ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Zatvorena tema

Thread Tools Display Modes
Staro 06.05.2015, 23:13
LunaLoo LunaLoo je offline
Član

Datum prijave: 05.05.2015
Nepromenjeno

Koliko sam ja citala svasta nesto sa svih strana sveta se ljudi zale da iz njihovih zemalja niko nije dobio i morate priznati da jeste cudno sto jos nismo videli ni culi nekog dobitnika. :/
Ne nadam se zbog sebe nego se plasim da su poceli da muljaju zestoko i da se nesto mnogo vece krije iza cele ove price.
Nemam pojma vise,ne znam ni sto se opterecujem ali jace od mene
Staro 06.05.2015, 23:14
valocean's Avatar
valocean valocean je offline
Drug član

Datum prijave: 24.12.2013
US lokacija: ATL
Nepromenjeno

Svašta. Pa na ovom forumu bi barem jedna osoba trebala dobiti s obzirom koliko nas je. I kad pogledate teme prijašnjih godina, barem 20-ak sa foruma ih je dobilo. Nešto mi tu ne štima... Ode sad odžalit...
Staro 06.05.2015, 23:16
Shanon Shanon je offline
Član

Datum prijave: 03.05.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik JanaM Prikaz poruke
Registrovala sam se da bih sa vama podelila moje iskustvo. Od momenta kada je bilo moguce proveriti rezultate pa do ovog trenutka, ja konstantno dobijam na dve prijave dva razlicita odgovora. Za supruga HAS NOT BEEN SELECTED, a za mene SESSION TIMED OUT. Ne radim dvoklik na submit, refresh ili back..sta vise probala sam sa razlicitih uredjaja ipad, tel, komp..sa razlicitih pretrazivaca, cak i iz razlicitih gradova jer sam od juce putovala i uvek dobijam potpuno isti odgovor. Da napomenem jos da proveru radim naizmenicno (suprug,ja,suprug,ja) i rezultati su uvek isti.
Jano, postoji velika verovatnoca da si selektovana.
Staro 06.05.2015, 23:17
valocean's Avatar
Drug član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dejan1990 Prikaz poruke
@Shanon
ja ne zelim da sad ulazim u bespotrebnu raspravu objasnjavanja da li da se ti sa session nadaju ili ne ili kako je to moguce itd. Evo ukoliko zelis za moju prijavu cu ti napraviti screen shot i sa HAS NOT BEEN SELECTED i sa session timeout ako ce ti to nesto znaciti??
Ja sam se donekle i pomirio sa cinjenicom da nas nisu izvukli ali eto, kao kada polazes neki ispit a znas da ces pasti, opet cekas rezultate jer neka nada tinja. Tako mi je i sada a nemam nista od toga da se sad bzvz ubedjujemo ili da se nekome uliva nada a da za to validnih argumenata ne postoji.
Sto se tice zvanicnih obavestenja, priznajem samo ona sa zvanicnog sajta a ne sa drustvenih mreza jer ko zna ustvari kakve im osobe to i vode. A ako se neko vec hvata za "objave" na drustvenim mrezama, u ovom slucaju twiteru, da li npr neko stvarno misli da bi americki zvanicnik pisao slengom i recima koje su karakteristicne za neko chatovanje a ne FORMALAN text.
"No glitch! Several thousand have already confirmed selection thru site. As w/ any lottery, only small % are selected."
rec thru je ustvari skracenica za trough i ona se nikako ne sme koristiti u formalnoj/ozbiljnoj konverzaciji sto ce ti potvrditi bilo koji profesor engleskog jezika. Takodje se rec with NIKAKO ne sme pisati kao w/ ukoliko zelimo da pricamo o nekoj ozbiljnosti jer je rec o internet slengu. Tako da, ako ce se neko voditi ovim twitom kao merodavnim onda bi na njegovom kraju da bi bio jos apsurdniji i neozbiljniji nego sto vec jeste trebalo da stoji otprilike #YOLO.
Ponavljam, nemojte se ljudi opterecivati bzvz, samo sebi skodite, proveravajte rezultate u narednom periodu, bacite pogled po forumima da vidite da li se javila neka od tih "Several thousand" osoba i to je to
ti shvacas da na twitteru mozes pisat koristeci 140 slova po tweetu. i stoga nema druge nego koristiti skracenice kada treba nesto objasniti. uostalom, to je verified stranica tako da je autentično. pomirimo se s tim da smo ispušili i bok.
Staro 06.05.2015, 23:17
Pahuljica's Avatar
Pahuljica Pahuljica je offline
Drug član

Datum prijave: 02.10.2014
US lokacija: New York
YU lokacija: ispod palme na obali mora
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Shanon Prikaz poruke
Jano, postoji velika verovatnoca da si selektovana.
Zasto dajes bzvz laznu nadu? Zasto uopste vjerujete u gluposti Session timed out - dobitnici, zasto ne citate postove ako se vec ne razumijete u informatiku?

Ovakvi postovi me najvise nerviraju. Bolje je ne napisati nista, nego pisati gluposti.

