom zoom je offline
Drug član

Nepromenjeno

Pa bas i nema logike iz prostog razloga sto je tih sa "sesion time out" previse
Zatvorena tema

Pravila pisanja