![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
I da zaboravih da ovo još dodam, moje neko mišljenje je da je lutrija malo dirigovana....jer znam dosta ljudi koji su dobili green card a koji su u tom momentu bili u USA....evo jednog primjera....radio sam sam na Alasci 2 godine i uvjek sam se vraćao kući ...nisam imao želju ostati.....dok je moj drug druge god oslučo ostati tamo ....i sad svi znamo kako ide tamo sređivanje green card itd....i tako pričamo ja i drug preko skypa kako treba on da ganja neku zenu za papire ovo ono....i kako mu treba keš za to....a ja mu nako iz zajebancije kazem nemoj da trazis zenu dok ne vidiš rezultate lutrije i da se dzabe trošiš.....i par mjeseci poslje toga 1. maja 2013 zove on mene i kaze: Bojane iz tvojih usta u Božije uši....IZVUKLI SU ME NA LUTRIJI
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Koji jos nacini postoje da se ode legalno sa porodicom? Mislim da sa porodicom otici tamo je jedino ovaj nacin.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nelegalno je najmanji problem otici, ali to vjerovatno niko sa ovog foruma sebi ne zeli.
|
|||
|
|||
![]()
Skola, posao, vencanje, to su sve legalni nacini. Nelegalno uopste nije lako, dobar deo ne dobije turisticku vizu, i to je lutrija.
|
|
|||
|
|||
![]()
izvor : https://www.facebook.com/pages/Green...755046?fref=ts
Green Card DV Lottery Instructions 16 hrs · It seems there is a technical problem and the engineers from KCC are working hard to fix the issue... there is a problem with showing the winning page to the DV-2016 winners... the rumours are saying that the winners are the ones who are seeing the message "Session timed out"... there is nothing official!! just keep on checking this FB page and we will post here any official message from KCC! Good luck to everybody! There is still a chance for everyone who has applied to DV-2016... e sad koliko je to tacno ??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja znam curu koja je otišla radit prije 2mj. kao dadilja, čuva djecu, dobila radni ugovor, i još jednog poznanika koji je radio u internacionalnoj firmi ovdje (IBM) i prošle godine tražio premještaj za SAD i dobio.. tako da ima načina ali ništa nije lako...
|
|
|||
|
|||
![]()
a da pojavilo se i ovo mada mislim tj ubedjena sam da je Fake
![]() ![]() izvor : http://forums.immigration.com/thread...winner.326139/ |
|
|||
|
|||
![]()
Vencanje otpada jer ne mozes naci nikog da se ozenis za papire,osim kako cujem da platis. Skola? I to otpada jer ima ovde ljudi sa vecim brojem godina pa mislim da je kasno za skolu. A za posao moras naci nekog ko te poziva ali i tada je problem. Tako da...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pre ces naci nesto od ta 3 nego sto ces dobiti na lutriji...
@Nina12345: Naravno da je fake, barcode je 2015AF00078027 a ne taj 2016AF00008027 |
|
||||
|
||||
![]()
Dok ne pocnu da naplacuju odedeni iznos za prijavu lotarija ce biti prepuna neserioznih aplikacija, pred dva meseca je dao intervju prestavnik ambasade u makedoniji i izjavio je da od 430 dobitnika samo 200 je doslo na intervju.
DV-2016 2 prijave ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Dv-2016 | Anna085 | Prijava na Lutriju | 291 | 08.10.2015 18:51 |
DV2015 dobitnici koji ste broj | sombrero | Vaša strana | 611 | 24.08.2015 09:10 |
Ds-260 dv-2015 | johnywalker | Vaša strana | 372 | 24.03.2015 14:28 |
Dv-2015 | Cosmo | Vaša strana | 921 | 23.06.2014 08:11 |
Dobitnici DV2012 koji se nisu prijavili 5. ili 6.10. | Vuvuzela | Stare teme | 88 | 16.05.2011 13:19 |
![]() |