![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Fotografija za prijavu » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ljudi znam da je smesno pitanje, ali kao sto je neko rekao nama kojima se prvi put prijavljujemo je jako bitno da ne budem diskvalifikovani zbog neke gluposti.
Da li je vazno biti obrijan za fotografiju prilikom prijave? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ne e bitno jas se prijaviv za dv 2015 ne obricen pa bev izvlecen
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://travel.state.gov/content/visa...hoto-page.html
![]() The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters. |
|
||||
|
||||
![]()
Jedino ako ti je brada velika pa pravi senke na grudima i sl. onda treba da je uvežeš gumicom ili šnalom.
Last edited by koje kude; 21.10.2014 at 12:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala vam na odgovoru, obrijao sam se ja za svaki slucaj, nije mi tesko ipak je ova prijava jednom godisnje, a i prvi put igram
![]() Hvala u svakom slucaju i srecno svima! |
|
|||
|
|||
![]()
a sta sa mindjusama kod zenskih osoba, smeju li se videti i da li je tacno da moraju usi da se vide. Supruga i klinci imaju dugu kosu pa kako got kosu nameste prekriju usi
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
to ne smeta. Bitno je da se lice vidi i da nema sjenki itd... tako barem piše na zvaničnoj stranici, a sudeći po primjerima slika koji su OK, ni kod jedne od ove dvije žene se ne vide uši jer imaju dugu kosu, što bi trebalo da znači da je ok ako se uši ne vide.
https://www.dvlottery.state.gov/photo.aspx |
|
||||
|
||||
![]()
Meni se vide mindjuse na slici, a jos musko pa sam prosao. Ako sumnjate u nesto da bi moglo da pravi problem zasto jednostavno ne skinete, obrijete, sakrijete dok ne uslikate sliku. Isto sa oblačenjem, obucite neki jednotavan gornji deo, ionako samo ramena treba da se vide.
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]()
Danas bio u podzemnom u Novom Sadu kako je neko rekao da je slikanje 50 din. Teska dezinformacija . Meni su rekli 300 din , tako da znate ko je iz NS da ne ide u podzemni. Nasao sam za 150 din kod Z. Stanice odmah tu prvi lokal, pa idem sutra.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li odgovora ova fotografija? | Dzeremija | Stare teme | 20 | 07.10.2013 22:05 |
Ispravnost fotografija za prijavu na DVL | nenadbdc | Stare teme | 1 | 02.10.2012 19:24 |
Agencije za prijavu GC! | V777 | Vaša strana | 35 | 20.04.2012 20:56 |
fotografija, dimenzije, kvalitet... | bmilos | Stare teme | 263 | 04.11.2011 23:45 |
![]() |