![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam pustio fejsbukovcima informaciju o postojanju naseg foruma u komentarima na zvanicnom fejsbuk profilu americke ambasade u temi o DV Loterry-u, cisto da ne zive u neznanju posto vidim da nemaju informacija...
Miljan Vuletic Ja sam igrao 4-5x do sada, nikada nisam dobio(kao ni ovoga puta). Anyway, koga zanima trenutna situacija kod nas a i u svetu što se tiče Green Card-a i DV lottery mnogo više informacija ovde - http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1566 |
|
|||
|
|||
![]()
Epa onda toliko za ovu godinu, preko 11 miliona prijavljenih. jedno veliko jbg
|
|
||||
|
||||
![]()
To je to ljudi, gotovo je, možemo se slikat.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ako je 11 miliona igralo, to znači da svaki 220-ti bi trebao da dobije. Dakle, šanse su nam 1:220. Plus, ako izvlače i više (za svaki slučaj ako neko odustane ili ne prođe), onda su šanse veće.
Nemoguće je da se od toliko ljudi niko nije javio da je dobio na internetu. Pa barem bi se svaki 1000-ti pohvalio neđe na internetu (a da nije troll). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nije bas tako nego postoji odredjena kvota za svaki region i naravno da sto je veci broj prijavljenih manji je i taj odnos. i sanse |
|
|||
|
|||
![]()
To je to, ima i u Srbiji, mora da ima odredjen procenat,sve zavisi koliko je dodeljeno Srbiji, ali na zalost nema ih na forumu, bice ih kad im traba dalja pomoc. Mozda su i smanjili kvotu, puno njih je otislo ilegalno, i sve vise ih tako odlazi, svi smo se nadali, ipak je to lutrija. Srecno dobitnicima u daljoj borbi za svetlu buducnost a nama ostaje da svoju srecu potrazimo u nekoj drugoj drzavi ili nekim drugim LEGALNIM putem, u svekom slucaju NE TREBA ODUSTATI OD SNOVA.
|
|
||||
|
||||
![]()
Slažem se. Ali nijesam govorio o šansama po tim kvotama, već sam eto rekao globalno u smislu da se iz cijelog svijeta malo ko na internetu javio, a svaki 220-ti bilo odakle bi trebao da je dobitnik.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li je moguce da niko iz Srbije nije dobio!!! Ovo se do sada nije desavalo!
|
|
|||
|
|||
![]()
jao brate da li citas ili onako sa nebesa se iscuđavas?? pa jel vidis da raspravljamo od juce sta nije u redu, i sad kao - niko iz srbije nije izvucen. niko nigde nije... .
|
|
||||
|
||||
![]()
Mislim da niko ovu lutriju i njene rezultate ne treba da doživljava tragično. Ako je i bilo tehničkih problema, biće otklonjeni, niko vas ne spriječava da provjerite i sjutra, i preksjutra, i za nedelju dana i za mjesec. Pa ako budete izvučeni, bićete srećni, nećete se puno nervirati što je došlo do greške. Ako ne, igrajte ponovo, pa kako bude.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dv-2016 | Anna085 | Prijava na Lutriju | 291 | 08.10.2015 18:51 |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
Ds-260 dv-2015 | johnywalker | Vaša strana | 372 | 24.03.2015 14:28 |
Dv-2015 | Cosmo | Vaša strana | 921 | 23.06.2014 08:11 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
![]() |