![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Kako naći najpovoljniji let za Ameriku » Bitni linkovi | ||||
10 korisnih saveta za kupovinu jeftinih avionskih karata | Kupovina karata - AGENTI | Kupovina karata - ONLINE | Kuponi i sniženja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Obavestenje je na website postavljeno danas, mada napomena "*Podložno odobrenju američkih vlasti" mi nesto govori da jos uvek nije dato konacno zeleno svetlo.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nek me ispravi neko ako gresim, ali ako su povezani letovi onda bi trebalo da koferi iz jednog aviona odu u drugi? znaci nema ono izadjes na carinu pokupis kofer pa ga vucaras pa ga opet dajes kad se odradi check in? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://help.cbp.gov/app/answers/det...3D/suggested/1
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pogledaj cene povratnih karata.... Jeftinije su nego one u 1 pravcu!
|
|
||||
|
||||
![]()
Hmm, da, verovatno je to bio problem, jer sam gledala karte isključivo u jednom pravcu. Refleks. Hvala.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ova linija je unapred predvidjena na propast. I o tome se javno priča. Dakle služi samo za sticanje ugleda u regionu. Prestiž, verovatno. Politički poeni, sigurno.
Gledao sam cenu promo karata, u periodu koji ja idem u Newark, i tu su negde u rangu, oko 435e ako se sećam. Ok, meni više odgovara EVR nego JFK, ali cene promo karata su tu negde, u rangu.
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zanimljivo je što se koristi AirSerbia do mesta presedanja (čekanje je oko 1.5h). Mislim da će ovo biti samo deo prestiža, ova direktna linija iz Beograda!
DV2015 - has not been selected x2 DV2016 - has not been selected x2 DV2017 - has not been selected x2 DV2018 - has not been selected x2 DV2019 - has not been selected x2 DV2020 - has not been selected x2 |
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko pouzdano zna koliko tečnosti sme u kofer? Planiram da ponesem zalihe nekih kapi koje koristim, ponela bih 10 flašica od 30ml, nadam se da može toliko.
|
|
||||
|
||||
![]()
Meni su u Frankfurtu uzeli neki gel koji je bio u pakovanju od 150ml jer je dozvoljeno 100ml u ručnom prtljagu. Gel je bio već do pola potrošen ali svakako je uzela, i prilično su nas iscimali tu, sve stvari su nam povadili (a bili smo prepuni), čak su i klinca prepipavali (nepune 4 godine je imao tada).
Mislim da nema ograničenja za kofer koji ide u bunker, ja sam pored svega imala i litar maple sirupa ![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Studirati ili otici u Ameriku? | IvanDash | Vaša strana | 19 | 12.10.2014 19:08 |
Sanse za odlazak u Ameriku | dina123 | Vaša strana | 4 | 23.04.2014 07:34 |
Kako da dodjem kod žene u Ameriku | ozenjen | Porodične imigrantske vize | 18 | 09.08.2013 23:20 |
Idemo u Ameriku (dokumentarci) | perodot | Lokacije u USA | 4 | 27.10.2009 14:41 |
![]() |