![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Koliko sam ja citala svasta nesto sa svih strana sveta se ljudi zale da iz njihovih zemalja niko nije dobio i morate priznati da jeste cudno sto jos nismo videli ni culi nekog dobitnika. :/
Ne nadam se zbog sebe nego se plasim da su poceli da muljaju zestoko i da se nesto mnogo vece krije iza cele ove price. Nemam pojma vise,ne znam ni sto se opterecujem ali jace od mene ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Svašta. Pa na ovom forumu bi barem jedna osoba trebala dobiti s obzirom koliko nas je. I kad pogledate teme prijašnjih godina, barem 20-ak sa foruma ih je dobilo. Nešto mi tu ne štima... Ode sad odžalit...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Zasto dajes bzvz laznu nadu? Zasto uopste vjerujete u gluposti Session timed out - dobitnici, zasto ne citate postove ako se vec ne razumijete u informatiku?
Ovakvi postovi me najvise nerviraju. Bolje je ne napisati nista, nego pisati gluposti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Taj tviter nalog o kome pricas je verifikovan, sto se moze videti, a te skracenice koriste zato sto postoji ogranicenje u duzini poruke na tviteru. |
|
||||
|
||||
![]()
I ako se fakat ljudi ne jave da su dobili, u glavi ce mi stojati jedan ogromni upitnik i pitat cu se kome smo to svoje podatke ostavili...
|
||||
|
||||
![]()
Hahahaha, ovo je najbolji, i najiskreniji komentar. Činjenica, izgleda da mi aktivni po drustvenim mrežama i forumima nismo poželjni..
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi stvar je prosta, u zvanicnom saopstenju https://www.facebook.com/travelgov stoji da je preko 2 miliona ljudi proverilo status i da je od toga preko 12000 selektrovanih. Zasto oni to tako misle. Pa zato sto nakon sto se neko ko je selektovan prijavi, i dobije poruku "session time out" negde ostane zabelezeno kao da je taj notifikovan o dobitku.
Pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
previse se uslo u raspravu u kojoj zapravo niko nema VALIDAN argument koji je potkrepljen nekom cinjenicom. Neko je negde rekao da su ti kojima izbaci session (kliknuli samo jednom) zapravo dobitnici i sada se ljudi mahom hvataju za tu slamku. Eto sad izlazi obavestenje da se 12 000 ljudi vec prijavilo koji su izvuceni. Kako je njih 12 000 dobilo ono famozno pismo a drugi koji su isto tako "izvuceni" su dobili session timeout?? Takodje, gde je tih 12 000 ljudi, odnosno mnogo vise njih jer ako je taj neki izvucen sigurno tu srecnu vest i podelio sa svojom zenom/devojkom/decom zar ne? prosle godine je na podrucju balkana (srbija,hrvatsko,bih,crna gora, makedonija) izvuceno 1109 dobitnika. Jel u tih 12 000 za sada prijavljenih srecnika nema ni jednog balkanca koji je ujedno i registrovan na ovaj najmasovniji forum vezan za ovu tematiku? cinjenica je da se ni jedan zivi dobitnik nije javio na svetu a ovi preko svojih oficijalnih drustvenih stranica pokusavaju da ugase vatru. Previse tu ima nedoumica da bi se moglo reci da sve normalno funkcionise.
meni je svaki put izbacilo has not been i ono, nije da se lozim i stvarno mi je zao sto se pojedini forumasi previse loze a na kraju ce se mnogi jos vise razocarati nego sto vec jesu |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dv-2016 | Anna085 | Prijava na Lutriju | 291 | 08.10.2015 18:51 |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
Ds-260 dv-2015 | johnywalker | Vaša strana | 372 | 24.03.2015 14:28 |
Dv-2015 | Cosmo | Vaša strana | 921 | 23.06.2014 08:11 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
![]() |