-------------------------------

Big Apple, we're coming!
Staro 06.05.2015, 23:19
Shanon Shanon je offline
Član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dejan1990 Prikaz poruke
@Shanon
ja ne zelim da sad ulazim u bespotrebnu raspravu objasnjavanja da li da se ti sa session nadaju ili ne ili kako je to moguce itd. Evo ukoliko zelis za moju prijavu cu ti napraviti screen shot i sa HAS NOT BEEN SELECTED i sa session timeout ako ce ti to nesto znaciti??
Ja sam se donekle i pomirio sa cinjenicom da nas nisu izvukli ali eto, kao kada polazes neki ispit a znas da ces pasti, opet cekas rezultate jer neka nada tinja. Tako mi je i sada a nemam nista od toga da se sad bzvz ubedjujemo ili da se nekome uliva nada a da za to validnih argumenata ne postoji.
Sto se tice zvanicnih obavestenja, priznajem samo ona sa zvanicnog sajta a ne sa drustvenih mreza jer ko zna ustvari kakve im osobe to i vode. A ako se neko vec hvata za "objave" na drustvenim mrezama, u ovom slucaju twiteru, da li npr neko stvarno misli da bi americki zvanicnik pisao slengom i recima koje su karakteristicne za neko chatovanje a ne FORMALAN text.
"No glitch! Several thousand have already confirmed selection thru site. As w/ any lottery, only small % are selected."
rec thru je ustvari skracenica za trough i ona se nikako ne sme koristiti u formalnoj/ozbiljnoj konverzaciji sto ce ti potvrditi bilo koji profesor engleskog jezika. Takodje se rec with NIKAKO ne sme pisati kao w/ ukoliko zelimo da pricamo o nekoj ozbiljnosti jer je rec o internet slengu. Tako da, ako ce se neko voditi ovim twitom kao merodavnim onda bi na njegovom kraju da bi bio jos apsurdniji i neozbiljniji nego sto vec jeste trebalo da stoji otprilike #YOLO.
Ponavljam, nemojte se ljudi opterecivati bzvz, samo sebi skodite, proveravajte rezultate u narednom periodu, bacite pogled po forumima da vidite da li se javila neka od tih "Several thousand" osoba i to je to
Ti si potpuno u pravu da svako moze da duplim klikom kreira "session time out", ali samo oni koji su selektovani dobijaju ovu poruku nakon jednog klika.

Taj tviter nalog o kome pricas je verifikovan, sto se moze videti, a te skracenice koriste zato sto postoji ogranicenje u duzini poruke na tviteru.
Staro 06.05.2015, 23:20
valocean's Avatar
Drug član

Nepromenjeno

I ako se fakat ljudi ne jave da su dobili, u glavi ce mi stojati jedan ogromni upitnik i pitat cu se kome smo to svoje podatke ostavili...
Staro 06.05.2015, 23:24
Kuguar's Avatar
Kuguar Kuguar je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.10.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Pahuljica Prikaz poruke
'Ajde da vjerujemo da od tih 12,000+ dobitnika niko nije registrovan ni na jednom forumu, niko ne koristi Twitter, kao ni FB.
Neka im je sa srecom, pa da se malo socijalizuju kad se presele u USA.
Hahahaha, ovo je najbolji, i najiskreniji komentar. Činjenica, izgleda da mi aktivni po drustvenim mrežama i forumima nismo poželjni..
DV2018 - has not been selected x2
DV2019 - has not been selected x2
DV2020 - has not been selected x2
Staro 06.05.2015, 23:25
Shanon Shanon je offline
Član

Nepromenjeno

Ljudi stvar je prosta, u zvanicnom saopstenju https://www.facebook.com/travelgov stoji da je preko 2 miliona ljudi proverilo status i da je od toga preko 12000 selektrovanih. Zasto oni to tako misle. Pa zato sto nakon sto se neko ko je selektovan prijavi, i dobije poruku "session time out" negde ostane zabelezeno kao da je taj notifikovan o dobitku.

Pozdrav.
Staro 06.05.2015, 23:41
dejan1990 dejan1990 je offline
Član

Datum prijave: 06.05.2015
Nepromenjeno

previse se uslo u raspravu u kojoj zapravo niko nema VALIDAN argument koji je potkrepljen nekom cinjenicom. Neko je negde rekao da su ti kojima izbaci session (kliknuli samo jednom) zapravo dobitnici i sada se ljudi mahom hvataju za tu slamku. Eto sad izlazi obavestenje da se 12 000 ljudi vec prijavilo koji su izvuceni. Kako je njih 12 000 dobilo ono famozno pismo a drugi koji su isto tako "izvuceni" su dobili session timeout?? Takodje, gde je tih 12 000 ljudi, odnosno mnogo vise njih jer ako je taj neki izvucen sigurno tu srecnu vest i podelio sa svojom zenom/devojkom/decom zar ne? prosle godine je na podrucju balkana (srbija,hrvatsko,bih,crna gora, makedonija) izvuceno 1109 dobitnika. Jel u tih 12 000 za sada prijavljenih srecnika nema ni jednog balkanca koji je ujedno i registrovan na ovaj najmasovniji forum vezan za ovu tematiku? cinjenica je da se ni jedan zivi dobitnik nije javio na svetu a ovi preko svojih oficijalnih drustvenih stranica pokusavaju da ugase vatru. Previse tu ima nedoumica da bi se moglo reci da sve normalno funkcionise.
meni je svaki put izbacilo has not been i ono, nije da se lozim i stvarno mi je zao sto se pojedini forumasi previse loze a na kraju ce se mnogi jos vise razocarati nego sto vec jesu
Zatvorena tema

Pravila pisanja