![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Prijava za ovu godinu i neka pitanja :) » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Odlično, hvala puno, to je informacija koju tražim.. i koja mi odgovara..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav za sve
![]() Mene isto interesira sve o dobijanju zelene karte,osjecam se malo bez veze jer nikako da pohvatam sve osnovne informacije,a njih je more.Moje pitanje je sljedece,kada je sljedeci rok za prijavu,ovo oko skolovanja imam trogodisnje ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
U slucaju da vas izvuku dobit cete svi zelenu kartu preko njega i sto morate svi otici prvi put da se aktivira viza. (rok je 6 mjeseci od dana izdavanja vize u ambasadi). |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala na odgovorima
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam to od samog pocetka i pretpostavljala.Hvala na odgovoru,vidjet cu sta on kaze na sve to.Hvala ponovo.Pozzz
|
|
||||
|
||||
![]()
Kada bi trebalo da bude neko obavestenje da li ce biti lutrije ove godine? Ja sam gledao na sajtu ambasade i nista ( za sada), mada po drugim forumima a i sajtovima agencija za prijavljivanje na lutriju pise da ce biti dv 2016.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Gledao sam i neka obavestenja na vestima. Tu su objavili tek objavili 27.09 ( za proslu) da ce biti zelene lutrije.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ćao svima
![]() Danas sam se registrovala na sajt pa da vam se predstavim. Zovem se Jovana, imam 24 godine i iz Sremske Mitrovice sam, ali živim u Beogradu radi studija. Već 2 godine planiram da se prijavim na lutriju ali sam sačekala da prvo završim master studije biologije. Hvala vam puno na ovom sajtu, mnogo korsnih informacija sam saznala. Čak sam išla i do nekih agencija u Beogradu ali oni svi naplaćuju ovu usugu i nije bas jeftino. Ja za sada imam jedno pitanje ![]() Hvala unapred na odgovoru. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2014 | curlika | Vaša strana | 391 | 20.07.2025 23:19 |
Zelena karta za narednu godinu?? | EminaBoris | Vaša strana | 5 | 15.05.2012 18:09 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Neka pitanja u vezi apliciranja, prve koverte, zanimanja | lanas | Vaša strana | 5 | 30.05.2010 17:49 |
![]() |