![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ja pijem ‘ladno pivo, zeleno, i ne zurim sa provjerom
![]() ![]()
DV 2012 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2013 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2014 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2015 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2016 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2017 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2018 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2019 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2020 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2021 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2022 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2023 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2024 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2025 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2026 x2 HAS NOT BEEN SELECTED |
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da bi bilo previse ocekivati da budem dva puta izvucena 🤣🤣🤣 Srecno svima...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ne bih da kvarim dobitnicima dozivljaj..ali pomislite na trenutak da namesto da dobijate green card, oni izvlace dobitnike lutrije za vecnost (ili nesto takvo- brrrr ![]() Jer izgleda da me nece sreca, ali gle cuda-nece me ni veca nesreca ![]() ![]() Ipak to se onda nebi zvala sreca..vec.. ![]() zato sasrecom nam svima ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Evo i ja upravo proverio, HAS NOT BEEN SELECTED.
Ne zalim, treba bas imati ludu srecu pa biti izvucen iz prve. Kao sto vec neko rece "Prvi macici se u vodu bacaju" ![]() Srecno ostalima koji jos nisu proverili status |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nakon provjere, ustanovljeno je da nisam izvučen, ovo mi je tek prvi put, biti će ih još mnogo.
Svima želim dosta sreće prilikom izvlačenja. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() a sledece godine, ima da se odlogujem sa foruma..izgleda da ovi outsideri imaju vise srece s lutrijom, pa da probam jovo nanovo kao vanjski igrac ![]() just kidding ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Upravo i ja proverio, prvo prijavljivanje i ocekivano HAS NOT BEEN SELECTED.
Nikada necu odustati od Amerike a inace sam bio i u Nemackoj jedno vreme i nije mi se svidelo jer ukusi su razliciti od coveka do coveka. U USA vec imam puno Licnih Prijatelja odavde iz Kragujevca, naravno oni su svi otisli jos mnoogo pre Lutrije jer tada je bilo i dosta lakse za otici bilo gde, koliko sam shvatio ali od Lutrije ne odustajem. Srecno svima koji su - among those randomly selected. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vise srece drugi put.
Nastavicemo I sledece godine Srecno drugima!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |