![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2022 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala svima na čestitkama i lepim željama!
Ima li još dobitnika? Još sam u šoku, kad dođem sebi moram da iščitam neke teme ovde. Verovatno ću morati da odlažem intervju jer mi je case number baš mali i pretpostavljam da će me zvati već u oktobru na intervju ako ove godine sve bude išlo kako treba, tj. ako ne bude opet neke zbrke zbog korone. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Izvucen iz 5og pokusaja. pratim forum vec godinama. CN 8xxx
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, nov sam član i to sa razlogom 🙂 prvo učešće i ‘pozeleneo’. Ako sam dobro razumeo ono što sam stigao da pročitam na forumu, popunjavam i šaljem DS-260 što pre i čekam povratnu informaciju, je l’ tako? Hvala unapred na odgovorima!
DV-2022 SELECTED CASE - 2022EU4xxx |
|
||||
|
||||
![]()
Vec sam izgubio racunicu, verovatno 20-ta prijava, poslednjih 10 x 2. Nastavljam tradiciju, has not been selected...
Puno srece svim dobitnicima ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Čestitam izvučenima! Svi imate super brojeve! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ništa ni ove godine. Puno sreće izvučenim dobitnicima, ostalima više sreće sledeće godine... Pozdrav
|
|||
|
|||
![]()
Zahvaljujem 😁 Smatram da imam čistu situaciju do kraja obzirom da sam pre dve godine bio kao student, sve ispoštovao osim jedne stvari. Pri povraćaju poreza ostao je dug prema IRS-u od recimo 100-200$ (Colorado) koji sad planiram da rešim. Nadam se da to neće biti problem.
|
|
|||
|
|||
![]()
Najzad randomly selected, CN13xxx
![]() Ne smem ni da kazem koliko smo vec godina igrali lutriju, verovatno smo najstariji na forumu ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Sa srecom, ipak nada umire poslednja
|
|||
|
|||
![]()
Opet nista x2
![]() Nista, idemo sledece godine opet, zdravlje samo.
DV-2017: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2018: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2019: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2020: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2021: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2022: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2023: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2024: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2025: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2026: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) |
![]() |
|
|
![]() |