![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A razlika je velika, bila nekad, sad je, i bice. Btw, pored toga sto sam bio tamo, zavrsio sam master na Studijama SAD gdje se izucava njihova istorija, politika, ekonomija itd. pa smatram da sam koliko-toliko kredibilan da govorim na tu temu.
DV 2012 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2013 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2014 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2015 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2016 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2017 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2018 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2019 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2020 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2021 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2022 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2023 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2024 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2025 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2026 x2 HAS NOT BEEN SELECTED |
|
|||
|
|||
![]()
I mi ovaj put 2 prijave i nista kao i posle godine, ali ne treba ocajavati ima mnogo drugih nacin da se ode u USA, ja za 20-tak dana idem na radnu vizu, a kad se vratim na jesen opet igramo lutriju 😉
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja i danas kažem da mi je žao što nisam bio stariji 1995/96 kad se je lako išlo bez nekih zezancija oko viza i slično kao što mi danas prolazimo sa ovim lutrijama,barem iz BiH sad ne znam kakva je situacija bila u drugim zemljama.
|
|
|||
|
|||
![]()
Verujem. Jasno je meni da oni ljudi koji su otišli odavde i žive već duže tamo i znaju kako je i tamo i ovde imaju kompletniju i realniju sliku. Iz prve ruke sam imala prilike da čujem da Amerikanci zavide svojim sunarodnicima čak i kad ovi dođu ponekad samo na godišnji u Evropu. Imaju tako neku romantizovanu sliku Evrope. The grass is always greener on the other side?
|
|
||||
|
||||
![]()
ljudi, izvucen sam...Case Number: 2020EU00000130
sta sad da radim? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
koji su to uslovi? nemam nikog u usa i sta sad da radim?sta cu sa djevojkom , odnosno zenom uskoro?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Iscitaj forum, pažljivo popuni DS260, pošalji ga i čekaj septembar da te zovu na intervju. |
|
||||
|
||||
![]()
do kad mi je rok da popunim to i ima li neko linlk sa tim obrascem?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ama baš sve detaljno objašnjeno... |
![]() |
|
|
![]() |