ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Lutrija za Zelenu Kartu DV-2018 Prijavljivanje » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Prikaz rezultata ankete: Prijava za DV-2018 - Po koji put se prijavljujete?
1. Put 235 47,76%
2. Put 104 21,14%
3. Put 71 14,43%
4. Put 32 6,50%
5. Put 12 2,44%
6. Put 9 1,83%
7. Put 10 2,03%
8. Put 5 1,02%
9. Put 0 0%
10. Put (& >10) 14 2,85%
Glasači: 492. Ne možete učestvovati u ovoj anketi

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 27.04.2017, 06:57
mandala mandala je offline
Član

Datum prijave: 02.01.2015
US lokacija: Florida
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Koliko se god trudim da ostanem ravnodusna, ipak postoji malo uzbudjenja! Kao i u svemu prvi put je najteze, a sada je malo lakse kad znam kakav je osecaj kad poruka na ekranu nije pozitivna! Opet, nadam se da to nece biti slucaj ovog puta!Svima puno srece!I javite ko je izvucen!
Reply With Quote
Staro 27.04.2017, 11:04
Lux's Avatar
Lux Lux je offline
Drug član

Datum prijave: 22.06.2011
US lokacija: Houston, TX
YU lokacija: MNE
Nepromenjeno

Ja sam ovog puta potpuno opusten sto se tice izvlacenja. Znam koliko sam se puta prijavljivao (poceo sam da se prijavljujem 2004) i nista, tako da sam svjestan vjerovatnoce. Naravno da se nadam, ali kazem, spreman sam da opet procitam HAS NOT BEEN SELECTED i da nastavim da igram. Pretpostavljam da je to bitnije onima koji su jos uvijek na Balkanu (jer ja sam svakako vec u inostranstvu). Imao sam priliku da boravim jedno vrijeme u USA i definitivno vrijedi ovo raditi, bez obzira na malu vjerovatnocu. Samo gurajte i ne prestajte sa igrom! Srecno svima i nadam se da ce ove godine biti mnogo vise izvucenih sa ovog foruma.
Reply With Quote
Staro 28.04.2017, 15:09
Dok. Dok. je offline
Drug član

Datum prijave: 09.11.2015
Nepromenjeno

BF poslao sam ti pp. Ako možeš odgovori mi, nisam u poziciji da dugo budem na netu. Hvala.
Staro 30.04.2017, 12:51
markos85 markos85 je offline
Član

Datum prijave: 18.05.2016
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Cao ljudi,

Ne znam da li svi ovde znaju, moji poznanici nisu znali, a i ja sam skoro saznao.
Postoji FB klip u kome gospodin iz Beogradske ambasade prica o Zelenoj karti i on je jasno rekao da se za prijave za zelenu kartu ne sme koristiti ista slika, inace ako je to slucaj, prijava ce biti odbacena.

Eto cisto ako neko nije znao.
Pozdrav.
Reply With Quote
Staro 30.04.2017, 16:28
pelcer224 pelcer224 je offline
Drug član

Datum prijave: 12.10.2013
Nepromenjeno

Imamo ljude na forumu koji su potvrdili dobitak na lutriji sa istom proslogodisnjom slikom tako da je to njegova suplja prica. Njegov posao je da to kaze za sliku da ljudi ne bi bili neodgovorni pa slali 5 godina istu sliku. Mogu se kladiti, pitajte ovogodisnje dobitnike za koji dan i vidjecete da medju njima onih sa istim slikama od prosle prijave.
Vec odavno znamo da ti sluzbenici imaju odgovore samo na pitanja koja su naucili kao pjesmicu i slaba korist od njih cim je neko pitanje specificno.
Reply With Quote
Staro 30.04.2017, 17:26
dadorado dadorado je offline
Član

Datum prijave: 07.10.2015
Nepromenjeno

Ejpril88,
molim te tvoje iskustvo za godinu dana.Mi se vjencamo 07.05.Nebi nam bilo ljepseg poklona nego dobitak na lutriji
Kolike su sanse da se snadjemo sa malo znanja jezika i bez poznanika?
I moja djevojka je aplicirala sa srednjom ali je vanredno zavrsena, moze li da racuna na radno iskustvo ako je aplicirala sa srednjom skolom, nije znala da ne priznaju vanredno yavrsenu srednju.
Reply With Quote
Staro 30.04.2017, 17:32
dadorado dadorado je offline
Član

Datum prijave: 07.10.2015
Nepromenjeno

E bravo treba napraviti strategiju ali nakon sto si izvucenaMi smo drugi put konkurisali, i tačno koliki sam baksuz bicu izvucen jer smo kupili i namjestili stan, pa cu to morati da prodajem i raskućavam
inace da budem izvučen a ne odem grizla bi me savjest citavog zivota, a i da prodam stan i ne uspijem isto
Reply With Quote
Staro 30.04.2017, 20:38
Mickey84 Mickey84 je offline
Član

Datum prijave: 19.10.2016
Nepromenjeno

Evo i ja da se oglasim....

Zelim svim aplikantima svu srecu u ovom Dv-2018 programu, naravno i sebi. Prvi put ssm se prijavio i naravno nadam se da cu biti izvucen. Al nista nece biti izgubljeno i ako ne budem. Idemo daljeeeeee, ne odustajem ja tako lako

DV2018 - #Submitted successfully on 4th of October
Reply With Quote
Staro 30.04.2017, 21:57
makon87's Avatar
makon87 makon87 je offline
Član

Datum prijave: 14.05.2016
US lokacija: Bethesda, MD
YU lokacija: Nis
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pelcer224 Prikaz poruke
Imamo ljude na forumu koji su potvrdili dobitak na lutriji sa istom proslogodisnjom slikom tako da je to njegova suplja prica. Njegov posao je da to kaze za sliku da ljudi ne bi bili neodgovorni pa slali 5 godina istu sliku. Mogu se kladiti, pitajte ovogodisnje dobitnike za koji dan i vidjecete da medju njima onih sa istim slikama od prosle prijave.
Vec odavno znamo da ti sluzbenici imaju odgovore samo na pitanja koja su naucili kao pjesmicu i slaba korist od njih cim je neko pitanje specificno.
Prosle godine u septembru bio je covek iz US ambasade u Nisu i drzao predavanje o prijavi na lutriju. Napomenuo je da od ove godine postoji softver koji ce automatski diskvalifikovati prijave sa starom slikom, kao i duple prijave i sta sve ne. Uglavnom, toplo bih preporucio svakom da se prijavi sa novom slikom i po trazenim standardima. Makar i otisli kod fotografa da za 100rsd izbegnu nepotrebno nerviranje.
Reply With Quote
Staro 01.05.2017, 07:35
Mickey84 Mickey84 je offline
Član

Datum prijave: 19.10.2016
Nepromenjeno

Ljudi jos oko 35h do DV rezultata )))))) Ne mogu da docekam. Bio sam miran svih ovih meseci, ali sad...... #nestrpljivdobola :-D
Reply With Quote
Odgovori

Tags
fds, magie, prijava

Pravila pisanja