ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 08.06.2020, 18:16
Димитрије Димитрије je offline
Drug član

Datum prijave: 11.04.2019
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milos Prikaz poruke
ako ovo nije sreca ne znam sta je?! Cestitam od srca!
Moj kolega bio izvucen jedne godine(uzasno visok broj bio) sledece godine supruga izvucena. Kad neko ima srecu i kad je sudjeno ne moze niko to da spreci, isto kao sto nekoga nece, sto kazu stariji ljudi ma mozes da dubis na glavi ne vredi nista i gotovo!!!
поздрав. зашто је лутрија 2011. била поништена? да ли је због неке ситуације као што данас имамо корону?
Reply With Quote
Staro 08.06.2020, 18:37
milos milos je offline
Drug član

Datum prijave: 03.09.2006
US lokacija: izgleda nigde :(
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Димитрије Prikaz poruke
поздрав. зашто је лутрија 2011. била поништена? да ли је због неке ситуације као што данас имамо корону?
Ma jok. Tad je po prvi put bilo elektronsko izvlacenje pa su svi izvuceni bili oni koji su se prijavili u prvih 15 dana prijave tako da oni koji su se prijavili u drugih 15 dana prijave nisu imali sanse da budu izvuceni. Navodno greska algoritma, kao da se algoritam sam pisao, al ajd sad.... i onda cuveni americki fair play da svi imaju podjednake sanse bla,bla i tako dalje i tako dalje... poniste izvlacenje ponove za mesec i po i naravno nista, jer koja je verovatnoca da te izvuku 2x uzastopno? Ma i koja je verovatnoca da te izvuku uopste kamo li 2x, nego js naviko da se nadam i da igram. budala!

2011 SELECTED ali ponistena lutrija

2012EU00003058
ovo je bio moj broj
Reply With Quote
Staro 08.06.2020, 18:50
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ddd89 Prikaz poruke
Moje misljenje je da nece, bar u obliku u kakvom je bio.

Nekako mi sve izgleda kao da se namerno gura i odugovlaci kako ne bi izvisili za vakcine. Veliki ulog je oko same proizvodnje i svega vezano za to i onda nekako pokusavaju da kvota bude na njihovoj strani sto je bolje moguce.
mislis posle 3. novembra nece biti korone ?

daj boze da si u pravu, ja bih se vecma obradovao.
Staro 08.06.2020, 18:52
GiM GiM je offline
Drug član

Datum prijave: 07.06.2020
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

[quote=uran;80445] tesko je reci gotovo nemoguce predvideti kakve su sanse za broj 32xxx.

Ljudi dosao sam kuci sa puta i rekoh da pogledam lepo sve, uradim print screen CN i da upisem dole na signature CN (ali nemam opciju ne znam zasto) i uvideh da moj broj ustvari pocinje sa 36XXX. To je sad vec ozbiljno veliki broj i totalno sam pao u depresiju... Suprugin pocinje sa 8XXX ali moj .
Reply With Quote
Staro 08.06.2020, 19:16
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

[quote=GiM;80453]
Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran Prikaz poruke
tesko je reci gotovo nemoguce predvideti kakve su sanse za broj 32xxx.

Ljudi dosao sam kuci sa puta i rekoh da pogledam lepo sve, uradim print screen CN i da upisem dole na signature CN (ali nemam opciju ne znam zasto) i uvideh da moj broj ustvari pocinje sa 36XXX. To je sad vec ozbiljno veliki broj i totalno sam pao u depresiju... Suprugin pocinje sa 8XXX ali moj .
mislim da nema mesta panici. Sanse su vam sasvim solidne, a kao I kod svih visokih brojeva +20xxx bice grizenja prstiju I nerviranja to svakako.

Mada, ja ne bih tvoju suprugu sasvim otpisivao I svakako bi se prijavio. Broj je idealan, gadja neki januar recimo, a na kraju krajeva mozda ih umilostivite u vezi srednje skole. NArocito jer oni vide da ste oboje izvuceni.
Staro 08.06.2020, 19:38
smsm smsm je offline
Član

Datum prijave: 07.06.2020
Nepromenjeno

Pozdrav! Citam vec par dana sve vase postove, i da odgovorim nekom od malopre - nije da nece da se jave ljudi, nego znam za par slucajeva gde sajt kasni sa mejlom za registraciju (sajt za ovaj forum) pa ljudi ne mogu da se registruju i jave
Tako i ja vas citam par puta dnevno ali sam tek sad uspela da napisem nesto.
Ja sam prvi put igrala ove godine, zajedno sa verenikom, i ja sam izvucena pod brojem 24xx 😊 sto racunam da je u redu?
Imam dve stvari da pitam - do kada bi bilo idealno poslati ds260? Jer bi onda sad ubrzala vencanje da bi verenik posao sa mnom. (A verujem da treba poslati odna i vencani list) I da li je rok za odlazak 6msc od datuma razgovora u ambasadi? Posto bi trebala da diplomiram naredne godine.
Nadam se vasoj pomoci, konacno uspeh da napravim nalog 😂
I naravno cestitke dobitnicima.
Reply With Quote
Staro 08.06.2020, 19:51
ddd89's Avatar
ddd89 ddd89 je offline
Član

