![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
Prikaz rezultata ankete: Prijava za DV-2018 - Po koji put se prijavljujete? | |||
1. Put |
![]() ![]() ![]() ![]() |
235 | 47,76% |
2. Put |
104 | 21,14% |
3. Put |
71 | 14,43% |
4. Put |
32 | 6,50% |
5. Put |
12 | 2,44% |
6. Put |
9 | 1,83% |
7. Put |
10 | 2,03% |
8. Put |
5 | 1,02% |
9. Put |
0 | 0% |
10. Put (& >10) |
14 | 2,85% |
Glasači: 492. Ne možete učestvovati u ovoj anketi |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Koliko se god trudim da ostanem ravnodusna, ipak postoji malo uzbudjenja! Kao i u svemu prvi put je najteze, a sada je malo lakse kad znam kakav je osecaj kad poruka na ekranu nije pozitivna! Opet, nadam se da to nece biti slucaj ovog puta!Svima puno srece!I javite ko je izvucen!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam ovog puta potpuno opusten sto se tice izvlacenja. Znam koliko sam se puta prijavljivao (poceo sam da se prijavljujem 2004) i nista, tako da sam svjestan vjerovatnoce. Naravno da se nadam, ali kazem, spreman sam da opet procitam HAS NOT BEEN SELECTED i da nastavim da igram. Pretpostavljam da je to bitnije onima koji su jos uvijek na Balkanu (jer ja sam svakako vec u inostranstvu). Imao sam priliku da boravim jedno vrijeme u USA i definitivno vrijedi ovo raditi, bez obzira na malu vjerovatnocu. Samo gurajte i ne prestajte sa igrom! Srecno svima i nadam se da ce ove godine biti mnogo vise izvucenih sa ovog foruma.
|
|
|||
|
|||
![]()
BF poslao sam ti pp. Ako možeš odgovori mi, nisam u poziciji da dugo budem na netu. Hvala.
|
|||
|
|||
![]()
Cao ljudi,
Ne znam da li svi ovde znaju, moji poznanici nisu znali, a i ja sam skoro saznao. Postoji FB klip u kome gospodin iz Beogradske ambasade prica o Zelenoj karti i on je jasno rekao da se za prijave za zelenu kartu ne sme koristiti ista slika, inace ako je to slucaj, prijava ce biti odbacena. Eto cisto ako neko nije znao. Pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
Imamo ljude na forumu koji su potvrdili dobitak na lutriji sa istom proslogodisnjom slikom tako da je to njegova suplja prica. Njegov posao je da to kaze za sliku da ljudi ne bi bili neodgovorni pa slali 5 godina istu sliku. Mogu se kladiti, pitajte ovogodisnje dobitnike za koji dan i vidjecete da medju njima onih sa istim slikama od prosle prijave.
Vec odavno znamo da ti sluzbenici imaju odgovore samo na pitanja koja su naucili kao pjesmicu i slaba korist od njih cim je neko pitanje specificno. |
|
|||
|
|||
![]()
Ejpril88,
molim te tvoje iskustvo za godinu dana.Mi se vjencamo 07.05.Nebi nam bilo ljepseg poklona nego dobitak na lutriji ![]() Kolike su sanse da se snadjemo sa malo znanja jezika i bez poznanika? I moja djevojka je aplicirala sa srednjom ali je vanredno zavrsena, moze li da racuna na radno iskustvo ako je aplicirala sa srednjom skolom, nije znala da ne priznaju vanredno yavrsenu srednju. |
|
|||
|
|||
![]()
E bravo treba napraviti strategiju ali nakon sto si izvucena
![]() ![]() inace da budem izvučen a ne odem grizla bi me savjest citavog zivota, a i da prodam stan i ne uspijem isto ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Evo i ja da se oglasim.... ![]() Zelim svim aplikantima svu srecu u ovom Dv-2018 programu, naravno i sebi. Prvi put ssm se prijavio i naravno nadam se da cu biti izvucen. Al nista nece biti izgubljeno i ako ne budem. Idemo daljeeeeee, ne odustajem ja tako lako ![]() ![]() ![]() ![]() DV2018 - #Submitted successfully on 4th of October |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi jos oko 35h do DV rezultata
![]() |
![]() |
Tags |
fds, magie, prijava |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Adresa u prijavi za zelenu kartu | vukana | Prijava na Lutriju | 2 | 23.10.2014 08:09 |
prijava za zelenu kartu u USA | mirjana72 | Stare teme | 7 | 26.01.2012 21:45 |
koliko je sigurno da cu dobiti zelenu kartu? | wingreen | Druga koverta | 61 | 28.06.2009 22:05 |
Lutrija za zelenu kartu je besplatna! | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 13.11.2007 18:08 |
![]() |