![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
@Futbalista
Nema problema. Svaki pošten i legalan posao mogu raditi, ako ga znam. Makar da je i obična košnja trave, to nastojim uraditi čim bolje. Ništa mi nije teško ili nedajbog ispod časti. @drlja Fala, frende! Meni će ovo biti treće izvlačenje. Svjestan sam šansi, al' uvijek se nadam. Igrati ću dok budem živ. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi smo odigrali prvi put (duga priča, ispričaću je ovde ako budemo u šeširu zelenih) i u subotu ćemo videti da li idemo za Ameriku ili Kanadu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav!
I ja kao i mnogi čekam rezultate... drugi put za redom. Prošle godine nisam imala sreće. Zanima me, ako je netko u sličnoj situaciji, je li situacija u kojoj sam otegotna? Zdravstveni djelatnik sam, točnije, magistra sestrinstva, imam 28 godina. U SAD - u nemam nikoga. A u međuvremenu sam se i zaručila. U slučaju da budem izvučena, kako gledaju na medicinske sestre? Trebam li se i udati prije intervjua? (U dugogodišnjoj sam vezi i zaručnik bi išao sa mnom...). Kakva su vaša iskustva? Nikako ne pronalazim da su medicinske sestre koje pritom u SAD-u nemaju nikoga izvučene. Ne bih mogla navesti adresu tamo... Hvala vam unaprijed! Zahvalna na svakom komentaru... |
|
||||
|
||||
![]()
@Holly12345
Well, ti u subotu dobiješ na lutriji, te u DS260 staviš svoj bračni status i povedeš svojeg čovjeka sa sobom. Ima da su ljudi dobili na lutriji, te se tek onda vjenčali, te su radi promjeu statusa u DS260. Za to se nemoj brinuti. Za poslove zdrastvene struke ne bih znao, ali ne brini Amerika treba sve ljude. Samo je bitno da oće raditi. Za adresu tamo navedeš neku adresu hostela ili hotela u USA, pa naknadno promijeniš u neku stvarnu kada budeš znala gdje ideš. Ne moraš se brinuti baš oko ovih stvari, sve je riješivo. Samo neka te izvuku na lutriji. Inače, igrajte poslije vjenčanja oboje. Šanse su dvostruko veće. Jedan dobitak, vuče drugo spružnika sa sobom. Sretno! |
|
||||
|
||||
![]()
“Before long, before anyone realizes,
I’ll be gone from here.” Raymond Carver Jos tri dana i tvoj zivot moze krenuti u potpuno drugom smjeru... Zelim svima da pozelim srecu a najvise nama, veteranima ovog foruma. Nek ide po redu ![]() ![]()
DV 2012 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2013 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2014 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2015 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2016 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2017 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2018 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2019 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2020 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2021 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2022 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2023 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2024 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2025 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2026 x2 Start of the American Dream? |
|
|||
|
|||
![]()
U koliko sati je izvlacenje? Gde se proverava?
😁😁😁 |
|
||||
|
||||
![]() DV-2021 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on June 6, 2020 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sto znaci sutra od 18h po nasem vremenu mozete provjeriti da li ste izvuceni. Jako je tesko saznati prvih par sati zbog "guzve" na serveru. Najbolje provjerite u kasnim satima prije ponoci. Puno srece svima!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nismo ga baš planirali odmah, ali ako bude trebalo... :-D U svakom slučaju, igrat ću (ćemo) i dalje. Sretno nam bilo svima! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |