![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gdje si vidjela njihovo zvanicno saopstenje? Ja ga nigdje ne mogu naci, ni na sajtu ni na fb stranici.
|
|||
|
|||
![]()
a i na pocetku sam nekoliko puta dobijao time out da bih posle dobio NOT....
|
|
|||
|
|||
![]()
Caka je u tome da se svakoom moze pozaviti "sesion time out" ukoliko osvezi stranicu nakon sto je kliknuo submit a pre nego sto su se pojavili podaci.
Ovde pod onima za koje ovo moje razmisljanje vazi su oni kojima se konstantno pojavljuje samo poruka "sesion time out". Pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
Jedno pitanjce za sve sa "session timed out" problemom...
Da li se pojavljuje nakon "submit" opcije (klika), ili nakon refresh ili back opcije? Btw, has not been selected x2 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Meni se pojavljivalo posle submit. Back ne znam zasto bih koristio a refresh sam pokusavao samo u prvih sat vremena (i nije pomoglo), nisam ni http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ mogao da otvorim a ne nesto dalje.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam informaciju dobila od Aline Suranove. Mozete je na Twitteru naci. Prve pozive su govorili da niko nije izabran. Medjutim evo sad vidim da su ljudi dobili. Ovi sa session timed out jos mogu pokusavati a kome je (kao meni) has not been selected taj sigurno nije izvucen.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Meni se konstantno samo to pojavljuje: session timed out. Cekam, proveravacu dalje narednih dana, pa ako bude - javicu ovde. A i ako ne bude ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Batalite sta pricam. Svake minute se javlja neko drugi da je zvao. Jednima kazu da sigurno niko nije izabran, drugima da je par hiljada dobilo. Ne znam ko je gori, ovi sto zovu ili ja sto vjerujem. Oprostite svi kolektivno na pogresnim informacijama. Cekajte sutra, sutra se State dep. oglasava.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dv-2016 | Anna085 | Prijava na Lutriju | 291 | 08.10.2015 18:51 |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
Ds-260 dv-2015 | johnywalker | Vaša strana | 372 | 24.03.2015 14:28 |
Dv-2015 | Cosmo | Vaša strana | 921 | 23.06.2014 08:11 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
![]() |