![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2016 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Najbolje je za DV2016 kao i za svaku sledeću godinu ispratiti uputstva na zvaničnom sajtu. Uputstva vas vode korak po korak i vrlo su detaljna i precizna.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Ono moje radovanje je zbog toga sto neke tehnicke stvari nisam znala da uradim, a Tomislav je bio ljubazan da mi objasni. Jos jednom hvala i puno pozdrava. |
|
||||
|
||||
![]()
Lutrija 2016 se spominje tu.
http://travel.state.gov/content/visas/english/law-and-policy/bulletin/2014/visa-bulletin-for-june-2014.html Jos nema nista zvanicno,a trebalo bi biti do sad. Last edited by jony001; 16.09.2014 at 13:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Čudi me da još ništa nema za DV 2016. Prošle godine, ako se ne varam, kampanja je krenula mjesec dana prije početka prijava. ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Koliko se ja secam, objavili su krajem Septembra.. Bas surfam po netu objavu za 2015 i svi mi objave daju datum 30 Septembar..
|
|
||||
|
||||
![]()
Pa koliko mogu da vidim tu na forumu,prvi post za DV-2015 je sredinom avgusta,i postavljen je link kde pise da ce biti lutrija. Cudi me sto ove godine jos nema nista
|
|
|||
|
|||
![]()
Amerika je uvek bila zemlja imigranata, tako ce i ostati.
Jurim trecu srecu a ostalima istu zelim u DV 2016. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ja po prvi put ove godine želim ubaciti tiket, pa da vidimo. Ja i supruga još uvijek nismo 100% načisto sa ovim svim oko USA, ali u jedno smo sigurni: Ni mi ni djeca nam ovdje NEMAJU Apsolutno nikakve šanse za neki iole veći napredak. Čak šta više, bit će sretni ako ikakav posao uopšte i nađu ovdje. Pošto ja nisam a ni moj otac, a ni itko nam od bliže familije, u nekoj državnoj "firmi" pa nas nema ugurati na još neko Izmišljeno mjesto u opštini, poreskoj, CIPS-u, sudstvu, i ostalom "bratstvu" njihovom, nema ni njih ko ugurati tamo gdje jedino još Sunce sja u BiH! Vjerujem da je slično i u okolnim državama nam. SVE NAJBOLJE u DV-2016 !!!! Ko poslednji izađe, nek ugasi svjetlo zaposlenicima u državnim organima, jadni nek se ne troše i tu... |
|
|||
|
|||
![]()
SVE NAJBOLJE u DV-2016 !!!!
Ko poslednji izađe, nek ugasi svjetlo zaposlenicima u državnim organima, jadni nek se ne troše i tu...[/quote] Amin! Hocu i ja sa vamaaaaaaa!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Samo polako ljudi! Bez prevelike euforije. Korak po korak. Sjecam se, kada smo mi bili euforicni prije par godina kada smo se prvi put prijavljivali, a sada idemo onom logikom: Prvo skoci, pa reci hop! Nemojte me krivo shvatiti, ali sto manje na to mislite u narednom periodu bolje cete se osjecati u maju kada( ili ako bude) izvlacenja. Za to vrijeme iscitavajte detaljno forum da ne bude panike, ako vas izvuku, sto svi zarko zelimo ovdje mnogima vec nekoliko godina.
Lp
|
![]() |