Datum prijave: 07.10.2014
YU lokacija: 🌌
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran Prikaz poruke
mislis posle 3. novembra nece biti korone ?

daj boze da si u pravu, ja bih se vecma obradovao.
U pandemijskom obliku mislim da nece. A sto se tice trenutnog pandemijskog stanja ako se ne varam dosao je do Juzne Amerike i mislim da je to to, obisao je ceo svet.
― Thomas A. Edison

DV2016 🔴
DV2017 x2 🔴
DV2018 x2 🔴
DV2019 x2 🔴
DV2020 x2 🔴
DV2021 x2 🔴
DV2022 x2 🔴
DV2023 x2 🔴
DV2024 x2 🔴
DV2025 x2 🔴
DV2026 x2 🔴
Reply With Quote
Staro 08.06.2020, 20:48
Master Yoda's Avatar
Master Yoda Master Yoda je offline
Drug član

Datum prijave: 28.10.2019
US lokacija: Hopefully somewhere in the West
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Angeles Prikaz poruke
kad se proverava status,gde trazi last/family name samo prezime se ubacuje velikim slovima i to je to ?
Tako je, unesi samo prezime, onako kako si uneo/la pri apliciranju prosle godine, znaci bez nasih slova čćš itd.
Mislim da je nebitno dal pises sva velika slova npr. JOVANOVIC ili Jovanovic.
Ja sam probao obe kombinacije i izbacuje uvek isto HAS NOT BEEN SELECTED
Reply With Quote
Staro 08.06.2020, 21:09
marko1995 marko1995 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 18.10.2017
US lokacija: Chicago
YU lokacija: BiH
Cool

Citat:
Prvobitno poslao korisnik smsm Prikaz poruke
Pozdrav! Citam vec par dana sve vase postove, i da odgovorim nekom od malopre - nije da nece da se jave ljudi, nego znam za par slucajeva gde sajt kasni sa mejlom za registraciju (sajt za ovaj forum) pa ljudi ne mogu da se registruju i jave
Tako i ja vas citam par puta dnevno ali sam tek sad uspela da napisem nesto.
Ja sam prvi put igrala ove godine, zajedno sa verenikom, i ja sam izvucena pod brojem 24xx sto racunam da je u redu?
Imam dve stvari da pitam - do kada bi bilo idealno poslati ds260? Jer bi onda sad ubrzala vencanje da bi verenik posao sa mnom. (A verujem da treba poslati odna i vencani list) I da li je rok za odlazak 6msc od datuma razgovora u ambasadi? Posto bi trebala da diplomiram naredne godine.
Nadam se vasoj pomoci, konacno uspeh da napravim nalog
I naravno cestitke dobitnicima.
Prije svega veliko ČESTITAM!!!
Što se tiče case numbera - ne može bolje!

Sa tvojim case numberom možeš ležerno odugovlačiti i do poslije nove godine.
Lijepo zakažite vjenčanje i sve polako, redom...
Rok za odlazak je 6mj od ljekarskog (štimas ljekarsko 7 dana prije intervjua tako da, faktički, 6mj je cca rok od intervjua).

Nemate šta da brinete, ako ispunjavate uslove lutrije i imate srednju školu ostalo je mačiji kašalj.
I vama savjetujem da proguglate sajt Brit Simona i da se edukujete prije ulaska u sami proces.
Sve najbolje i srećno!!!
DS-260: 20-Mar-2020
Poslani dokumenti: 21-Mar-2020
Reply With Quote
Staro 08.06.2020, 21:22
neus neus je offline
Stari vuk

Datum prijave: 26.02.2019
US lokacija: NYC/NJ
YU lokacija: Crna Gora
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik GiM Prikaz poruke
Druze, sacekaj sa padanjem u depresiju jos koji mjesec da izbace koliki je broj izvucenih.
Evo, ja sam u generaciji 2020 sa 46XXX brojem za Evropu, i current sam. I opet mi nista nije sigurno jer je mnogo stvari van moje kontrole. Svoje sam odradio i sad cekam.
Dakle, mnogo je faktora u igri i nemoj odma u ocajavanje dok se ne bude saznalo vise stvari. Sama cinjenica da ste OBOJE izvuceni u igri u kojoj neki po 10+ godina igraju i ne budu NIKAD izvuceni treba da vam bude dovoljno ohrabrbujuci faktor
DS-260: 15. Nov 2019.
Poslata dokumenta: 15. Nov 2019.
Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020.
Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja