![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
Prikaz rezultata ankete: Prijava za DV-2018 - Po koji put se prijavljujete? | |||
1. Put |
![]() ![]() ![]() ![]() |
235 | 47,76% |
2. Put |
104 | 21,14% |
3. Put |
71 | 14,43% |
4. Put |
32 | 6,50% |
5. Put |
12 | 2,44% |
6. Put |
9 | 1,83% |
7. Put |
10 | 2,03% |
8. Put |
5 | 1,02% |
9. Put |
0 | 0% |
10. Put (& >10) |
14 | 2,85% |
Glasači: 492. Ne možete učestvovati u ovoj anketi |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Kilimandzaro znas li nekog ko je izvucen iz 4,5,6 itd puta,ili samo iz prvog,iskreno ja sam preko drugara naso posao u usa,ali nazalost nemogu da dodjem do tamo i ako se trudim na sve strane ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pre nego sto krenete u ofanzivu ovog tipa prvo sami procitajte sta je clan Taty2 napisao. 1. Odgovor koji je clan dao je bio vezan za popunjavanje prijave. Prilikom popunjavanja prijave se samo navodi stepen strucne spreme. Ukoliko je NSS u pitanju to tek na intervjuu dolazi red za dokazivanje iskustva u nekoj struci koje nadomescuje nedostatak u skolovanju. 2. To sto neki ne zele da sami nadju informaciju koja je na ovom forumu ispisana i objasnjena nebrojeni broj puta je njihov problem. Clan Taty2 je kratko i jasno odgovorio na postavljeno pitanje bez sirenja dezinformacija, a ne vidim da je odgovor ni malo zbunjujuci. Moderator
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Prijavio se po drugi put. Hvala svima na pomoći.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Moja supruga i ja smo se prijavili danas po prvi put. Dosta su nam znacile informacije sa foruma i bez ikakvih problema uradili obe aplikacije.
Imam EU pasos ili ti green card za celu Evropu, ali Amerika me nesto privlaci, i nadam se da cemo imati srece pri izvlacenju! |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav drugari,
slučajno jedno jutro ležim u krevetu i kao i uobičajno listam FB Page i naletim na ovo. Pogledam malo. Čini se ozbiljno. Ukucam na google, izbaci Vaš forum. Reko hajde da prelistam malo. Vidim nije zezancija, ljudi mogu biti izvučeni i otići. Pa evo i ja se u zadnji mah (nikako da se slikam kod fotografa) prijavim. Prijava ispunjena bez problema za nekoliko minuta na Mozzila FireFox. Uspješno prihvaćena prijava. Lijepo bi bilo da budem izvučen (to svi želimo) ali razumijem da je ovo samo lutrija pa ko bude imao više sreće. Inače, nakon nekoliko neuspjeha da odem u Njemačku (odbijenica od Bundesagentur), odlučio sam se da se ovdje prijavim, a do tada ne odustajem od Njemačke. Pa kako bude. Neka nam je svima sa srećom. Samo jedno pitanje, prilikom popunjavanja, gdje se traži škola, ako je neko samo završio gimanziju (a nije dalje išao) koja opcija treba da se zakači? High School degree ili? Pozdrav drugari. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav drustvo, posto vidim da ste ovde dosta upuceni, a ja imam jednu nedoumicu na koju nisam mogao da nadjem odgovor na forumu, konkretno interesuje me pri popunjavanju prijave posto se zovem Djordje, kako ispravno da popunim Đorđe, Djordje ili Dorde? Unapred hvala!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Btw jos jedno pitanje da li treba i mesta da unosimo tipa Pozarevac ili Požarevac? Hvala jos jednom..
|
|
|||
|
|||
![]()
Gimnazija = high school
Pise se sve bez kvacica, verovatno Dorde ma koliko bilo cudno i Pozarevac Naravno ovo je ono sto sam ja razumeo, tako da mozes sacekati i neko iskusniji da se javi
fds, magie, prijava |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Adresa u prijavi za zelenu kartu | vukana | Prijava na Lutriju | 2 | 23.10.2014 08:09 |
prijava za zelenu kartu u USA | mirjana72 | Stare teme | 7 | 26.01.2012 21:45 |
koliko je sigurno da cu dobiti zelenu kartu? | wingreen | Druga koverta | 61 | 28.06.2009 22:05 |
Lutrija za zelenu kartu je besplatna! | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 13.11.2007 18:08 |
![]() |