![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Fotografija za prijavu » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. Ja sam im rekao da mi ne kropuju sliku nego da ostane u originalnoj veličini pa sam je ja sam kući sredio. Moguće da je zbog toga cena bila 50 dinara ali mi je nerealno da im je tolika razlika u ceni što urade 2 klika mišem. Last edited by koje kude; 23.10.2014 at 17:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam se slikao u podzemnom i izvucen sam za dv2015. Takodje sam platio 300 dindži. Tako da svim drugarima kauem da idu do podzemnog.
|
|||
|
|||
![]()
Cao drustvo!
Evo da ne bih mesala teme, pisem vam ovde kao nastavak teme Razvod i GC. Nasle smo zetovu sliku, skenirale i sacuvale na desktopu. Kako bi mogle malo da je smanjimo jer ne moze da stane u one zelene elipse? I sa minimumom je velika. Hvala. Pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
NS2015 jel 300 din cena za jednu ili dve slike?............................................ .
|
|||
|
|||
![]()
Naravno da nije problem. Mislila sam da iskoristim ovu fotografiju, pošto je već imam skeniranu i zadovoljava sve druge kriterijume (veličina, osvetljenje itd.), jer je rađena za dokumenta- i, kao što rekoh, niko mi u MUP-u ništa nije prigovorio za nju. Majica je dugih rukava (nije na bretele!), ali ima taj izrez na ramenima, a kako nigde na zvaničnom sajtu GC nije istaknuta informacija vezana za ovo- pominje se casual street attire, a ovo je moj casual street attire- odlučila sam da postavim pitanje ovde. Slikaću se ponovo, jer ne želim rizik diskvalifikacije zbog ovako nebuloznog detalja, ali i dalje mislim da je ova fotografija skroz ok.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav junaci,opet ja. Moze ova slika,suprugu prijavljujem,pa savet bi dobro dosao,da li moze sa ovom slikom ili ne. Hvala u napred.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav junaci,opet ja. Moze ova slika,suprugu prijavljujem,pa savet bi dobro dosao,da li moze sa ovom slikom ili ne. Hvala u napred.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
![]() ![]() EDIT: Ako ne sme da se vidi ona senka iza,slikacemo opet,nije problem. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li odgovora ova fotografija? | Dzeremija | Stare teme | 20 | 07.10.2013 22:05 |
Ispravnost fotografija za prijavu na DVL | nenadbdc | Stare teme | 1 | 02.10.2012 19:24 |
Agencije za prijavu GC! | V777 | Vaša strana | 35 | 20.04.2012 20:56 |
fotografija, dimenzije, kvalitet... | bmilos | Stare teme | 263 | 04.11.2011 23:45 |
![]() |