![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Par zadnjih dana sam pokusavala da posaljem prijavu za dv2011, ali nikako nisam mogla da prodjem prvi korak, verovatno zbog toga sto je sajt preopterecen, a imam wireless koji ovde bas varira sa brzinom. Probala sam i IE i Mozillu i nikako. Ni fotografiju nisam mogla da proverim na photo validator.
Onda sam probala preko Opere i sve je ok, dobila sam i confirmation number. Da li je neki problem sto sam koristila drugi browser, a ne IE i Mozillu (posto ova dva pisu u aplikaciji)? Mozda sam trebala pitati nekog ovde pre nego sto sam vec sve odradila. Nadam se da nisam zaj... zbog Opere. :smrc: |
|
||||
|
||||
![]()
Milena,
da ti odgovorim ovde na "privatno" pitanje: mislim da je sve ok iako ti konfirmacioni broj pocinje sa 20111 a ne sa 2011. Ja sam proverila brojeve od prosle godine i isto su imali ekstra jedinicu - dakle 20101. Mislim da samo godina stoji (to sto ti pominjes 2011EU) tek ako te izvuku u prvom krugu. Neka me neko ispravi ako i ja gresim u ovome. Milena se brine da nesto nije u redu sa prijavom, jer njen konfirmacioni broj ne pocinje "samo" sa 2011. Ja se iskreno i ne secam, jer se sve izdesavalo davno a i u "nase" vreme se prijavljivalo regularnom postom :grin: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Žana;12134]Milena,
da ti odgovorim ovde na "privatno" pitanje: mislim da je sve ok iako ti konfirmacioni broj pocinje sa 20111 a ne sa 2011. Ja sam proverila brojeve od prosle godine i isto su imali ekstra jedinicu - dakle 20101. Mislim da samo godina stoji (to sto ti pominjes 2011EU) tek ako te izvuku u prvom krugu. Neka me neko ispravi ako i ja gresim u ovome. Milena se brine da nesto nije u redu sa prijavom, jer njen konfirmacioni broj ne pocinje "samo" sa 2011. Ja se iskreno i ne secam, jer se sve izdesavalo davno a i u "nase" vreme se prijavljivalo regularnom postom :grin:[/QUOTE] E stvarno si carica. :1081: Samo da dodam da bi me ostali bolje razumeli. Videla sam da mnogi clanovi na svojim profilima imaju confirmation number, da li on mora poceti sa brojem godine za koju se prijavljujes, zatim oznakom kontinenta, pa brojcanim nizom (npr. 2011EUXXXX) ili se taj broj 2011EUXXXX dobija prilikom dobijanja koverte? Moj broj koji sam dobila kad sam popunila i poslala prijavu je 20111BPPMUXXXXO91. Ne znam da li je on ok (ili ipak treba da pocinje sa 2011EUXXX), posto nisam koristila browsere koji su predvidjeni, pa se brinem da li sam nesto pogresila ili nisam. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=milena_ns;12136]E stvarno si carica. :1081:
Videla sam da mnogi clanovi na svojim profilima imaju confirmation number, da li on mora poceti sa brojem godine za koju se prijavljujes, zatim oznakom kontinenta, pa brojcanim nizom (npr. 2011EUXXXX) ili se taj broj 2011EUXXXX dobija prilikom dobijanja koverte? Moj broj koji sam dobila kad sam popunila i poslala prijavu je 20111BPPMUXXXXO91. Ne znam da li je on ok (ili ipak treba da pocinje sa 2011EUXXX), posto nisam koristila browsere koji su predvidjeni, pa se brinem da li sam nesto pogresila ili nisam.[/QUOTE] Broj koji clanovi stavljaju u svoj potpis je broj koji su dobili kada im je izvucena prva koverta, a confirmation number je nesto sasvim drugo i meni je pocinjao sa 20101JD... Samo opusteno...
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dejancic;12138]Broj koji clanovi stavljaju u svoj potpis je broj koji su dobili kada im je izvucena prva koverta, a confirmation number je nesto sasvim drugo i meni je pocinjao sa 20101JD... Samo opusteno...[/QUOTE]
Procitala sam neke danasnje poruke sa druge teme i skontala da je confirmation number onaj koji dobijas kada se prijavis na lutriju, a case number onaj koji dobijas kad te izvuku. Dakle, razlikuju se. Hvala u svakom slucaju. pozz :pozz: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dejancic;12138]Broj koji clanovi stavljaju u svoj potpis je broj koji su dobili kada im je izvucena prva koverta, a confirmation number je nesto sasvim drugo i meni je pocinjao sa 20101JD... Samo opusteno...[/QUOTE]
Procitala sam neke danasnje poruke sa druge teme i skontala da je confirmation number onaj koji dobijas kada se prijavis na lutriju, a case number onaj koji dobijas kad te izvuku. Dakle, razlikuju se. Hvala u svakom slucaju. pozz :pozz: P.S. Jos samo da dobijem i taj case number i Ameriko stizeeeem :harmonik: |
|
||||
|
||||
![]()
Postavi oglas da menjas confirmation number za case number... uz doplatu. :grin:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=nemili;12269]Postavi oglas da menjas confirmation number za case number... uz doplatu. :grin:[/QUOTE]
Verovatno ovoj slici nije mesto ovde ali mi se prirodno nadovezivala na ovaj komentar. Ovaj oglas sam nasao u svastari pre nekoliko godina:[IMG]http://i37.tinypic.com/1zpsjtc.jpg[/IMG] Jesmo beda... Ako smeta post slobodno ga maknite. No frx. |
|
|||
|
|||
![]()
opet ne radi prijava
pokusavam vec dva dana da prijavim bratanca ali nece probala iz mozille i IE obrisala cookies i opet nece sad cu da probam iz google chrome a za dalje nemam ideje |
|
|||
|
|||
![]()
opet ne radi prijava
pokusavam vec dva dana da prijavim bratanca ali nece probala iz mozille i IE obrisala cookies i opet nece sad cu da probam iz google chrome a za dalje nemam ideje edit: dupli, moze brisanje, hvala |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde ko planira da ide i zašto? | neky | Lokacije u USA | 229 | 25.05.2019 14:14 |
Ako aplikacija/validator ne radi | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 29.10.2008 20:24 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
![]() |