![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Hi everybody!
@VonTuzni Hi, I received the same email. Did you pay $880? Was e-mail true? Thank you so much! |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=mrwais;20937]Hi everybody!
@VonTuzni Hi, I received the same email. Did you pay $880? Was e-mail true? Thank you so much![/QUOTE] Of couse, not!!! If you want to spend some money I will give you my account number :;D: |
|
|
||||
|
||||
|
sada mi već deluje kao da imaju i botove koji posećuju forume ove tematike o_O
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=dare_ns;20945]sada mi već deluje kao da imaju i botove koji posećuju forume ove tematike o_O[/QUOTE]
Ma to je neko googlao pa nasao ovdje isti mail... :)
***************************** Case No: 2011EU00021xxx Koverta poslana iz KCC: 28.04.2010. Prva koverta stigla: 25.05.2010. Prva koverta vracena: 31.05.2010. Stigla koverta u KCC: 02.06.2010. Završen ljekarski: 21.03.2011. The Day: 01.04.2011. ***************************** Green Day 06.04.2011
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=mrwais;20937]Hi everybody!
@VonTuzni Hi, I received the same email. Did you pay $880? Was e-mail true? Thank you so much![/QUOTE] Of course i have not pay. Poslao sam poruku usafisu i pitao sto je to, a oni su mi samo uzvratili da se ispricavaju i da nisu to oni poslali te da ce poksuati naci onoga tko je tu poruku posalo.
|
|||
|
|||
|
Ja sam dobila mail sledece sadrzine, pa me zanima ako neko zna da li i ovo moze biti laznjak?
Unapred hvala! You accepted to receive messages from USAFIS Organization on the following date: 2010-01-10T06:35:29.407 We wish to notify you that you have been selected as one of the Diversity Visa (DV) Program winner for receiving a United States Permanent Resident Card. It is also known as the Green Card Lottery. The lottery has been administered on an annual basis by the Department of State and conducted under the terms of Section 203(c) of the Immigration and Nationality Act (INA). Section 131 of the Immigration Act of 1990 (Pub. L. 101-649) amended INA 203 to provide for a new class of immigrants known as "diversity immigrants" (DV immigrants). As part of the agreement we will issue A FREE Airline ticket from your country to the USA to claim your Green Card under the American Green Card Lottery Program. The ticket will be sent via post mail at your address registered with us once your visa will be remitted by the U.S department of State. The U.S Department of State will should contact you soon with visa processing information and how to proceed further. If you have any question regarding the visa please wait for the U.S Department of State to contact you as we do not have any competency to discuss further details with you. What should you do now ? Wait for the U.S Department of State to contact you and give you the information about visa processing and how to proceed further . Best regards, Costumer Service Team The USAFIS Organization |
|
|
||||
|
||||
|
@ivanaI
na ovih sest strana mozes pronaci da su i neki drugi clanovi dobili identican ili vrlo slican email treba ti 10tak minuta da sve procitas i bice ti jasno o cemu se radi... jasno je da kad neko dobije takav mail, a ne zna na koji nacin se igra GC lutrija...i pored procitanog da je to prevara, ima potrebu da za svaki slucaj pita..:smrc: pa eto odgovora, na zalost nema vajde od tvog maila... |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=botexag;21044]@ivanaI
na ovih sest strana mozes pronaci da su i neki drugi clanovi dobili identican ili vrlo slican email treba ti 10tak minuta da sve procitas i bice ti jasno o cemu se radi... jasno je da kad neko dobije takav mail, a ne zna na koji nacin se igra GC lutrija...i pored procitanog da je to prevara, ima potrebu da za svaki slucaj pita..:smrc: pa eto odgovora, na zalost nema vajde od tvog maila...[/QUOTE] Nisi u pravu!Ovaj mail koji je Ivana dobila meni nekako uliva vise poverenja nego ovi prethodno navedeni i da se ja pitam,uplatio bih im koliko god da traze!:woohoo: |
|
|
||||
|
||||
|
@chombe bg
onda bolje meni uplati 880 usd nego njima, jer veruj mi da imas vece sanse samnom da dobijes GC :obrva: slican ili isti mail sa besplatnom avio kartom je postavio VonTuzni na strani 5 u sledecem mailu koji ce IvanaI dobiti, trazice pare....:wtf: |
|
|
|||
|
|||
|
Ali meni nije trazen nikakav novac i kao sto pise u mail-u, za sva dalja obavestenja je nadlezan US.Goverment Department. Proverila sam i ovu organizaciju, to je sve ok...Svakako cu sacekati i videti kako se dalje razvija situacija...
Ako neko nesto sazna u medjuvremenu, pisite mi... Hvala! |
|
|